Taikahousut vol 2, vähän hankalampi versio

Viime viikolla hankin KappAhlista magic-merkkiset superhyvät farkut, mistä bloggasinkin jo . Housujen lappu lupasi ainakin yhden koon hoikis...

Viime viikolla hankin KappAhlista magic-merkkiset superhyvät farkut, mistä bloggasinkin jo. Housujen lappu lupasi ainakin yhden koon hoikistavan vaikutuksen ja ihmeiden aika ei ollut ohi, useat ihmiset on tällä viikolla kyselleet olenko hoikistunut. No en ole, mutta noi farkut tekee linjasta sutjakamman. Näistä yllättävistä kehuista innostuneena päätin hankkia samat farkut myös mustana...helpomin sanottu kuin tehty

Kaikki koot lukuunottamatta kokoa 34 olivat loppuneet sekä Itiksen että Hakaniemen KappAhleista. Hakaniemestä suositeltiin City-käytävän KappAhlia, missä oli kuulemma avajaiset. Ja toden totta, niin olikin sillä meitä ei edes pästetty sisälle eilen neljän aikaan iltapäivällä. Forumissa myytiin ei oota "niitä on viime päivinä kyselty tosi paljon", mutta ystävällinen myyjä lupasi tsekata farkut kun meni itse avajaisiin (jotka olivat siis ilmeisesti vain kutsuvieraille klo 16-20) ja tekstaili sitten sieltä, että ei ole mun kokoa. Kiitos tästä ystävällisyydestä!

Eilisen illan roikuin puhelimessa ja soitin KAIKKI pääkaupunkiseudun KappAhlit läpi ja jostain noista lukuisista liikkeistä minulle jo humoristisesti todettiin, että "joku äitibloggari oli niitä mainostanutkin niin kysyntä on ollut kovaa - ei ole". No voi jukolauta, taisi jäädä itse bloggari ilman mustia housuja, niitä ei ollut MISSÄÄN ENÄÄ.

Tänään kävin hankkimassa kaverilleni teltan itiksestä ja menin sitten vielä kerran KappAhliin kyselemään housuja. Niitä ei ollut, mutta myyjä sanoi olleensa edellisen päivän juurikin City-käytävän KappAhlissa ja sanoi siellä olleen eilen vielä mustia farkkuja. Ja eikun takaisin kaupunkiin ja City-käytävään ja ihmeiden aika ei ollut ohi: siellä oli vielä muutama pari mustana munkin kokoa ja -25% koko valikoimasta. Ostin siis mustatkin Magic jeansit kesäksi ja olen nyt niin läkähtynyt farkkurumbaani, että voisin nukkua yönkin uusissa housuissani ettei niitä kukaan minulta vie.

Huh.

 

30 kommenttia

  1. Ihana! Kiva kun löysit!! Täytyy itsekin toivoa et vielä vaasasta löytyis. Ja, oot ihana teltta diileri <3

    VastaaPoista
  2. Sitkee sissi, ei voi muuta sanoa!Ihailtavaa sinnikkyyttä hyvän asian puolesta!
    Mutta hitto,totta vie, kyllä ne byysat muutaman kilon johonkin uumeniinsa imaisee:) Ite omistan ne mustat.
    Ja hei, mies tiesi kertoa, ettei huomenna pitäiskään sataa niin paljon kuin aiemmin ennustettiin. Joten siivouspäivä, here I come:)

    VastaaPoista
  3. Haha, pissit omiin muroihisi, kun menit mainostamaan. :D Nyt munkin tekee mieli mennä lähimpään myymälään tsekkaamaan nämä housut.

