Suomi-Ruotsi julistemaaottelu

Seuraa historiaa: Kun muotiblogit olivat uusi ilmiö, oli bloggareilla tapana kysellä lukijoilta mitä vaatteita he laittavat päälle mennessää...

Seuraa historiaa: Kun muotiblogit olivat uusi ilmiö, oli bloggareilla tapana kysellä lukijoilta mitä vaatteita he laittavat päälle mennessään mummon kanssa kiinalaiseen syömään tai johonkin yhtä tärkeään paikkaan. Yleensä mukaan heitettiin muutama asukokonaisuusehdotus, mistä sitten lukijat rankkasivat oman suosikin ja suosikkikokonaisuus tietenkin päätyi lounasajan buffettiin mukaan.

Ja tää on vähä niinku ne postaukset.

Kumman ottasit jos mietit lastenhuoneen julistetta, etkä ajatellut pistää koko omaisuuttasi taidehankintaan


a) Polkka Jamin uudesta lastenjulistemallistosta jellonan,  hinta 12 euroa

b) Camilla Lundstenin Hod Dogsin, hinta 25 euroa

Julisteet ovat täysin erilaisia ja yhteisenä tekijänä niissä on eläin. Vaikka koirajullarissa onkin lempiruokaani makkaraa, alkaa leijona viehättämään omaa silmää enemmän. Muutenkin nuo Sami Vähä-Ahon printit ovat viehättäneet jo pidempään, keittiön hyllyllä nököttää jo muutama Polkka-kortti kehystettynä.

17 kommenttia

 1. Mä ottaisin Camilla Lundstenin Hod Dogsin. :)

  VastaaPoista
 2. Jellona! Meillä on se ja se on upee!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä meille tulisi jellona. Ihanan näköinen!

  VastaaPoista
 4. Mie ottaisin Jellonan. Jellona on enemmän läsnä, vaikka vakaan ja rauhallisen oloinen onkin. Nakkikoirat hukkuisivat enemmän lastenhuoneen yleiseen melskeeseen.

  VastaaPoista
 5. Nakit!Jellonat on niin nähty jo.

  VastaaPoista
 6. aijjaa. mä laitoin polkka jamille viestiä saako sitä ostaa jostain helsingistä, ne sano ettei niitä oo vielä täällä kun se julistesarja on niin uus.

  VastaaPoista
 7. Mie ottaisin ehdottomasti nakkikoirat! Omaan silmään jellona on jotenkin hyökkäävän värinen, vaikka sekin on vallan mainio. Nakkikoirat siis.

  VastaaPoista
 8. Prinsessa Paskavarvas1. helmikuuta 2012 klo 0.34

  Mä ottasin molemmat, ei noita vaan voi verrata :)

  VastaaPoista
 9. Niin siis mä tarkotin, että leijonat on ylipäätään nähty noin niinkuin eläiminä. Ei siis tässä nimenomaisessa julisteessa. :D

  VastaaPoista
 10. ah, ok. aattelin ku mä en oo noita julisteita nähnyt muutenkaan missään, sai niitäHkista tai ei. Toisaalta en oo kyllä nähnyt kai (?) mitään muutakaan leijonajulistetta, joten mulla ne ei oo niin nähty :) "Niin nähtyjä" on musta leijonarintamalla vaan horoskooppisymboli- ja suomileijonat :D Ja toisaalta Villit Nakkikoirat seikkailee erimuodossa kestoissakin.Ja eihän sillä oikeestaan ole mitään väliä onko joku juttu nähty vai ei jos se miellyttää omaa silmää, kumpikin noista miellyttää!

  VastaaPoista
 11. Koirat nakeilla, tuo jellona on vähän pelottavan näköinen punaisena verestävine silmineen.

  VastaaPoista
 12. No mutku sä kysyit, että kumpi niin mä vastasin. :DMutta joo, tärkeintä on oikeasti se, että itse tykkää. :)

  VastaaPoista
 13. Mä tein valintani joskus marraskuussa Tampereen designtorilla ja ostin leijonan lapsen huoneeseen. Siinä on just hyvät värit, kun perusväreillä meinataan sisustaa tuo poikasen koppero, kunhan saadaan se maalattua ja muuttolaatikot pois kannettua... Nakkikoirat on kivat mutta nuo värit ei yhtään miellytä.Hassua kyllä ettei noita jellonia muka ole myytävänä, sainkohan mä sitten jonkun prototyypin :D

  VastaaPoista
 14. se voi olla, että puhuivat toisista leijonista kun tiedustelin tuota kyseistä. "Savannisarja tuli painosta ennen joulua" voi kyllä tarkottaa myös marraskuuta.

  VastaaPoista
 15. Ruåtsi voitti täällä! (En tykkää keltaisesta)

  VastaaPoista
 16. [...] on yksi lempikuvittajistani, ruotsalainen Camilla Lundsten. Hänen julisteita olen ihaillut mm. tässä postauksessa. Kun Littlephant saapui Lindexiin viime viikolla, mun oli heti pakko mennä ”ihan vain [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images