Äitienpäiviä!

Hihihi, naapurin 9v kirjoitti liitutauluumme eilen äitienpäivätoivotukset. Minä katsoin pitkään, että onpa se härskillä päällä ja mitä noi k...

Hihihi, naapurin 9v kirjoitti liitutauluumme eilen äitienpäivätoivotukset. Minä katsoin pitkään, että onpa se härskillä päällä ja mitä noi kukat on tuossa lauseen alussa. Onneksi ei lapsi parka lue tätä blogia, ettei tule paha mieli mun lukihäiriöstä.

Herkullista äitienpäivää muillekin äideille, varsinkin niille joille se on ensimmäinen! Me lähdemme pienelle retkelle, käymme ensin brunssilla ystävän luona ja siitä suoraan ensikotiin syömään ja äitienpäiväjuhlallisuuksiin, sitten on vielä kotona illalla omat kemut uusien perunoiden ja nokkosmuhennoksen muodossa. Jos ei muuta niin tänään ainakin saa syödä kunnolla, uskoakseni ainakin kolmea eri täytekakkua!

4 kommenttia

 1. He, he! Mä katoin että 2-6e kullista. Näin halvallako menee :)

  VastaaPoista
 2. Reps, kyllä mäkin luin ensin että 2-6 e kullista :D Mutta monen kerran jälkeen hokasin ennen kuin ehdin oikean vastauksen lukea varsinaisesta teksistä. Ihanaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
 3. 2-6 eetä mäkin sun luin tarjoavan.

  Eipä niistä pienistä kotiäidin tuloista juuri enempää jäisikään turhuuksiin laitettavaksi ;)

  VastaaPoista
 4. Haha! Mäkin luin ensin sen härskin version, mutta tajusin kyl heti perään ottaa etuliitteen mukaan. ;) Toivottavasti oli kiva äitienpäivä! Me oltiin koko päivä laittamassa puutarhapalstaa kuntoon. Se oli mun lahjatoive. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images