Kisut

Lapsimessupäivän päräyttävin juttu: Deglingos kisutossut! Ja ne tietenkin esittelykappale - ei myynnissä :( Nämä vielä metsästän käsiini!


Lapsimessupäivän päräyttävin juttu: Deglingos kisutossut! Ja ne tietenkin esittelykappale - ei myynnissä :( Nämä vielä metsästän käsiini!

10 kommenttia

 1. Ihan mielettömät :D meille kanssa. Hei ite oon menossa oman pojan, vajaa vuoden ikäsen veitikan kanssa tonne lapsimessuille huomenna. Mitä siel vois, tai minne kannattais mennä tai ömmm mitä tuon ikäiselle messuilla oli tarjota :D jos jo käynneenä osaisit jotain vinkata..

  VastaaPoista
 2. Mä en oo paras sanomaan mitä siellä vois lapsen kanssa tehdä, kun jätin lapsen suosiolla pois. Musta siellä on pelottavaa pienelle lapselle joka osaa jo liikkua, liikaa meteliä ja lapsia ympärillä. Mun 10kk jäi siksi kotiin, että se oli liian vanha vaan istuun vaunuissa ja liian nuori mihinkään kimppasählyyn. Olin tyytyväinen valintaani ja suosittelen kyllä miettimään vaihtoehtoa lapsenvahti. Lapsi luultavasti nauttii paljon enemmän tehdä jotain kotona ja jos haluaa nähdä muita ihmisiä, vie se siwaan :)

  Siellä on sit huomenna paljon myös ihmisiä, et vaunut voi olla hankalat. Ainakin jo perjantaina siellä oli sellasia vaunuplokkeja eikä joka kojulle mahtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mentiin tänään vaunuillen 10,5kk vanhan vauvan kanssa ja ihan hyvin tuo sujui. Tyyppi lähinnä katseli ympärilleen ja kurotteli kaikkea, mutta löydettiin me pallomeri ja siinä vierähti hyvin aikuisten välipalahetki kun Helmi pyöri onnessaan värikkäiden pallojen ja lasten seassa. :)
   Mutta silti, jos teillä on vaunuissa huonosti viihtyvää tai lyhytpinnaista sorttia, kannattaa jättää lapsi kotiin. Kantoliinayhdistys heti sisäänkäynnin likellä tosin lainaa kantoreppuja messukierrokselle, mikä on ihmistungoksessa helpompi tapa liikkua. Suosittelen!

   Poista
  2. Oliks siellä joku vaunuparkki jos lainaa reppua tahi liinaa?

   Poista
 3. Kuulemma on vaunuparkki. Ite meinasin huomenna jättää vaunut parkkiin, nuorempi liinaan ja isompi kävelee sen verran kun jaksaa. Sit kun ei jaksa kävellä, niin lähetään pois tai haetaan vaunut parkista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä suunnitelma! siellä on muuten kantoliinalainaamokin, jos haluut kokeilla jotain uutta liinaa/reppua!

   Poista
 4. ja sitten mietitte onko tuollaiset ne tossut jotka teidän pianokaisenne oppii helposti itse ensimmäisinä tossuina jalkaansa laittamaan, no ei ole. Anteeks vaan, mutta tossujen ulkonäköhössötys vs. käytännöllisyys menee yli hilseen. Kiitos kaikille perinteisten tossujen hankkijoille, lapselle on suuri ilo osata laittaa pienestä pitäen tossut itse jalkaan!

  t:tarhantäti

  Allekirjoitan kyllä söpöyden, mutta kiroon tossuja joita kolmevuotiaatkaan eivät saa vielä itse jalkaan. Tosin pienillä pienillä pitääkin olla kenkämainen tossu, jotta sun lapsukaisellehan tuo nyt kyllä onkin ihan passeli. ;) Harmi että oli esittelykappale.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita ei ole kuin ihan pienille lapsille. Just mietin, et se suurin kokokin voi olla liian pieni 10kk ikäselle, joten tuskin noita sun tarhaan puettavaksi tulee. Meillä ei oikein pysy perustossut jalassa kotona nyt kun lapsi osaa repiä sellasen trikooresorisen tossun pois, joten enkämäinen toimisi nyt hyvin. Varsinkin kun mulla on aikaa laittaa ne jalkaan :)

   Poista
 5. vaunuparkki on siellä yläkerran sisäänkäynnin likellä ja ei oo pitkä matka kantoliinayhdistyksen lainaamoon, mistä saa lainata kantoreppua. Viikonloppuna on varmasti tungosta, joten kantsii edetä kantaen...

  VastaaPoista
 6. Itsekin näitä tossuja ihastelleena, http://www.vipanat.fi/epages/16092010-1142.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/16092010-1142/Categories/Deglingos/Tossut1

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images