Seli seli laukku

Kuten on tullut pari (tuhatta?) kertaa mainittua, niin arvostan kierrätystä henkeen ja vereen. Tätä ei ehkä usko kukaan, mutta olen käynyt v...

Kuten on tullut pari (tuhatta?) kertaa mainittua, niin arvostan kierrätystä henkeen ja vereen. Tätä ei ehkä usko kukaan, mutta olen käynyt vain 2 kertaa lastentarvikeliikkeessä. Ekalla kerralla ostin tutin ja toisella kerralla kantoliinarenkaita. Kaikki muu on hankittu kirpparilta, huutonetistä tai facebookin annetaan/vaihdetaan/vastaanotetaan-sivulta tai saatu lahjoituksena kavereilta. Parhaita löytöjä ovat olleet:

vanha valkoinen syöttötuoli, 0 eur, facebook
petroolin väriseksi maalattu pinnasänky, 0 eur, Wandabe
mustaksi maalattu hoitopöytä, 5 eur, huutonet
jumppapallo (nukutukseen) 4 eur, huutonet
bionaire ilmankostutin, 10 eur (kiskurihinta!! Mutta nuhanenälle välttämätön), Valtteri

Lista olisi paljon pidempi, mutta ehkä tajusitte pointin. Ja nyt kun olen puhdistanut omaatuntoani edellisillä merkinnöillä pudotan pommin: ostin Lumi accessoriesin XXL supermarket bagin hoito/matkalaukuksi. Mintunvihreää punottua nahkaa koossa XXL. Ei, en ollut suunnitellut kyseisen laukun ostoa ikinä, en ollut haaveillut vuosia, en edes ajatellut moista. En etsinyt tämän kaltaista kunnes tärppäisi. Nyt vaan tuli sellanen vit***s kaikesta mahdollisesta vastuusta ja velvollisuudesta, että koin tarpeelliseksi saada hyvityksen paremman kamanrehauslaukun muodossa. Sinne meni Tissilän lapsilisät, hei hei vaan.

öinen kuva kapsituksesta
ehkä se ei nyt kuitenkaan maailmaa kaada?Yksityiskohtakuvat eli 3 alimmaista pöllitty suvereenisti Vimpsin blogista, sillä Vimps nähtävästi tajuaa kuvata päivällä eikä yöllä.

Jos väri tuntuu vähintäänkin epäilyttävältä, myös muualla blogimaailmassa on todisteita sen käyttökelpoisuudesta. Minä tykkään mallista ja värikin on luonnossa vähintäänkin nasta,. Jos joku keksii muita selityksiä miksi on hyvä hankkia uusi laukku, kertokaa ihmeessä. Nimimerkillä: Porvari(ko?) vm-82

15 kommenttia

 1. Etköhän sä ole laukkusi ansainnu. Käytevän kokonen, mieluisa ja kestävä laukku pelastaa monta tilannetta ja päivää!

  VastaaPoista
 2. ja useimmat hothot hoitolaukut (jotka on vielä rumempia ja hoitolaukkumaisia) maksaa vielä enempi, että oikeastaan olet vain säästänyt rahaa!!!
  Mä haaveilen Longchampin Roseausta, mutta sen kyllä hankin vasta sitten kun ei ole riskiä muussaantuneesta banaanista tai muumirusinoista...

  VastaaPoista
 3. What a bargain! Mut sataaks tonne sisään :D?

  VastaaPoista
 4. ja upea löytö! Tuollaisella alella ostaminenhan on pelkkää säästöä vaan, ainakin mun mielestä ;D

  VastaaPoista
 5. Asiaa! Minkä hel**tin takia kersojen sittereihin yms. on ok laittaa satoja euroja mutta kaikki mikä edes liippaa äidin tarpeita on ostettava markalla tai saatava ilmaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Oih, ihanuus ja tuohon hintaan!!

  VastaaPoista
 7. Hei toi laukku on ihana. Toi väri on upea. Ja tolla alennuksella olisi ollut tyhmää olla ostamatta!

  VastaaPoista
 8. kiva laukku! mulla on hoitolaukkuna monta vuotta vanha iso tiger of swedenin nahkalaukku, joka on muuten kaikin puolin hyvä, mutta painaa älyttömästi tyhjänäkin. minä en ole käynyt vielä kertaakaan lastentarvikeliikkeessä, jos stokkan tai åhlénsin lastenosastoa ei lasketa. noista molemmista ostin tuttipullot. vaunut ostettiin kyllä uutena, mutta tilattiin ne netistä. ja nettilastentarvikeliikkeissä olen kyllä käynyt katselemassa, mitä huutiksesta kannattaisi metsästää :)

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä kaikkea kulutuskäyttäytymistä ei tarvitse ees selitellä. Jos ostaa sen mitä ostaa ja suurimman osan ajasta vähän miettii mitä tarvii, niin mikäs siinä jos silloin tällön shopauttaa jotain vähän tyyriimpää. Ja vaikka sit laittaiski lapsoslisät haisemaan :D

  Se on jännä, että jos on tottunu siihen että ei oo niin kovasti rahaa millä mällätä ja hankkii paljon kirppiksiltä/käytettynä, niin sitten satunnaiset isommat ostot suorastaan kirpaisee. Toiset taas mällää ja shopauttaa kaikenlaista ja koko ajan, eikä tunnu missään.

  VastaaPoista
 10. Huoh. Kiitos kannustuksesta, olin jo aamulla iloisempi että se on hyvä laukku :)

  Sinne sataa sisälle, mutta mulla on muutenkin kaikki tavarat yleensä jossain markiisipusseissa jne, ja ton supermarketbagin keskellä on neppareilla semmonen pikkutavaran säilytysosasto esim kännylle joka ei saa kastua.

  Mut tosiaan vaipat ja muut pakkaan muutenki erilliseen pikkulaukkuun laukkujen sisään.

  Sepä siinä on kun ei ole tottunut käyttämään rahaa, niin se kirpasee kuten blandad sanoi. Mutta ehkä se menee ohi ja tuo on vaan niin ihana ja kevyt ja tarpeeksi iso. kaikkea.

  VastaaPoista
 11. Ja ei muuten ollut hyvälaatuiseksi nahkalaukuksi kallis! :) terv. Lumi-fani

  VastaaPoista
 12. Se kirpaisee tässä kuussa, mutta ilahduttaa vielä kymmenen vuoden päästäkin. ;) Tällä perusteella itsekin köyhänä opiskelijana tuhlaan välillä rahaa laadukkaampiin tavaroihin Ikean tai Prisman tarjonnan sijaan.

  VastaaPoista
 13. olet juuri voittanut blogini arvonnassa :)

  VastaaPoista
 14. Jeeee! kiitti! Huomasin jo meilistä ja laitoin pingupipon tulemaan ITSELLENI.

  VastaaPoista
 15. Oho, nyt vasta huomasin, että olit lainannut mun blogista kuvia.

  Kun naamassa sulta kysyin, millaisen ja minkä värisen Supermarketin hankit, etkä vastannut, en osannut arvata, että päätyisit juuri tuohon punosmalliin ja etenkään väriin. Muistan nimittäin, kun kommentoit tuosta omasta, sinun laukkuasi pienemmästä Supermarket-laukkupostauksesta, että väri ei ole parhain mahdollinen! Tai jotain!

  Hienon valinnan kyllä teit. Tykkään edelleen myös omastani kovaasti!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images