Salainen paketti

Äitiblogeissa on nyt käynnissä eräänlainen salainen ystävä-juttu, mihin tietenkin osallistuin. Mistäpä me bloggarit muusta haaveilemmekaan k...

Äitiblogeissa on nyt käynnissä eräänlainen salainen ystävä-juttu, mihin tietenkin osallistuin. Mistäpä me bloggarit muusta haaveilemmekaan kuin postiluukusta kolahtelevasta tavarasta... ;)  Tänään oli sitten minun ilonpäiväni, kun sain vastaanottaa ihanan paketin täynnä tärkeitä juttuja. Paketin sisältö meni niin nappiin, että aloin jo epäilemään että tunnen lähettäjän, mutta ilmeisesti en kuitenkaan.

Paketista paljastui huippuihanan keltainen kynsilakka, mikä oli ensimmäinen riemujuttu. Sitä laitoinkin heti kynsiin. Toinen supermahtijuttu oli vaaleille hiuksille tarkoitettu Vihreän kosmetiikan (nyk. Flow kosmetiikka) blondi shampoopala, mitä olisin halunnut testata jo kauan, mutta koska mulla on niin kamalassa kunnossa hiukset (kiitos imetys, raskaus ja muu hormonihässäkkä) en oikein uskaltanut luottaa sen silikonittomaan voimaan ja se on jäänyt kaupanhyllyyn. Nyt kun se mulla on, aion ehdottomasti vaihtaa siihen ja kirjoittaa sitten teillekin miten se toimii tässä reuhkassa. Mukana oli myös 2 kasvonaamiota, jotka aion säästää kesän mökkihommiin, koska nyt mulla on kuukauden Bioeffect egf-seerumihoito kesken. Tököttiä tökötin perään, voiko olla ihanampaaa!

Ja kuten rakas salainen ystäväni huomaat, sormeni todellakin kaipasivat jo uutta lakkakerrosta :D Sain tänään 135 litraa multaa partsille ja olen mönkinyt aamupäivän vanhoissa lakoissa istutellen tomaatintaimia ja mansikan alkuja multaan. Sitten laitoin mullasta ahavoituneisiin sormiini uudet lakat ja instant happiness! Ja sopi hyvin mekkoonkin.

Yllätyspakettien saaminen on kyllä tosi piristävää ja hauska on miettiä keneltä se paketti oikein on. Pitäisi enemmänkin lähettää ihmisille pieniä kivoja juttuja, kun niistä tulee niin hyvä mieli itsellekin.

Pakko liittää mukaan lista, ketkä kaikki tähän tempaukseen osallistuvat. Mahtavia blogeja, kävin tänään kaikki läpi! Tästä listasta löytyi ainakin mulle paljon uusia suosikkeja, kannattaa katsoa löytyisikö sinunkin listoille muutama uusi suosikki!

http://nimenionvaino.blogspot.com/
http://riinanriemu.blogspot.com/
www.terapiamielessa.blogspot.com
http://arjeniloa.blogspot.com/
http://pikkuunen.blogspot.com
http://littlebabybook.blogspot.com/
http://ihantaysin.blogspot.com
www.katitriin.blogspot.com
www.visuaalisestivaativa.blogspot.com
www.aniliini.blogspot.com
http://kotipesa.vuodatus.net/
http://onnelin.blogspot.com/
http://moondelsson.blogspot.com/
http://tiutautilitalitittan.blogspot.com/
http://sudenjalkia.blogspot.com/
http://niunau.blogs.fi/
http://www.napapiirini.blogspot.com/
http://muumitalossa.blogspot.com/
http://neulojainen.blogspot.com
http://kahdestakolmeksi.blogspot.com.
www.oimutsimutsi.blogspot.com
www.locker301-320.blogspot.com
http://amria2.vuodatus.net
http://www.couturecouturee.blogspot.com
http://mamma-arki.blogspot.com/
www.laukun.blogspot.com
www.vajavaista.blogspot.com
www.luovasuo.blogspot.com
http://tuitunjuttu.blogspot.com/
http://odotuksellinenelama.blogspot.com
http://sascian.blogspot.com
http://www.lauhkealeopardi.blogspot.com

13 kommenttia

 1. Mäkin olen odottanut pakettia ihan jantuksissa ja eilen sitten sain kuulla että se on jo lähetetty pari viikkoa sitten. Penteleen posti! Harmittaa ihan sikana, sekä itseni että paketin lähettäjän puolesta. Toivottavasti se vielä jostain ilmestyy. Vasta syksyllä viimeksi mulle lähetetty paketti katosi, löytyi onneksi myöhemmin, paketti oli auennut matkalla ja löydettiin lähettäjän antamien tuntomerkkien perusteella. Sekin oli ihan kiva että löytyi kun siellä oli 70 euron Mari-verhot...

