Päivän asu

Selvitys: kameran jalusta ei saa olla koskaan rauhassa. Ainoa tapa ottaa kuva itsestä on palasina.

Selvitys: kameran jalusta ei saa olla koskaan rauhassa. Ainoa tapa ottaa kuva itsestä on palasina.

11 kommenttia

 1. mä oon sun kanssa tossusamis! Löytö marimekon ystävänmyynneistä, taisit säkin blogissa niistä mainita. Ne on kivat näin kesällä, talvella hiihdän villasukissa kotona (ja joitain pitää olla sukkien päällä koska mua etöö leivänmurut ym. tavara lattialla...). Ja tietty, ne on söpöt :)

  VastaaPoista
 2. Noi onkin hyvät tossut pohjamateriaalinsa takia :)

  VastaaPoista
 3. tollanen kotimekko oiskin fantsu ja pirtsakka! terveisin nimimerkki oon kade, koska mun kaikki päälle mahtuvat vaatteet on tylsän värisiä.

  ja tälläkin hetkellä mulla on siskolta peritty ns. läskivaate, hihaton kulahtanut trikoomekko, johon lapsen on hyvä pyyhkiä räkäistä naamaansa. siihen kun yhdistää nää mun punaiset silmät ja keskijakauksen niin avot!

  VastaaPoista
 4. mulla on mutamakin värikäs trikoomekko kotimekkona. se on tosi kiva päällä ja saa tarpeeksi näkyvyyttä ku lähtee kylille :D

  VastaaPoista
 5. saaks noita muuten nansolta vai mistä? ja onks niillä nettikauppaa ja mitä kokoo mä oon?

  VastaaPoista
 6. Toi on Marimekon tehtaanmyymälästä ja mielestäni sitä löytyy vieläkin sieltä. Mansikkavuori on nimi ja uskoisin et M tai L olisit. Noita on siellä takaosassa lähellä lastenvaatteita. Toi mun on L ja se oli aluksi aika snadi, nyt venynyt vähän...

  VastaaPoista
 7. dänggju! pitäsköhän käskee mies hertsikan kautta kotiin kun on töissä siinä 5 min päässä...

  VastaaPoista
 8. mansikkavuori spagettiolkaiminen trikoomekko, sininen tai keltainen. sano et kysyy semmosta. Tota on tosiaan keltasävyisenäkin.

  VastaaPoista
 9. sit saan spagettia ja mansikoita kaupasta :D

  VastaaPoista
 10. Sullahan on siellä pikku kuvaaja kasvamassa. Jäbä varmaan voi kohta alkaa kuvittamaan tätä blogia. Oikeesti oon vähän haaveillu KidiCamin (vai mikä nyt onkaan) hommaamisesta verkkokaupasta. 3-vee paketista ei vielä kuitenkaan löytynyt.

  Ja oi osaisitpa olla välittämättä hyökkäyksistä imetystä vastaan. Minä ainakin yhä imetän 1v2kk vanhaa poikaani...tietty vähemmän julkisesti, kun ei niin usein tarvitse maitoa kuin vauvana.

  Tiuhti

  VastaaPoista
 11. Joo, haaveilen siitä että joku päivä saan ulkoisttettua blogin kirjoittamisenkin :)

  Tuohon imetysjuttuun liittyy vaan yksi iso kysymys: miksi vaivautua vittuilemaan koko ajan jostakin asiasta, mikä ei oikeasti kosketa omaa elämäänsä yhtään? Se on provosointia täysin ilman syytä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images