Lasten sisustusta H&M:n malliin

Haloo, kuuleeko sisustuskärpäsen puremat? Tiesittehän, että jo ensi kuussa H&M Home laajentaa ennestäänkin lapsenmielistä valikoimaansa ...

Haloo, kuuleeko sisustuskärpäsen puremat? Tiesittehän, että jo ensi kuussa H&M Home laajentaa ennestäänkin lapsenmielistä valikoimaansa uudella H&M Home for kids-mallistolla? Olen aika innoissani näistä! Tässäpä muutamia esimerkkihuoneita siitä, mitä tulevan pitää:

Ja tässä omia lempparituotteita. Ei liene yllätys, että tuo Villi Pohjola henkisyys vetoaa paljon enemmän kuin punainen pallokirjo. Euro-hintoja en vielä H&M:n mediakirjastosta löytänyt, mutta puntahinnat antavat osviittaa. Esimerkiksi säilytyskanto maksaa Briteissä n. 13 puntaa ja karhulakanat n.15 puntaa, joten mistään suurista hinnoista ei lastenmallistonkaan kohdalla puhuta. Ja laadusta minulla ei ainakaan ole pahaa sanottavaa mitä tulee H&M Homeen, viime kesänä hankitut lakanat ovat edelleen kuin uudet pesukerroista huolimatta.

 Aika tyynyvoittoiselta näyttää meikäläisen lempparit tänään, mahtaakohan johtua siitä että makaan taas tässä pohjoismaisen designin helmessä, Ikean Klippanissa maailman epäergonomisimmassa asennossa. Neulottu karhutyyny tuohon sohvan nurkkaan tekisi ihmeitä, mutta täytynee kaivaa joku muu pehmuste ennenkuin selkä sanoo poks. Samalla kun haen tyynyä, haen kyllä jemmaamaani joulusuklaata palan levyn, tässä on hyvä odotella lapsen heräämistä ennen synttärikakun leipomista. (Tänään juhlitaan!)


Millä fiiliksillä otatte H&M for kids-malliston vastaan? Minusta on ihan loistavaa, että Ikean lisäksi löytyy nyt muitakin paikkoja, mistä saa ajanmukaista sisustustavaraa lastenhuoneeseen edulliseen hintaan. Varmasti noi sudet ja nallet matkaavat postin kautta useampaankin lastenhuoneeseen syksyn tullen, ja säilytyskannot tulisivat kyllä tarpeeseen tässä osoitteessa. Ei tarvitse kuin katsoa vähän sohvan viereen niin alkaa huimaamaan. Onenksi sentään apujoukkoja on tulossa ennen KOTIsynttäreiden alkua. Piknikki peruuntui huonon ilman takia, huoh.


10 kommenttia

 1. onneksi mainitsit tuon postin, sillä mä olin tulossa jo valittamaan miten tästä pikkukylästä ei noita saa :D Nuo lakanat tulee meille kyllä ehdottomasti, pesee jopa Ikean lasten lakanat mennen tullen kuvillaan.

  Milloinkohan noita tulee sitten nettikauppaan myyyntiin?

  VastaaPoista
 2. Juuri lastenhuoneen muutos käynnissä, ihania. Millon nämä tulevat markkinoille?

  VastaaPoista
 3. käsittääkseni heinäkuussa jo! Mutta verski, musitappa et sulla on tuttuja isolla kirkolla! Meikä muutenkin roudaa postiin kamaa kavereille harva se viikko.

  VastaaPoista
 4. Hyvä postaus! Sopivasti lyö liekkiä isommaksi mun pesäntekovimmaan;) toinen lapsi tulossa syksyllä ja metsästämme uutta asuntoa. Moneen kertaan olen jo mielessäni sisustellut tulevaisuuden kotia!

  Mun mielestä lastenhuoneen sisustusta on kiva muutella suht tiuhaan jo senkin vuoksi, että lapset kehittyvät ja kasvavat niin vinhaa vauhtia. En todellakaan maksa suuria rahoja jostain Gantin tai Laura Ashleyn sisustustuotteista. Jo pienillä elementeillä saa mukavaa vaihtelua aikaiseksi ja tämä H&M Home vaikuttaa vaikuttaa siltä;)

  VastaaPoista
 5. Pidän mielessä, jos nettikauppa ei suostu noita myymään ;)

  Aloin muuten miettiä, että onko noita Home-myymälöitä edes muualla kuin Helsingissä? En muista nähneeni niillä Tampereella osastoa, ainakaan siinä suurimmassa henkkamaukassa. Eikä Ideaparkissakaan muistaakseni ole, ellei ole jotain muutostöitä tehty.

  VastaaPoista
 6. H&M homea ei tosiaan ole kuin aleksanterinkadulla munkin mielestä. mutta jos ei tuu postiin niin voin hakee ja lähettää.

  VastaaPoista
 7. No kyllä, ei itselläkään kävis mielessä mitään tosi kalliita lakanoita hankkia muksulle. H&M ja tiger on hyviä, niin ja Ikea :D

  VastaaPoista
 8. Ooh! Tahtoo, tahtoo! Kiitti vinkistä!

  Mä olen todellakin pitänyt H&M Homen laadusta ja eritoten hinnasta. Minibudjetilla sisustavan on toisinaan vaikeaa löytää mitään OIKEASTI kivaa. On kiva välillä hullutella ja ostaa jotakin, mikä on so this season, ilman että siitä tarvitsee pulittaa itsensä kipeäksi - eli jolloin se jää ostamatta.

  VastaaPoista
 9. Haa! Mä arvasin et sua kiinnostaa kans :) Pitääkin tsekkailla ilmoituksia, et milloin tuo on kaupoissa/tilattavissa! Ilmoittelen :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images