Rehaus

Kenellekään ei taida olla yllätys, ettei mulla ole ajokorttia. Useimmiten en edes ajattele asiaa, koska olen tottunut rehaamaan kaikenlaista...

Kenellekään ei taida olla yllätys, ettei mulla ole ajokorttia. Useimmiten en edes ajattele asiaa, koska olen tottunut rehaamaan kaikenlaista kamaa käsissäni. Olen muun muassa kuljettanut Ikeasta pirun painavan seinähyllyn rattaiden ja vauvan kanssa kotiini vain myydäkseni sen sitten ihmiselle, joka asuu n. kilometrin päässä Ikeasta.  Tänään kuitenkin nöyrryin pyytämään naapurin rouvaa tuomaan mulle Muhevaisesta 45 kiloa multaa, kun ymmärsin ettei sen roudaaminen yksikertaisesti onnistu rattaiden kanssa. Mutta roudasin sentään n. 50 kiloa muuta roinaa kotiimme kirpputorilta.

Helppoa ku heinänteko totesin bussissa, kun nostin rattaat sen pirun portaan yli taas kerran. Mukaan kirpparilta oli tarttunut muun muassa hemmetin iso musta norsupankki, parit villapaidat ja muita vaatteita, leluja, lautasia, lusikoita, nokkamukeja ja teräsrunkoinen kolmipyörä. Se mitä ei jaksa kantaa, sitä ei tarvita-asenne saa joskus tekemään ihmeitä. Tuon kuorman kanssa pieni sade ei tuntunut enää missään.

Kolmipyörä oli muuten huippulöytö, kun koko tavararöykkiö maksoi yhteensä 6 euroa. Kohta lähdetään huristelemaan!

26 kommenttia

 1. = aika väsynyt roudari nyt. Mut hei, Lidlin kassissa oli sikaiso musta norsupankki joka lohdutti jo matkalla :)

  VastaaPoista
 2. Hih. Joku on voinu kattoo sua pikkusen hitaasti.

  VastaaPoista
 3. mut tosta pyörästä olen kade.

  VastaaPoista
 4. hah, ei haittaa jos katsoo hitaasti :D

  Pyörä oli oikein hyvä jo valmiiksi. Nyt irrottelin siitä Puky-merkin tarrat ja laitan sitten jotain kivoja omia kuvioita tilalle. Mukava tuunausprojekti, kun runko on hyväkuntoinen maalia myöten, eli pienellä muokkauksella saa tosi hienon.

  VastaaPoista
 5. asento kyllä paljastaa ettei ollut muuten mikään kevyin pyörä :)

  VastaaPoista
 6. Ooh! Mä oon kyllä melkein enemmän kade siitä norsupankista vaikka pyöräkin on ihana!

  VastaaPoista
 7. Nooh, lohduttaudu sillä, että siellä tuskin on yhtään kolikkoa sisällä nimim. kaik män

  VastaaPoista
 8. Heh,kiitos tästä havainnollistavasta kuvasta:) Kiva,että että teit hyviä löytöjä!
  Ja hei, ei ole sellaista tavararöykkiötä, mitä nainen ei halutessaan saisi kuljetettua kotiinsa, sopivassa tahtotilassa vaikka pään päällä:)
  Itse kyllä omistan ajokortin ja auton, ja ihan sama kuinka pieni tai suuri auto on milloinkin ollut, ne syö sisäänsä megalomaanisen määrän juuri ikean huonekaluja sun muuta "ei nää kyllä millään tähän autoon mahdu"-esineistöä...... Koskaan ei oo mitään jäänyt matkalle. Peräkärrytkin meillä kyllä on, mutta en osaa peruuttaa niillä:), mikä on miehen mielestä varmaan ihan hyvä, pysyypähän tuo tavaramäärä edes jotenkin maltillisissa mittakaavoissa, kun kärryt pysyy pihassa.

  VastaaPoista
 9. Joo, se on varmasti ihan hyvä, ettei ole meilläkään vaikka pyörää ja sellaista lasten takakärryä :)

  VastaaPoista
 10. Kunnon kassialmameininkiä! Ihan mahtava tuo pöyrä, huippulöydöt siis teit!

