Pientä paperikivaa lauantai-illan ratoksi

Pienen paperikaupan, Papershopin, sivuille tulee eksyttyä säännöllisesti, vaikka itse puoti Krunikassa jää usein kaupunkireissulla väliin. ...

Pienen paperikaupan, Papershopin, sivuille tulee eksyttyä säännöllisesti, vaikka itse puoti Krunikassa jää usein kaupunkireissulla väliin. Joskus sitten teen täsmäiskuja kun hankin synttärikortteja, sisustuskortteja ja pientä piristystä seinälle. Varsinkin lastenvalikoima on kiva ja noita alakuvien lahjapapereitahan voi aivan hyvin käyttää myös julisteena. Kesämielellä kalat ja linnut kiehtovat. 70x50cm lahjapaperit vain 4.5eur/kpl.


Kortitkin ovat kivoja, varsinkin tämä inkkarikortti 1.5 eur.Oikeasti tarvetta olisi tälle hienolle kirjastonpitosetille, missä on kaikki omien lainakirjojen merkitsemiseksi. Nytkin on muutama opus hukassa kun olen lainannut niitä ympäriinsä. Eila, onko sulla edelleen mun Outi Pakkanen, minkä lainasin etelänreissullenne? Entä kuka tunnustaa pitävänsä kotonaan Tatu Hirvosen Varo varo varoa, kirjaa joka auttaisi pääsemään irti ylisuojelevasta kasvatuksesta? Kysyy nimim. tarvetta ois täälläkin!


Personal library kit 24.50 eur


Ps. jäbä söi tänään ihan pokkana makaronilaatikkoa haarukalla, ei nakannut lautasta lattialle eikä ottanut ruokaa sormiinsa. U-S-K-O-M-A-T-O-N-T-A. Tämä luo pientä toivonkipinää, sillä viimeiset 2 kuukautta olen saanut kantaa hänet suoraa ruokapöydästä suihkun alle kun hän ns."syö itse". Vauvakerhossa ihmeteltiin kun ennen ruokaa riisuin lapsen vaippasilleen, mutta sen sotkun jälkeen ymmärrettiin täysin. Kodista ei jaksa paljon kuvia ottaa kun suurin osa on kuorrutettu joko banaanilla tai maissinaksulla. Nämä nettikauppojen julisteet ovat sentään yleensä puhtaita.

2 kommenttia

  1. Ei juma, miten mainiot lahjapaperiprintit! Noista siirtolapuutarhatyyliin sisustettu parveke saisi lisäpäheyttä. Tattis vinkistä, tämän perjantain päiväretkikohde on nyt selvillä!

    VastaaPoista
  2. oi, voisit melkein tuoda mullekin kun en jaksa nostaa persettä täst sohvalta!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images