Elefanttimarssi tyylillä

Monissa blogeissa vieraillut Kantokiertue alkaa nyt täälläkin, vaikka reppu onkin vielä matkalla kohti Mutsilaa. Tuli-reppu on reissannut j...

Monissa blogeissa vieraillut Kantokiertue alkaa nyt täälläkin, vaikka reppu onkin vielä matkalla kohti Mutsilaa. Tuli-reppu on reissannut jo 4 bloggarin luona ja jatkaa matkaa meidän jälkeen ainakin vielä Lapsellista-blogiin. Minulta toivottiin jotain tyyliin liittyvää postausta repusta ja täältähän pesee.

Alkujaan, kun Kantokiertuetta suunniteltiin, taisi minulla olla sormeni pelissä, jotta matkaan lähti nimenomaan Urban Elephants-kuosinen kantoväline. Olin itse miettinyt hankinko sen vai mustapunaisen Hillscrest repun, mutta selkeämpi värimaailma vei itsellä voiton. Olisihan Kantokiertuettakin sponsoroivan Ipanaisen valikoimissa ollut mustaakin tarjolla, mutta kun kuosit ovat noin herkullisia, päädyin tietenkin kuviolliseen.

Vaikka kantoväline onkin vielä matkalla, olen sen jo kerran nähnyt livenä Kottaraisen selässä ja nyt tiedän, että oma musta-punainen valintani miellyttää onneksi enemmän. Aloin kuitenkin fiilistelemään millainen tyyppi voisi valita nimenomaan tuon elefanttirepun ja mielessäni on kummitellut jonkinlainen city-cowgirl. Enemmän folk kuin minä, mutta ehdottomasti ajassa kiinni oleva tapaus. Urban elefants on värikkään, mutta selkeästi maanläheisen ihmisen valinta ja fiilis voisi olla vaikkapa tällainen:

Klik isommaksi!

Jos kantaja on nainen, huutaa reppu mielestäni helmoja! Turkoosinvihreä mekko (onko se petrooli?) sekä siniset höyhenkorvakorut menevät yksiyhteen hennonsinisen pohjan ja sinisten elefanttien kanssa. Lämmin neule taas on murrettu oranssi, kuten osa norsuistakin. Nämä ovat ehkä sitä folkimpaa puolta.

Tämä Tuli-tyttö on selkeästi sen verran materiaalitietoinen, että on valinnut käytännölliset kenkänsä nahkaisena ja hatun villaisena. Olalla keikkuu värikäs nahkalaukku, minne mahtuu niin tuttipullot kuin muukin tärkeä. Takki on kevyesti vettä hylkivä kapealinjainen hupputakki, mihin tietenkin yhdistetään Kumja-kantopaneeli, jotta vauvan saa takin sisälle lämpimään.

Itse en pukeudu lainkaan tähän tyyliin, mutta jotenkin aloin jo uskomaan Tuli-tytön olevan tyytyväinen syyslookkiinsa. Mitäs sanotte?

ps. kollaasissa näkyvät vaatteet on kerätty tämän hetken nettikauppavalikoimasta seuraavilta merkeiltä: Monki, Lindex, Brandos, Ipanainen ja The Cambridge Satchel Company. Ipanaista lukuunottamatta mikään kaupoista ei liity kantokiertueeseen mitenkään, vaan ovat ihan vaan omia perus-suosikkejani.


13 kommenttia

 1. Oi, ihana tuo yhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Kiitti. Se ei siis ole ollenkaan sitä, mitä itse laittaisin päälle, mutta sopii musta kivasti tuohon reun ilmeeseen + on käytännöllinen äidillä. Esim. noi napit mekossa on hyvät imettämiseen ja ei noilla kengilläkään pitäs kaatua. Ainoo, et noi korvikset vauva kyllä tohtoroi entisiksi alta aika yksikön.

