MEMENTO VIVERE

Tapasimme tänään sattumalta Mintun kanssa Uudenmaankadulla ja päädyimme kuolaamaan IdeaKorun hopeakoruja. Pyysin Minttua ottamaan kuvaakin,...

Tapasimme tänään sattumalta Mintun kanssa Uudenmaankadulla ja päädyimme kuolaamaan IdeaKorun hopeakoruja. Pyysin Minttua ottamaan kuvaakin, mutta en nyt malta odottaa niiden saapumista, joten mennään näillä tuotekuvilla. Monet tietävät jo entuudestaan minun rakastavan hopeakoruja missä on kirjoitusta ja viime äitienpäivän korvilla hankin hopearenkulan "mother" tekstillä kaulaani. Samaan ketjuun tuli myöhemmin nimilaatta poikani nimellä ja nyt on taas äitienpäivä käsillä...ja kun lapsi on niin pieni, saan onneksi hankkia lahjan itse :)

 

IdeaKorut ovat harjavaltalaisen Maarit Naakan käsin tekemiä ja niiden teksti on kaivertamisen sijaan lyöty käsin metalliin. Useimmissa niissä on teksti MEMENTO VIVERE, mikä tarkoittaa "muista elää". Jo tuo nimikkoteksti olisi osuva, mutta koruihin on mahdollista liittää ihan omakin tekstinsä. Äitienpäiväksi vielä ehtisi tilaamaan korun omalla kirjoituksellaan, mutta minkä lauseen ja mihin koruun, kas siinä pulma.

Tuplasormus viehätti livenä, mutta talvella lapasten kanssa se olisi hankala. Sen sijaan yksinkertainen hopearannerengas olisi varmasti nappivalinta lähes asun kuin asun kanssa. Tekstiksi tietenkin jotakin itselle tärkeää tai ehkä englanniksi joku biisi jolla on merkitystä. Tässä olisi muutama päivä aikaa miettiä omaa tekstiä, jos haluaisi korun äitienpäiväksi käteen. Onko jollain olemassa jo lause, minkä haluaisi koruun?

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images