MEMENTO VIVERE

Tapasimme tänään sattumalta Mintun kanssa Uudenmaankadulla ja päädyimme kuolaamaan IdeaKorun hopeakoruja. Pyysin Minttua ottamaan kuvaakin,...

Tapasimme tänään sattumalta Mintun kanssa Uudenmaankadulla ja päädyimme kuolaamaan IdeaKorun hopeakoruja. Pyysin Minttua ottamaan kuvaakin, mutta en nyt malta odottaa niiden saapumista, joten mennään näillä tuotekuvilla. Monet tietävät jo entuudestaan minun rakastavan hopeakoruja missä on kirjoitusta ja viime äitienpäivän korvilla hankin hopearenkulan "mother" tekstillä kaulaani. Samaan ketjuun tuli myöhemmin nimilaatta poikani nimellä ja nyt on taas äitienpäivä käsillä...ja kun lapsi on niin pieni, saan onneksi hankkia lahjan itse :)

IdeaKorut ovat harjavaltalaisen Maarit Naakan käsin tekemiä ja niiden teksti on kaivertamisen sijaan lyöty käsin metalliin. Useimmissa niissä on teksti MEMENTO VIVERE, mikä tarkoittaa "muista elää". Jo tuo nimikkoteksti olisi osuva, mutta koruihin on mahdollista liittää ihan omakin tekstinsä. Äitienpäiväksi vielä ehtisi tilaamaan korun omalla kirjoituksellaan, mutta minkä lauseen ja mihin koruun, kas siinä pulma.

Tuplasormus viehätti livenä, mutta talvella lapasten kanssa se olisi hankala. Sen sijaan yksinkertainen hopearannerengas olisi varmasti nappivalinta lähes asun kuin asun kanssa. Tekstiksi tietenkin jotakin itselle tärkeää tai ehkä englanniksi joku biisi jolla on merkitystä. Tässä olisi muutama päivä aikaa miettiä omaa tekstiä, jos haluaisi korun äitienpäiväksi käteen. Onko jollain olemassa jo lause, minkä haluaisi koruun?

16 kommenttia

 1. Ihania!! En tiennyt edes noista. Upeita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin näin tänään ekaa kertaa livenä, jos oikein muistan. Mutta kysymys kuuluu: mikä teksti?

   Poista
 2. Aika mahtavia nuo sormukset. Minulla on sormus pyörinyt muutenkin mielessä, satanpa hankkia tuon tuplasormuksen. Mutta mllä tekstillä, se ongelma heti minullekin tuli.

  VastaaPoista
 3. Mä kattelin näitä jossain blogissa kauan sitten ja ihastelin tietenkin heti. Kaikki missä on tekstiä, tarttuu kyllä silmään. :D Lausekin olisi kun vain saisi aikaiseksi tilata. Itse valitsisin ehkä sen sellaisen kapean, neliskanttisen puikon kaulakoruun vaikka on tuo rannekoruversiokin ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi ei muuten ollut edes hinnalla pilattuja, jotain 40-50 euroa rannerengas esim. Mä en enää haluu riipusta kun mulla ne jo on.

   Poista
 4. Live your life and feel free to follow your dreams.
  Mulla on ollu yläasteelta asti (kymmeniä vuosia)sama penaali jossa on tää teksti. Tosta vois kehitellä vielä jonku jäynemmän version. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä teksti, varsinkin jos on pysynyt mukana jo pitkään!

   Poista
 5. Noissa koruissa on kyllä kaikki kohdillaan. Mieheni sai minulta leveän renkaan 30-vuotislahjaksi. Tekstinä pala meille merkityksellisestä biisistä. Tarkemmat tiedot pidän pienessä piirissä, kiäh kiäh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biisi ois itsellekin se mieluisin juttu, koska oon niin musaorientoitunut. Toisaalta mietin ihan sellasia jokapäivän muistutuksia, että ystävällisyys ei maksa mitään.

   Poista
 6. mun lompakossa lukee "bad motherfucker". että jos se :D

  wandis

  VastaaPoista
 7. Mulla on tuo rannerengas. The Curen sanoituksista teksti. Vaikka oon huono koruja käyttään, niin tuota tulee kyllä käytettyäkin.

  VastaaPoista
 8. Miten ois tekstiksi: "Oi mutsi mutsi" ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kuulostaa tutulle mutta jostain syystä olen hieman kyllästynyt just siihen biisiin :) Tahtoisin tekstin olevan jollain lailla henkilökohtaisempi kuin tämä ehdotus, sillä vaikka biisi on hyvä niin tää blogi ei kuitenkaan ole mulle siinä mielessä merkityksekäs, et haluisin kantaa tän nimeä loppuelämääni ranteessa.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images