Uikkari

Tilasin keväällä Ellokselta uimapuvun, mikä ei ole vielä saanut ensi-iltaansa luonnonvesissä, vaikka hotelliolosuhteissa sitä onkin testattu...Tilasin keväällä Ellokselta uimapuvun, mikä ei ole vielä saanut ensi-iltaansa luonnonvesissä, vaikka hotelliolosuhteissa sitä onkin testattu. On niin hyvä puku, että ansaitsee kyllä täälläkin pienet aplodit. (läpy läpy!!!)

Daxonin uimapukumekossa löytyi kokoja 58 asti, mutta omani on hillitty 48...väittäisin sen olevan ihan passeli, sillä nämä mekkouikkarit on siinä mielessä imartelevia, ettei pieni löysyys vyötäröllä haittaa, ei puvussa eikä kantajan kropassa. Rintojen koon mukaan valitsin hehtaarimallin ja oikein hyvä, tukeva ja mukava päällä on tämä pin-up ihanuus!

Tähän on siis tultu, vaatteet tilataan Ellokselta ja laihdutusfarkkuja metsästetään kissojen ja koirien kanssa ruotsalaisketjusta. Tähän hyvänä lisänä olen nyt ykskaks alkanut innostumaan Marimekon Unikkokuosista uudelleen. Kohta mulla on varmaan crocsitkin :/

Mutta muistaako kukaan mikä oli sen Elloksen ihan järkyttävän viidakkorimpsupitsibeigesafari-malliston nimi, jota myytiin joskus sata vuotta sitten? Se maailman kamalin? (Sitä mulla ei vielä ole)

 

24 kommenttia

 1. Mulla on kanssa aikoinaan ellokselta hankittu mekkouikkari. Aivan paras.

  VastaaPoista
 2. Toi oli ihmeen hyvä malliltaankin, just sellanen naisellinen 50's eikä mikään tankki :)

  VastaaPoista
 3. Unikko kuosista jos tykkäät, niin meillä olis ylimääränen Marimekon Unikko verhokappa ;) Jos vaikka teiltä löytyis tarvetta sille? :D

  VastaaPoista
 4. Ei oo totta! Just eilen kattelin unikkokappaa huutiksesta :D Mikä väri (kaikki käy!) Minusta unikko on vallan ihana taas, kun sitä ei enää näy ihan joka paikassa! Kuosihan on ollut aina kiva, mutta se yliannostus oli liikaa.

  VastaaPoista
 5. Semmonen sininen :D Voin vaikka kiikuttaa sen sulle ens viikon la sinne piknikille :)

  VastaaPoista
 6. Kiva! Sehän on just sellanen perus :) Onko nuorempi herra minkä kokoinen jos toisin vaihtiksena jotain kivaa vaatetta mitä on jäänyt pieneksi?

  VastaaPoista
 7. Mitä vikaa Elloksessa? :)

  VastaaPoista
 8. Ellos ei ole ennen ollut mun ensisijainen vaatteiden ostopaikka, koska olen tykännyt ostaa vaatteet livenä. Toinen vika on ollut se, että suurin osa vaatteista on aika rumia ja jotain keinomatskua. Nyt tuntuu Elloksen taso nousseen tyylillisesti ja koska mun on hankala lähteä shoppaamaan kaupunkiin, on se hyvä vaihtoehto.

  VastaaPoista
 9. Mäkin oon ollut jo pidempään innostunut tosta Unikosta, en tosin oo aikaisemmin ikinä hypettänyt sitä, kun tasaraita on aina ollut enempi pop! Eilen haettiin likalle unikkokuosinen kangas ihan Marimekosta mekkotarpeeksi. Uikkari on aikas hieno. Mul on perus Adidas punaisena, ajaa asiansa uimahallissa, jossa en halua esitellä tiikeriemonraitoja, mut rannalle jotenkin nihkee...

