More hörselö from Moko

Sanoinkin jo löytäneeni Marimekon unikkokuosin uudelleen. Tänä keväänä olen löytänyt myös paljon muuta hetkeksi unohtunutta juttua, kun hörh...

Sanoinkin jo löytäneeni Marimekon unikkokuosin uudelleen. Tänä keväänä olen löytänyt myös paljon muuta hetkeksi unohtunutta juttua, kun hörhelö mökkistaili kiinnostaa kovasti. Miksi hankkia kesämökkiä, jos voi asua mökillä ympäri vuoden, hyllyt muovipitsillä reunustettuna ja seinät unikolla vuorattuna. Epäilen vahvasti, että se värikäs mökkiluukki on sitä paitsi enemmän suomalaista sielunmaisemaa kuin pinnalla oleva graafinen skandinaavisuus.

Yrttitikkuja etsiessä ja mökkiluukkia miettiessä muistin yhtäkkiä Mokon. Olin kauan aikaa sitten Moko fani, mutta se sitten jäi jonnekin enkä edes tiennyt onko Mokoa olemassakaan enää. Näemmä on! Ja kun ollaan jo näinkin pitkällä uutta vuosituhatta, on heille tullut nettikauppakin, missä oli tähän kesämökillä 24/7 asumiseen liittyvää tavaraa yllin kyllin.

Siinä teille skandinaavisuutta! Noi kukkapurkit ovat ihanan värisiä, mutta en rehellisesti sanottuna tajua miksi niissä pitää lukea tuo Pantone. Harva meistä on niin innostunut graafikoiden työhommista, että haluaa maksaa lisähintaa siitä, että kukkapurkki mainostaa jotain värijärjestelmää. Mutta hei, graafisuus on in, kukkapurkeissakin :D

Näitä värejä kuitenkin himoitsen, hillitysti aluksi parvekkeelle mutta kyllä se tästä lähtee rönsyilemään kesää myöten. Jouluna aletaan sitten taas karsimaan ja haaveilemaan yksinkertaisuudesta. Onneksi siihen on aikaa.

 

7 kommenttia

 1. mie olen mietinyt samaa noiden Pantone-esineiden suhteen. Ja lopputuloskin on ollut sama kuin siulla, muotia ne on.

  Mutta tuo Moko on kyllä ihana kauppa, eikä meidän leveysasteilta löydykään moista. Nättejä kesämökkituotteita tosiaan ja kivoja kaappeja!

  VastaaPoista
 2. Ah, joku muukin on miettinyt Pantonen hehkua :)

  Kaapit on tosiaan kivoja myös, mutta aika hintavia mun makuun...

  VastaaPoista
 3. hei KELTAISTA!!! wuu-huu!

  mä toteutan skandinaaviminääni kaupungissa ja mökkiromantiikkaminää mökillä. siel on kuule pitsiverhot, verhokappoja ja valkoiset akaasiakalusteet punaisen tuvan verannalla! räsymattoja ja jopa KELTAINEN sivustavedettävä sänky (keltainen, koska se tuli mökin mukana). luonnonvalkoiset päiväpeitot ja kulahtaneet tuolit huputettu luonnonvalkoisten irtoverhoilujen alle. seinähyllykössä vanhoja arabian lautasia ja kirpparilta ostettuja savipurnukoita.

  VastaaPoista
 4. niiku tälleen: http://wandabenvirkapuku.blogspot.fi/2011/05/silleen-niinku-skargarden-hei.html

  VastaaPoista
 5. Kyllä, keltaista! Keltainen on kiva väri kuten jo kerran sanoin, kivoja värejä on kaikki muutkin :)

  Teidän mökki näyttää ihanalle!

  VastaaPoista
 6. No mä en tiedä mikä toi Pantone on ;) Mutta haluaisin noita mintun värisiä ruukkuja :) terkkuja! <3

  VastaaPoista
 7. Toi Moko on taas niitä liikkeitä, jonne mennessä pitäisi jättää lompakko Armahaisen (=aviomies) hoiviin, ettei tyhjennä koko kauppaa :-D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images