  Itse tykkään eniten tosta laukusta ja kengistä. Ne huolisin itsellenikin.

  VastaaPoista
 3. Pitäisin -no mä olenkin aika folk.

  Mun tyylisiä kaikki, paitsi hattua en osaa käyttää (näytän urpolta) ja neuletakki voisi olla kylmemmän punainen (maanläheiset värit saa mut näyttämään toipilaalta).
  Kengissä suosin just tuota korkoa (silloin kerran vuodessa, kun luovun lättäjalkineista).

  Pitääköhän tässä alkaa kantamaan repulla?

  ps. Alkoi epäilyttämään, että ootkohan sä käynyt mun vaatekaapilla?

  VastaaPoista
 4. Ääh, hatut sopii kaikille :) Ja joo, anteeksi, mutta mun pää oli niin tyhjä, että kävi kaapillasi ;) Hauska sattuma oikeasti!

  VastaaPoista
 5. Arvostan, mutta näin Tuli-tyyppinä ja äitinä vierastan silti edellistä kostyymia ja tyypittelyä ylipäätään. Mutta: saattaisin itsekin mielelläni pukea tuollaisiin sen "jonkun muun".

  Aurinkoa ihanille!

  VastaaPoista
 6. Aika hauska. Ja Tuli-tyttönä pukisin itsekin. Lisäisin vaan vielä sukkikset ja säärystimet, ettei kintut palele. Seuraavaksi sitten se todellisuus kun Tuli-tyttö stailataan tennareilla, raitasukkiksilla farkkushortsien kanssa (huomaa, että haarakiilakin näkyis) ja maihari-takilla :)

  VastaaPoista
 7. Oi kerro, mistä tuo ihana laukku on?

  VastaaPoista
 8. Itsehän ostin ruskean kantotakin mätsäämään Tuliin ;) Olen mallaillut turkoosin ja ruskean (toisen) ulkoilutakkini sopivan aika hyvin tuliin. Itse olen mennyt ihan vaan saappaissa, tummissa farkuissa ja korallin värisessä paidassa - sekin on tuon kuosikkaan Tulin kanssa ihan raikas yhdistelmä.

  Mutta kiva asukokonaisuus/kollaasi, jonka olet koonnut. Me likes!

  PS. Mulle tuli tosi huono omatunto, kun kirjoittelit, ettei täällä mutsilassa tapahdu mitään ja että muualla analysoidaan, napsitaan kuvia etc. Oon tosi laiska, siis TOSI laiska kommentoimaan.. Mutta tätä seurataan innolla, kännykällä käyn about 5 kertaa päivässä (oh, kuulostaa jo ihan stalkkaamiselta) katsomassa, josko olisit jo rustaillut jotain hymynkareen aikaansaavaa ironista ja sujuvaa luettavaa. Pysy mutsi lujana!

  VastaaPoista
 9. Ai siis on SUN syytä että mäkin olen talsinut elefanttikuosimarssia kaupungilla poikanen selässäni :D Jos nyt repun itselleni ostaisin, ottaisi tylsästi ja tyylikkäästi kokomustan. Lapsella saa olla lapsekkaita kuoseja, itselleni en halua niitä pukea.

  VastaaPoista
 10. ONIA: Se, että se reppu olisi ollut mikä tahansa olisi ollut mun syytä, sillä tää blogikiertueajatus on mun muutenkin ja ehdotin sitä Annille, koska kantamisesta puhuttiin tosi vähän ennen tätä tempausta.

  Itse olen samaa mieltä, et lastenkuosit lapsille. Mutta kun kyseessä on testikappale, niin musta sen pitikin olla värikäs kuten suurin osa Tulin repuista on ja se on se, millä ne eniten erottuu ulospäin.

  VastaaPoista
 11. Niiin, ja ellen ihan väärin muista, niin Kantokiertuetta kasaillessa Anni kyseli viestiketjussa toivomuksia testirepun kuosista...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images