  VastaaPoista
 10. Näyttää hyvältä mallilta! siinä on siis hyvä tuki isorintaselle? ite viime kesänä sellasta metsästin, muten löytäny kaupoista sopivaa. tuota voi harkita. mä en vaan jaksa postimyynnissä sitä palauttamista ja vaihtamista ku ei ookkaan sopivan kokonen.

  VastaaPoista
 11. mulla on ollut unikkomekko jo silloin kun se oli kaikkien mielestä ihan kauhee kangas :D ja nyt taas ois inspis...

  VastaaPoista
 12. Kyllä minun mielestä on hyvä tuki. Siellä on alla sellanen toppiosa, missä on sellasta jännää matskua oleva "bikinitoppi", siis kummallekin rinnalle oma kolo. Ja päällä se perusuikkarin tuki. Mun rinnat taitaa olla jotain H-kuppia nyt kun imetän edelleen, ainakin h-kupin imetysliivit sopivat. Luulisin rinnanympärykseksi 112-116 cm ja 48 tosiaan oikeen hyvä. Jos haluat et mittaan tarkemmin oman ympäryksen niin voin sen tehdä illemmalla, sano vaan. nyt en ehdi, lapsi pitää kädestä kii!

  VastaaPoista
 13. Veeti käyttää 74cm vaatteita ja joo jos teil vaa on pieneks käyneitä nii otan mielellläni vastaa :)

  VastaaPoista
 14. Niin ja mulla on Crocsit. Vaikka näyttävät miltä näyttää niin on kyllä kuule kivat jalassa. Ja nythän niitä on oikeesti vaikka mitä mallia. Ei pelkästään "sitä kauheaa".
  Mulla on ööö...vissiin kuudet crocsit. Saappaista talvikenkiin.

  VastaaPoista
 15. Täh, sähköpostiin tuli ilmoitus vastauskommentista mutta en vain löydä sitä täältä? o.O Siis tämä kommentti:
  "Meillä olisi sellanen Ivana Helsingin telttakuosin setti, huppari ja housut. Käviskö?"

  Ja joo käy enemmän kuin hyvin, tuota kuosia olen jo pidempään kuolaillut :)

  VastaaPoista
 16. noku mä vissiin lähetin sen vahingossa vaan meilinä :D

  VastaaPoista
 17. Sen malliston nimi oli muistaakseni Together. Siskon kanssa yökkäiltiin sitä kuosien, leikkausten ja olkatoppausten sekamelskaa. Vieläkin pukkaa kylmä hiki pelkästä ajatuksesta.

  VastaaPoista
 18. Kiitti, mun koko yleensä F kuppi ja ymp 85, luulen et tosta ois 42 mun koko mut ei sitä ollu enää jälellä. :( Tosi hyvältä kuulostaa toi yläosa, miks ne ei voi yhtä tarkasti kuvata elloksen sivuilla, ku ei voi kuvasta tietää.

  VastaaPoista
 19. Tai mustasta oli enemmän kokoja, mut toi sininen on kyllä hienompi.

  VastaaPoista
 20. mä luulen, et myös 44 vois olla sopiva. mun ympärys on rintsikoissa kans 85, mut toi kuppikoko isompi.

  VastaaPoista
 21. Joo ja varmaan tän kasvan vauvamahan kans ei haittaa vaikkei ois hullun kiree. :) Ja pääasia et rinnat mahtuu. Mä vielä harkitsen, sinisestä oli 46 pienin. Muutakin ois nyt ellokselta tilauksessa.

  VastaaPoista
 22. Siis NYYYH tää oli mustana Elloksella nyt -50% ja just sen halusin. Noh, se loppu sitten ennen kun ehdin klikata koriin :( Ja ainut mistä löydän sen on nyt tää sun blogi :D Ja joku kauppa missä se maksaa liikaa.

  VastaaPoista
 23. Ai hitsi. Toi on muuten tosi hyvä :( Ei varmaan lohduta...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images