DIY Mei Tai

Tänään valmistui ensimmäinen mei tai. Kyllä, ensimmäinen, aion tehdä hetimiten toisen paremman :) Taisin sitoa sen noihin kuviin vähän v...

Tänään valmistui ensimmäinen mei tai. Kyllä, ensimmäinen, aion tehdä hetimiten toisen paremman :) Taisin sitoa sen noihin kuviin vähän väärin, olkanauhojen tulisi kai oikeaoppisesti mennä peffan päältä jalan alle ja takaisin taakse? Kangas Marimekon Spinningiä, nauhat mustaa vakosamettia. Toisella puolella oranssihohtoista sisustuskangasta.

Kyyti maistui, alapuolen kuvassa väsynyt matkamies jo nukkuu paellakokkauksen päälle.Nyt kun perusrakenne on tiedossa voikin alkaa hifistelemään. Huppu/unituki neppareilla ois hyvä lisä. Pitemmät hihnat. Vanutoppausten sijaan ohutta superlonia. Erilaisia kankaita. Mutta ei mitään aplikaatioita tai lastenkuoseja!!

7 kommenttia

 1. kohta kuitenkin applikoit ihan homona :D

  kähee nukkimies alakuvassa :)

  VastaaPoista
 2. Niin aplikoin. Luomupuuvillalangasta ja jostain hippikankaasta lastenkuvioita. Ompelen niihin sellaset unenpelottimet killumaan ja alan käyttämään keskiaikaisia vaatteita.

  VastaaPoista
 3. :D ...ja alat kulkemaan avojaloin toukokuun lopusta elokuun loppuun.

  Mutta joo, asiaakin tähän. Odotusaikana olin varma, että ompelen ite kaikkia kantohässäköitä sun muita (no en ommellut) ja löysin tällaisen mallin. Olin jemmannut sivuston ja kävin tuossa vilkaisemassa kuvia.

  http://unajanunelmia.blogspot.com/2009/07/nelio.html

  Tuosta huomasin sen, että nuo nauhojen päät on tikattu aika lujasti tuohon paneelin kiinni. Onko sulla tuossa neliössä tikkauksia vuorin puolella? Ompeleet tekee liinasta kestävän, ettei saumat ratkea niin helposti. *maalailee uhkakuvia mielessään*

  Tietoiskun jälkeen vielä kevennys:
  Tuo kangas on aika cool, niinku tissiläkin. :)

  VastaaPoista
 4. Juu, siellä on saumavaroissa napinläpiompeleella tehdyt monenlaiset tikkaukset. Vauva on käytännössä noiden tikkausten varassa, joten pakko niiden on olla tukevat.

  VastaaPoista
 5. roger. -ompelupoliisi kuittaa. :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images