Tukitoppi

Tässä blogissa on kyllä asukuvien aatelia. Lohduttaudun sillä, että vaikka kuvat esittelevät usein myös negatiivisia kuvakulmia elämänyyl...


Tässä blogissa on kyllä asukuvien aatelia. Lohduttaudun sillä, että vaikka kuvat esittelevät usein myös negatiivisia kuvakulmia elämänyylistämme, en ole sentään laittanut alapääni kuvaa vauvalehden verkkosivuille.

Useat varmaan arvaavatkin mikä ennen-jälkeen kuva tässä nököttää. Sehän on se Lidlin tänään myyntiin tullut tukitoppi. Oi kyllä, hain heti omani pois! Vasemmanpuoleisessa kuvassa on perus h&m-toppi ja oikeassa tämä Lidlin ah niin odotettu tukitoppi. Kumpi nyt on parempi, läskit pursuavana vai tiiviiseen putkeen pakattuna, sen saa jokainen itse päättää. Tiimalasiin on näemmä matkaa molemmissa.

Mutta kyllä tuo toppi asiansa hoitaa mielestäni, vaikka oletin sen olevan huomattavasti pidempi. Rintojen kohdalla kangas on löysempää, joten nekään ei puristu ärsyttäväksi laataksi. Ja onneksi puristaa sen verran, etten näytä ihan Yosefiina "Yossu" Näädältäkään keskivartalosta.

Hyvä siis sanoo tämä pyylevä kotiäiti, joka jonotti toppejaan kiltisti muiden tanttaroiden kanssa Lidlissä heti aamulla yhdeksän jälkeen. Ja kannatti jonottaa, sillä nyt kun kävin ohikulkumatkalla hakemassa hedelmiä ja maustamatonta jugurttia, oli isommat koot L ja XL aikalailla lopussa meidän Lidlissä. Jos siis halajat tätä 8 euron ihanuutta, kannattaa mennä nyt tai viimeistään huomenna.

ps. nojaan kuvassa seinään, ettette ihmettele asentoa.

18 kommenttia

  1. Meillä on enää S -kokoa tossa iltapäivällä, mutta se näyttikin aika lyhyeltä. :( En kyllä olis sellasta tarvinnut, että hyvä vaan säästy nekin pennoset. :D

    VastaaPoista
  2. Tuo mun L oli just hyvä itselleni. Mutta pituus tosiaan oli aika lyhyen näköinen vaikka sitten riitti ihan hyvin. Tottumuskysymys toi pituus, nyt on ollut niin pitkiä toppeja et normipituus tuntuu lyhyeltä.

    VastaaPoista
  3. Se mummojentaklaaja-anonyymi tässä moro :) Minä en heti ekojen joukossa Lidliin ehtinyt, mutta aamukymmeneltä sentään, ja vielä oli runsaasti jäljellä kaikkia noita kaikissa väreissä ja kokovaihtoehdoissa. Nappasin kahdet pitkäpuntilliset litistysalkkarit ja kaks vyötärönmuotoilijaa, saa nähä miten ne toimii! M-kokosia otin, niitä oli kaikkein eniten sopivasti jäljelläkin. Tuota toppiakin hypistelin mutta mietin miten semmosen kanssa sitte imettäminen sujuis, ni jäi ottamatta. Mutta hyvältä näyttää kuulkaas sun päällä! Toimii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä hipelsin molempia sunkin valintoja, mut pääsyin vaan toppiin. kahteen toppiin. imetyskin onnistu ihan hyvin, tosin kun oon tottunut tusenblån helppouteen niin eka teki mieli leikata reiät tissien kohalle ;)

      Poista
    2. laitappa muuten mielipide siitä kaventajasta ku kokeilet, niitä näytti olevan vielä pilvin pimein :)

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  4. Mä hain tulevaa käyttöä varten ne litistysalkkarit, tosin vyötäröä ajatellen. Perä saa roikkua jos roikkuu mut korkea vyötärö toivottavasti litistää mahanahkat kokoon. Vielä tosin en pöksyihin survoudu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että meitä on oikein ryhmä halpistukivaatelaisia :D

      Poista
  5. Kuule, yksi asia. se on just ne myös negatiiviset kuvakulmat, jotka saa mut rakastaa tätä blogii. Mä oon allerginen kaikelle täydellisen näköiselle ja sliipatulle. Silti sun jutuissa, sinussa ja kodissas on niin paljon kauneutta. Rehellisyys on kaunista! Ja sä oot upee! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä. Tykkään tästä blogista hirmuisesti juuri noiden asioiden takia.

      Poista
    2. Voi kiitos. Tällaiset kommentit tulevat ihan puskista, kun on itse hekottanut äneen ettei ole totta mitä teen, otan kuvia läskimakkaroistani :)Ja muutenkin näin positiivinen palaute blogeissa on nykyään aika harvinaista, joten muistan nämä jutut pitkään.

      Poista
    3. Täällä kolmas! Mahtava blogi.:)

      T: vatsamakkarat omaava

      Poista
  6. Kävin ostamassa vyötärönkaventajan. Olisi pitänyt ottaa M-koko, kaupassa vaan en uskonut mahtuvani siihen. Nyt mietin litistääkö tää L tarpeeksi. Tuntuu selänpuolelta vähän rullautuvan nyt kun se on jo ollut puoli päivää päällä.

    Täytyy sanoo että määkin luen tätä rehellisyyden vuoksi. Hyvä blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on kyllä pakko sanoa, et tää mun toppiostos oli hyvä. Epäilin, et se vyötäröhomma kieris heti multa pois ja jos ei kierisi niin makkaran ja topin raja olisi erittäin selvä. Hyvä minä kun pysyin topissa!

      Kiva kommentti sultakin. Tuntuu tosi kivalle kuulla tollasta, sillä tää blogihan kertoo ihan vain pienen osan meidän elämää ja monesti itsestä liiankin pinnallisen kuvan :)

      Poista
  7. Onko nuo leggingsit/kalsarit mahdollisesti ellokselta? :D

    Katselin elloksen sivuja ja mietin että voi hemmetti kun on tutun näköiset, ja tajusin äsken että täällähän sen tapaiset on näkynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kapp Ahlista tai Lindexistä hankin noi. Mut ihan varmasti samanlaisia voi löytää mistä vain :)

      Poista
  8. Mä komppaan edellä kommentoinutta Johannaa. Mä inhoan blogeja, jossa kaikki on vaaleanpunaista, ihanaa hattaraa ja lässynlää. Ei elämä ole sellaista. Pahiten olen koukuttunut sinun blogisi kaltaisiin, aidolta elämältä huokuviin blogeihin. Ja ironinen kirjoitustyylisi (jota tyylinä harrastan ja rakastan itsekin) on vain ihana lisä siihen päälle! Jatka samaa rataa!

    VastaaPoista
  9. Mitä ihmettä, onko jotain noin upeaa olemassa?! Onkohan niitä sielä vielä... Mä synnytän kohta ja oikeasti koin viimeksi pienen henkisen kuoleman kun heti synnytyksen jälkeen en näyttänytkään enää kivasti raskaanaolevalta, vaan ihan vaan läskiltä. Mä tarvin ton topin!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images