    VastaaPoista
  4. sun teltan ansiosta löysin housut :)

    VastaaPoista
  5. Mä vähän lyhensin tota kertomusta. Siihen kuului myös soittelua KappAhlista KappAhliin, puhelujen katkeamista ja viikon kestävä tietokoneongelma, minkä takia mistään myymälästä ei voitu vaan tsekata missä housuja ois. + 1 kpl diilejä, et jos vaasassa on housut, teltan saaja diilais ne :D

    VastaaPoista
  6. Jep. Meinasin hermostua et kuka urpo bloggari niitä muka on suositellut, kunnes tajusin et enpä sano yhtään mitään :D Mut joo, käyppä hankkiin pari kokeeksi, on oikein hyvät, jopa ton rumban arvoiset :D

    VastaaPoista
  7. Se oli palkinto sun hyvästä tahdostasi ja luonteesta. Hyvyys palkitaan :)

    VastaaPoista
  8. Heti tarinan alkuun mietin, että pitikö sen menna niitä mainostamaan ennen kuin haki omansa :D
    Mutta hei, mä luulen, että ton rumban jälkeen on linjat ainakin hoikistuneet. Multa lähti sentti vyötäröltä jo ihan lukiessa :D
    Syömään.......

    VastaaPoista
  9. Sulla tuo liikutus senkun jatkuu ja vie mutkin mukanaan ;)

    VastaaPoista
  10. No kun en ollut ensin ostamassa toisia. Sitten kun kuulin sanat "oletko" ja "laihtunut" mun oli pakko sortua! Olin kyllä ihan hermona matkalla Itiksestä keskustaan, et jos ei nappaa niin heitän kyllä hanskat tiskiin :)

    VastaaPoista
  11. ps. mulla on nytkin ne uudet mustat farkut ja pitkä marimekon raitayöpaita päällä, en siis liioitellut että pidän niitä nyt jalassa kuin viimestä päivää!

    VastaaPoista
  12. on varmasti mahtavaa ja palkitsevaakin huomata, miten blogisi liikuttaa massoja;D vaikka se siten merkitsisikin, että joskus suosio voi käydä omaankin nilkkaan.. Mutta sitkeys palkitan, onneksi löysit haluamasi farkut!

    VastaaPoista
  13. Voi ei :D Muakin nauratti toi myyjän kommentti, hupsis :D oisit voinut kyllä sanoa niille, että sun ansiosta niitä housuja on myyty nyt ihan tosi paljon, että voisko oikeestaan saada tupla-alennukset!

    VastaaPoista
  14. Hehe, nyt et sitte enää bloggaa niistä ;)

    VastaaPoista
  15. Mä en kestä, menin niin tohkeissani sun suosituksesta kokeilemaan näitä taikafarkkuja ja en tajunnu yhtään sitä taikaa?! Vaikka oonkin suht pieni (kokeilin kokoa 32) niin ei mun raskaudenjälkeinen röllykkä (ja joo-o, sellainen voi olla, vaikka meniskin kokoon 32, tosin ahtaa piti!) kaventunut yhtään. Olin ihan masentunut, kun lähdin sovituskopista. Mut siis sun mainostuksen uhri täälläkin! -H

    VastaaPoista
  16. heippa! ihan toista asiaa kyl kyselen, eli olitte tukholmassa täs joku aika sitten? niin oisko sulla sieltä tiedossa joitain paikkoja joissa 1v kanssa kannattais käydä? vai tuliko mitään sellasia eteen..

    VastaaPoista
  17. no, ainahan sitä toivoisi että se oma vaikutus maailmankaikkeuteen ei jäisi laihdutushousujen tasolle :)

    VastaaPoista
  18. No voi höh!! Se on ihan taatusti vartalotyyppikysymyskin. Mulla noi farkut on tosi hyvät ja itseasiassa se mahan tuki ei edes ole paras juttu, vaan tuo reisi-persosio :D Ja kun miettii, et mä oon noissa kokoa 44, niin kyllä mulla varmaan näkyykin helpommin se hoikistumisefekti, kun laardia on enemmän :)

    Niin ja hei, mä en oo käyttänyt tiukkoja farkkuja n. 2 vuoteen eli sekin saattaa vaikuttaa mun hullaantumiseen, kun oon mennyt ties missä trikoissa. Korkea vyötärö oli näissä farkuissa silti sellanen mahtavuustekijä, kun kävin esim onlyssa kokeilemassa farkkuja, ne oli ihan kauheen näkösiä päällä.

