Syksyn kuteet

Tämän syksyn pukeutuminen menee suurelta osin Haikarankehtoliinan (taustalla) ehdoilla, sillä se on niin huomiota vievä ettei muu pukeutumin...


Tämän syksyn pukeutuminen menee suurelta osin Haikarankehtoliinan (taustalla) ehdoilla, sillä se on niin huomiota vievä ettei muu pukeutuminen voi mielestäni jatkaa samaa linjaa. Jos haluaa näyttää tyylikkäältä. Useimmiten siis nämäkään linjaukset eivät pidä paikkaansa.

En ole erityisemmin innostunut syksyn etno/inkamuodista, mutta liina jotenkin menee siihen sarjaan, joten hankin syksyksi Lindexiltä tuollaiset "villa" (olisikohan polyamidi kuitenkin) legginssit, missä on etnovivahdetta musta-harmaana. 14.95 eur, ei paha ja vähän paremmat ku Me&I:n Cool&Comfyt. Muuten pukeudun viime vuonna hankittuun maiharitakkiin, mihin yhdistän nyt Kumjan.

Villahattuattu on Monkista, Dr Martenssit Ebaysta ja toivon niiden jossain vaiheessa mahtuvan paremmin. Raskauden myötä kun tuli vähän extraa jalkaan. Koruista käytän aina Babyluxilta tilaamaani mother-rengasta, lapsen nimilaatta on vielä tuloillaan. Ja ei, poikani nimi ei ole Emilia. Toinen lempparikoruni on Aarikan Pariisi-kaulakoru, mitä vauveli tykkää imeskellä liinassa ollessaan. Pitäisi soittaa Aarikalle ja kysyä millä myrkyllä ne on värjätty.

Näillä syksyyn. Vaatiiko muilla mielikuvitusta näyttää ihmismäiseltä? Välillä tuntuu, ettei se vain ole liinan ja lapsen kanssa edes mahdollista.


2 kommenttia

  1. U mean Elisa, ei Emilia :)Olis hauska kyllä tietää poikasi nimi! :)

    VastaaPoista
  2. Heh, no joku E:llä alkava enivei...Pojan nimi liittyy talveen ja lappiin, niitä on muutamia Suomessa, sekä tytöillä että pojilla. Toinen nimi on ihan almanakasta.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images