  VastaaPoista
 11. Sä sopisit kyllä Hollantiinkin, siellä kaikki kantoi/kuljetti/rehasi/raahasi ties mitä polkupyörän kanssa. Mm. pöytä toisessa kädessä on näpsä ajella Amsterdamin ydinkeskustassa. :D

  VastaaPoista
 12. No mä sascialle sanoinkin kun lopetettiin kirppistely, ettei mua pysty kukaan ohittamaan kun oon niin leveä romun kanssa (toki muutenkin). mutta nyt se kuulostaa melkein tyylikkäältä, kun mainitsit tuon ulkomaa-efektin!

  VastaaPoista
 13. Kyllä! Nyt vaan dc fixiä pintaan :)

  VastaaPoista
 14. Vauvan kanssa tekemäni reissun jälkeen musta taitaa taas kuoriutua reppunainen, vaikka autolla reissattiinkin. Kaukalo toisessa kädessä, toisessa taas kolmisen kassia, joista tavarat olis varmaan saanut reppuun tungettua. Hätätilanteessa vois turvautua rinkkaan, tai opetella tulemaan toimeen vähemmällä romumäärällä. ;)

  VastaaPoista
 15. Rehaus oli mulle ihan uusi termi. Itse oon enempi roudannut ja raijannut, myöskin bodannut.
  Jotenkin luulin, et tollasta tavaramäärää oltais viety kirpparille eikä tuotu. Tietty heti ku näin pyörän, niin tiesin, että ollaan tuomassa ei viemässä.
  Mieluusti näkisin kaiken noiden kassejen sisällönkin ja mistä kirpparilta irtoo noin paljon kuudella eurolla?
  Älä riko rattaita äläkä selkää t.Tiuhti

  VastaaPoista
 16. Apua! Jos tuolla alla on ne pikku-Quinnyt niin eikö ne natisseet jo uhkaavasti? :D Meillä oli ne samat matkikset jonkun aikaa, ja ne tuntui keikkaavan jo vähän painavammasta hoitolaukustakin..

  Huippulöytö tuo pyörä, kunpa tollanen tulis täälläkin jossain vastaan!

  VastaaPoista
 17. No tuolla jossain röykkiön alla on meidän tavan Quinny Buzz-rattaat. Mutta ei se niidenkään kans mitään herkkua ollut. Mutta onnistuin jo muka rikkomaan ne muutenkin eilen ja soitin Aarikan tehtaanmyymälän eestä tyypin isälle "vaunut on rikki, en voi tehdä mitään" ja se tuli ja nosti sen punasen jarrupolkimen ylös 5 sekunnissa :D

  VastaaPoista
 18. Pitäisi melkeen kyllä ottaa taas vaihteeksi kirppissaaliskuvia!

  VastaaPoista
 19. joo rinkkakin ois ollut hyvä eilen!

  VastaaPoista
 20. Mekkosi on valloittavan ihana!!!
  Ja tuo kolmipyörä todellinen löytö!

  Aurinkoa päivään!

  VastaaPoista
 21. Tuo on ihailtavaa toimintaa. Mä olen itse sinkkuaikoina roudannut pyörällä kotiin 120cm sängyn kirpparilta. Tosin tähän meni pari kolme keikkaa, mutta että oli ylpeä fiilis sen jälkeen.

  Nyt jos en saa välillä muka kannettua taaperoa ja kolmea kauppakassia autosta sisälle, niin mietin mihin on tultu. Oikein säälittää oma saamattomuus.

  VastaaPoista
 22. Kiitos. Mekkohan on true kotiäitimerkkiä eli marimekkoa :)

  VastaaPoista
 23. joo, kyllä sitä itsensä lisäksi omat ostokset pitää jaksaa kantaa, vaikka ne painaisi 50 kiloa ;)

  VastaaPoista
 24. Nostan hattua, tavaroiden roudaamisessa meitsi on ihan nynny! Muistan joskus vuosia sitten roudanneeni ihan järkyn määrän tavaraa bussilla opiskelijakämpilleni kotokotoa, siinä meinasi kyllä usko -ja kädet loppua mutta perille kuiteskin pääsin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images