Mannaa

Pikkulasten vanhemmat ohoi! Olen tästä tainnut ennenkin mainita, mutta suusta suuhun markkinointiin tähtäävään Buzzadoriin kannattaa kyllä ...

Pikkulasten vanhemmat ohoi! Olen tästä tainnut ennenkin mainita, mutta suusta suuhun markkinointiin tähtäävään Buzzadoriin kannattaa kyllä liittyä, jos mielii testata ilmaiseksi esimerkiksi uusia vauvanruokia. Meille tuli viime viikolla (vai toissa? en muista!) iso laatikollinen Nestlen jogolino-mannavanukkaita kavereiden lapsille jaettavaksi ja tänään sain meilin, että ensi viikolla tulisi sitten Piltin maitojuomaa uskoakseni samanmoinen iso laatikko. Tämä on tosi näppärää siinä mielessä, että yleensä meillä on aina jotain kivaa välipalaa kaapissa myös vauvakavereille, eikä se ole omasta pussista pois vaikka ruokkisi useammankin mukulan.

Itse olen kyllä löytänyt noiden buzzaustuotteiden joukosta paljon hyviä juttuja, jotka ovat jääneet jokapäiväisiksi tuotteiksi. Esimerkiksi juuri tuo jogulinon mannavanukas on tosi pätevä matkaeväs, sillä (vaikka siinä on sokeria koko kylälle jakaa ja mannaa vain 4% ja tekijänä tietty Nestle...) sitä pystyy säilyttämään huoneenlämmössä. Monesti tuollaiset lasipurkkia kevyemmät pakkaukset on mukavampi ottaa mukaan välipalaksi ja ei haittaa vaikka jäisi käyttämättäkin, kun eväslaukussa se säilyy seuraavaan kertaan.

Muistaakseni joskus alkuvuodesta Buzzadorilla oli vaje juuri vauvaperheellisistä buzzaajista, joten vaikka en nyt tiedä tämänhetkistä tilannetta, kannattaa rekisteröityä. Se ei maksa mitään ja mielestäni sieltä ei edes tule kuin noita kampanjatarjouksia meiliin ts. he eivät spämmää meiliä tukkoon. Tämä tällaisena välipostauksena vain, kun tuli mieleen tuon maitojuoman kampanjameilistä. Että tänne jos kiinnostaa.

ps. Kyllä, Nestle on iso ja paha yritys. Mutta valitettavasti harva muukaan päivittäistavarakaupan vauvanruokahyllyn tuote on työntekijöidensä osuuskunnan tuote. Otin kuitenkin hyvin totuudenmukaisen kuvan kehumastani mannavanukkaasta. Se menee napaan, mutta usein ympäristö näyttää yhtä järkyttävältä kuin minkä tahansa ruuan kanssa.  Nähtävästi sen syöminen ei auta aikuisella myöskään valokuvien tason paranemiseen.Tämä varoitukseksenne!

8 kommenttia

 1. Me ollaan myös tuossa samassa kampanjassa ja meille on myös tulossa tuo Piltin maitojuoma kampanja! Toivottavasti tuo Piltti kelpaa meillä paremmin kuin tämä mannavanukas. Totta on, että noi on todella käteviä, mutta meillä tuo ei mene kuin hedelmäsoseen kera ja kun menee, niin menee koko laatikko kerralla, plus se pieni purkki hedelmäsosetta. Joten annoskokonsa ja oman maunsa takia tuo ei meillä valitettavasti toimi. Siksipä meillä on usein mukana ihan niitä lasipurkkeja. Muutoin Buzzador on kyllä todella käytännöllinen kanava kokeilla eri tuotteita. Meillä mm. tuli koiranruokaa, joka yllätysyllätys, jopa kelpasi koirallemme jolla muutoin on kovin herkkä vatsa (siis ei kestä mitä tahansa ruokaa). Olipahan halvempaakin kuin edellinen eläinkaupasta ostettu sapuska, joten tarvitseeko edes kertoa enempää? Jäimme tuohon Purinaan koukkuun.

  VastaaPoista
 2. Mä kanssa Butzzaan. Tällä hetkellä ollaan mukana siinä Vanish kamppanjassa.

  VastaaPoista
 3. Meillä tykkää kyllä jogulinosta. Tosin se tykkäis purinastakin varmasti jos antaisi. Kaikkiruokainen vauva!

  VastaaPoista
 4. Mä en jaksanut siihen osallistua. Käytän yleensä ekopesuaineita ja niitä on kaapissa muutenkin. Tosin nyt kun toi sotkee ihan hulluna, on vähän harmittanut etten ottanu vanishia, oishan sen tehoa voinut testata esim valkoiseen futonsohvaan joka on nyt luumusta musta.

  VastaaPoista
 5. mä en muista koska viimeksi olisin päässyt mukaan johonkin kampanjaan.
  oon ollut siellä rekisteröityneenä jo vuosia ja sain kans niitä maileja että etsivät lapsiperhetestaajia. en vaan mistään voinut muuttaa omiin tietoihini, että mulla myös on lapsi...

  VastaaPoista
 6. Joo mä olin suoraan sanoen pettynyt, kun ei meilläkään koskaan ole pikkumies ollu kranttu. Sitten tarjosin tätä, niin ei kelvannutkaan! Tosi sääli, kun meillä on nyt noita purkkeja kaapit täynnä.

  VastaaPoista
 7. Tää Butzaus kuulosti hauskalta, pitää ottaa selvää!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images