    VastaaPoista
  19. Joo, oltiin! Tosin bellablogikollega Stockholm by me osaisi varmasti paremmin neuvoa sua 3 lapsen äitinä, mutta kerron mitä me tehtiin. Käveltiin laivalta keskustaan, katseltiin lintuja ja käveltiin Moderna museettiin ja katsottiin näyttelyt. Käytiin vanhassa kaupungissa kivassa italialaisessa syömässä ja muuten vain pyörittiin, ei mitään erikoisempaa. Kesäkuun 6. avautuu muuten Yoko Onon näyttely modernassa ja sinne me aateltiin mennä, tosin vasta elokuussa kun picasso on samaan aikaan.

    Mä oon vähän sitä mieltä, että 1v on sellanen ikä milloin kaikki käy, kunhan se ei ole epämiellyttävää lapselle tai aikuiselle. Jos ne syö hiekkaa, ei ne vielä tarvi mitään erikoistehosteita matkallakaan :) Itse en lähtisi mihinkään lastenmuseoon ton ikäisen kanssa, koska ei se ymmärrä vielä vaikkapa ruotsalaisten satujen päälle mitään. Menee sitten isompana.

    VastaaPoista
  20. Hehee, muista vaihtaa paita kun lähdet ulos :D
    Kivaa pyykkipäivää, mä olen matkalla Helsinkiin :)
    Niin, ja mihin sen pyykkisäkin vois jättää?

    VastaaPoista
  21. eiks pitkät raidalliset trikoomekot oo enää in? ;) katotaan täällä sherlock jakkia ja musta tuntuu että tänään ei ulos liikuta edes uusissa farkuissa. siivouspäivä!

    VastaaPoista
  22. Katsoin juuri jonkun South Parkin jakson, jossa pojilla oli suuria ongelmia päästä katsomaan telkkarista tietty mainoskatko! Sinun farkkuhaku kuulosti yhtä hauskalta! :D

    VastaaPoista
  23. Kirjoitettuna hauska, mut kyllä mulla muutama äkäinen puhelu tuli soitettua matkan varrelta. EN ole ikinä metsästänyt mitään vaatetta näin, alan ymmärtämään pop-äitejä jotka jonottavat tunteja jotain trikoita flamingossa :)

    VastaaPoista
  24. Jos haluaa viedä 1-vuotiaan katsomaan kyldyyriä Tukholmassa, niin suosittelen piipahtamaan Kulturhusetissa! Siellä on varmaan ihan vakavaa taidettakin, mutta myös lapsille oma leikkipaikka/kirjasto, hyvät hoitohuoneet (meidän perheeseen jäi viime kesän reissulta elämään käsite "Tukholma-kakat", kun pojalla oli koko reissun ajan vatsa sekaisin pillimaitojen ja rusinoiden takia :D) ja yläkerrassa tosi kiva ravintola! Kulturhuset sijaitsee Sergelin torilla, eli ihan siinä kaiken keskellä :)

    VastaaPoista
  25. kiitos teille! tarkoitus ei olekaan kierrellä eläintarhoja ja huvipuistoja, vaan lähinnä just niin, ettei lapsen tarttis istua koko aikaa rattaissakaan. että sellasia kivoja hengähdyspaikkoja joissa voi päästää vapaaksi, jos vaikka sattuis huono keli ettei perus puistot pelasta. mut joo, nämä menee harkintaan:) kiitän kovasti!

    VastaaPoista
  26. Löysin ihanan ja uuden Ostarin matkalla pohjoiseen, poikkesin Lahden Karismaan ja kävin siellä laihtumassa, eli ostin ihkat Magicit KappAhlista, syytän sinua bloggari, mutta ne kyllä toimii, voin varmaan irtisanoa kuntosalijäsenyyteni... hih ;) ja sain todella mielyttävää palvelua tummatukkaiselta Aijalta.... Kiitos KappAhl :)

    VastaaPoista
  27. Wohou! Meillä on selkeesti trendi päällöä, lapsen mummokin oli käynyt kokeilemassa ja huippu malli haussa-ohjelmassakin pyörähtänyt superlaiha kummitäti halusi omat korkean vyötäön takia :)

    VastaaPoista
  28. [...] ja osa XLNT-nimen alla. Kuvassa näkyvät siniset on ostettu peruspuolelta koossa 46, ja ne kissojen ja koirien kanssa keväällä metsästämäni mustat löytyivät XLNT-puolelta täsmälleen [...]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images