  Tosi kivan paketin sait, oppispa joskus itsekin käyttämään kynsilakkoja.

  VastaaPoista
 2. Tuleehan tuosta sinun parvekeviljelmästä postausta tai edes jonkin sortin kuvaa? Mä haluaisin päästä kurkkimaan jonkun muun parvekevirityksiin, kun omat on kovasti mietinnässä :) Tomaatintaimet pitäisi ainakin saada varmaan jo isompiin astioihin.

  VastaaPoista
 3. Superkiva että tykkäsit! Olin ajatellut puutarhateemaa seuraavalle paketille, kun siitä mainitsit, mutta oonko jo myöhässä jo, onko parveke jo tiptop kunnossa?
  No, joka tapauksessa, eiköhän jotain ideoita vielä siihenkin pakettiin ole ;)

  VastaaPoista
 4. tää on nyt off topic mut itella hukkas mullekin tulevan huonekalupaketin puoleksitoista viikoksi! kun tiedustelin sitä niin oli vaan että sori ei löydy. sitten lähettäjä laittoi sinne jonkun katoamistiedustelun ja seuraavana päivänä löytyi... että kauheen luottis toi postilaitos.

  VastaaPoista
 5. Nooh, kyllä se sieltä tulee vaika matelemalla :)

  VastaaPoista
 6. No varmasti tulee. Nyt siellä vaan ei oikein ole mitään kuvauskelpoista, kun narsissit ym kevätkukat kuoli, orvokkeja tms kukkia en oo hankkinut ja nyt vasta sain multaa istutussäkkeihin ja siirsin tomaatit ja mansikanalut lootiin, osa yrteistä on just laitettu maahan....eli vaiheessa!

  VastaaPoista
 7. Haha, no parvekepostausta on varmaan kasvien osalta tulossakin mutta yltä näet tilanteen (kommentista). Oli kauhean työn takana saada multaa kotiin kun sitä autoa ei ole, mutta nyt on taas tarhurointivaihe päällä :)

  Ja juu, oli ihana paketti kertakaikkiaan! Toivottavasti omakin salainen ystävä tykkäsi yhtä paljon jutuista mitä minä tästä! Keltainen lakka on ollut päivän piristys samppoopala oli tosiaan itsellä pyörinyt jo kaauan mielessä. Naamiota käytän säännöllisesti, mutta en ole koskaan kokeillut noita yksittäismaskeja, eli nekin oli ihana yllätys :)

  VastaaPoista
 8. Hei, kiitos tästä tempaukseen osallistuvien blogien listauksesta. Nyt voinkin kurkkia kaikki läpi jotka ei lukulistalla vielä ennestään ole, katsoa löytyykö sieltä uusia kivoja seurattavia ja totta kai tehdä salapoliisi työtä sen suhteen, että kuka minun pakettini oikein lähetti.

  VastaaPoista
 9. Hei voisiko sangen tuore äitibloggari vielä päästä mukaan rinkiin? Olisi inspiroivaa päästä pohtimaan jotain kivaa postitettavaksi, kirjeen oheen, ihan oikeassa elämässä tuntemattomalle ihmiselle...

  http://ilmansinuaolenlyijya.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Mä en oikeastaan voi auttaa tässä asiassa, kun tuo haaste on jo puolessa välissä ohitse. Mutta informoin toki kun seuraava haaste joskus alkaa, niin pääset mukaan.

  VastaaPoista
 11. Ah niin tyypillistä, että olen aina aikaani jäljessä enkä edellä.
  Mutta kivaa olisi, jos sitten ensi kerralla ei nukkuisi onnensa ohi. :)

  VastaaPoista
 12. [...] salainen ystävä haasteen mihin osallistun? Viime kuussa sain salaiselta ystävältäni ihanan paketin, missä oli kauneudenhoitoon liittyviä juttuja. Epäilin vahvasti, että salainen ystäväni tunsi [...]

  VastaaPoista
 13. [...] Sitten salaisuudet julki. Oma salainen ystäväni oli Misu Blah, mutta kuka lähetti minulle muun muassa herkkuja ja sen ihanan blondipalasaippuan? [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images