Pöydällä

Olen taas lukenut sisustusblogeja ja se ei selvästi tee hyvää siisteysitsetunnolleni. Olohuoneen pöytä, työpöytäni, näyttää taas kuin miltäk...

Olen taas lukenut sisustusblogeja ja se ei selvästi tee hyvää siisteysitsetunnolleni. Olohuoneen pöytä, työpöytäni, näyttää taas kuin miltäkin himohamstraajat sarjan mainoskuvalta. Kukapa ei tarvitsisi käden ulottuvilla


 1. meikkejä

 2. korurasioita

 3. kameraa

 4. johtolaatikkoa

 5. sisustustarroja (jotka eivät pidä mitään)

 6. spraymaalia

 7. siemeniä

 8. joulusuklaata

 9. kynsilakkaa

 10. ompelukirjaa

 11. pankkia

 12. kenkälaatikkoa täynnä huovuttuvaa villalankaa

 13. sheivausgeeliä (voidaan käyttää ilman vettä! Eli siis olkkarissa)

 14. puuhelmikoruja

 15. lääkkeitä

 16. linssinpuhdistuspyyhkeitä

 17. kauppakassia

 18. lahjapakettia

 19. puutarhakirjoja

 20. tossupussia


Ja paria muuta juttua.

Niin, ei varmasti kukaan. Kaapista löytyi vielä askartelumatskuksi säästettyjä sipsipusseja. Ja huusin huutonetistä meille uuden hyllyn olkkariin, en vain vielä tiedä minne sekään mahtuu. Kohtalontovereita?

8 kommenttia

 1. Katson ympärilleni. Kyllä. Meillä on ihan samanmoista. Vaikka välillä ottaakin päähän tämä jatkuva kaaos, niin toisaalta ajattelen, että kyllä lapsiperheen kotona saa siltä näyttääkin.

  VastaaPoista
 2. mä kaipaisin hieman organisoidumpaa linjaa...pitäs saada siivousinspis.mutku tietää et huomenna kaikki on sotkus, ei oikein jaksa. Noiki kamat on pöydällä siksi, et niiden oikea paikka ois liian hasardi.

  VastaaPoista
 3. Jees ai nous. Itehän kaipaan tyhjiä pintoja ja harkituin välimatkoin aseteltuja esineitä JA mulla on jopa ollut sellaista! Joihinkin paikkoihin vaan kasautuu kaaos, meillä se on etenkin toi keittiön ja olkkarin välinen baaritiski, johon on niin näppärää nostaa kielletyt asiat taaperon ulottuvilta tai ylipäätään laittaa mitään kädestään. Lisäks siinä nurkassa on miehen paperit ja kamat, jotka on usein aika kaoottista katsottavaa. Silloin kun alettiin styylata, hankin miehelle siihen pienen korin johon saattoi laittaa avaimen, kännyn ja lompsan ennenku alettiin kismailla. Nyt siinä on jo kolmas, edellisiä suurempi laatikko ja lehtikotelo.

  Ja toi vaiheessa oleva lapstenhuone... Ja makkari...

  Musta on NIIN lohdullista, että sä julkaiset näitä ihanan normaaleja kuvia. Liian monessa blogissa on niitä kaks keltaista tikkua ristissä -kuvia tai "kattokaa mikä sotku" - kun paimentolaismaton ja disaintuolin väliin lattialle on ripoteltu värimätsääviä legoja ja joku saatanan merkkipehmolelu.

  VastaaPoista
 4. Hahahaha, mä hirnun täällä ääneen tosta viimeisen kappaleen avautumisesta :D :D No, tää ei ole sellainen sisustusorientoitunut blogi, kun asiat tuppaa vaan kasautumaan kun ei ole tarpeeksi käsiä. Äsken siivosin vessaa ja suihku karkas kädestä, kastuttiin kumpikin ja jouduin luovuttamaan siivoukset.

  Tosin mä haluaisin jotain ihania naulakkoja ja sellasia pikkuhyllyjä, jonne vois noita tavaroita laskea tosta pöydältä. Huusin tosiaan hyllyn, mutta en ees tajua miten haen sen ja mihin sen ees laitan. Ehtaa Ikeaa huutiksesta :) Just silti kattelin Finnish design shoppia, että sieltä muutama naulakko tekis heti paremman mielen.

  VastaaPoista
 5. Joka päivä mä siivoan tuon vaaperon jälkiä sata kertaa. Ihan turhaan, kun viimeistään parin tunnin päästä tavarat ovat taas pitkin asuntoa. Kyllä mäkin saan siivouspuuskia, mutta se koskee meidän aikuisten tavaroita.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Wandis taas päivän nauruista!

  VastaaPoista
 7. Eipä kestä, hilpeyttä lauantai-iltaan mun rätinöistä... Oon tainnu kehittää itselleni allergian keltaista väriä kohtaan vain lukemalla mammablogeja :D

  Pitäiskin joskus kuvata toi meillä vallitseva värioksennuslelusto. Sais ihmiset vähän realismia nähtäväkseen niiltä vuosilta, jolloin naiivit kuvitelmat siitä, että aina vois valkata lelut ja pelit värin mukaan, alkaa kolista.

  VastaaPoista
 8. mä kyllä pidän keltaisesta (kuten toi spraymaalipurkkikin antaa osviittaa). Tykkään kyllä myös kaikista maailman muista väreistä (mistä toi pöydän muu sälä antaa osviittaa)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images