Huoltoajo! Tarjous!

Kuten jokunen saattaa jo huomata, on blogin ulkoasussa tapahtumassa pieniä muutoksia. Fiksailen tänään uutta logoa oikeamman kokoiseksi, mu...


Kuten jokunen saattaa jo huomata, on blogin ulkoasussa tapahtumassa pieniä muutoksia. Fiksailen tänään uutta logoa oikeamman kokoiseksi, muuta väritystä logon kaltaiseksi ja sen sellaista. Tähän saattaa mennä aikaa, koska Tissilä on hirmuflunssassa ja hyvä että saa henkeä. Nukkuu vain ketarat ojossa ja loppuajan tarvitsee huomiota niin paljon, että eilen iltakylvystäkään ei tullut mitään ilman äidin syliä. Siellä me kaksi sitten olimme vaaleansinisessä lasten muoviammeessa sylikkäin.


Tämän valtavan tyhjiön (...), mitä blogini päivittämättömyys saa aikaan voi käyttää tänään toisin ja tutkailla olisiko nimituotteisiin ja nykyään lastenvaatteisiinkin erikoistuneella Babyluxilla mitään tarpeellista syyskivaa valioimissaan. BABYLUX nimittäin tarjoaa blogini lukijoille ILMAISET POSTITUKSET SYYSKUUN LOPPUUN SAAKKA! Edun saat, kun kirjoitat "alennuskuponki"-kohtaan oimutsi.

Itselläni on ollut jo raskausajasta asti tuo yläkuvan Babyluxista hankittu mother-rengaskaulaoru ja nyt olisi ajankohtaista hankkia siihen hopealaatta vauvan nimellä. Lapsen isällä on sama koru dad-renkaalla ja pidemmällä ketjulla ja samainen nimilaatta odottaa kaivertamista. (kyllä - olemme päätyneet samaan nimeen). Minua himottaisi myös tuo supersöpö jenkkikassi nimellä, mutta itselleni! Se vaan taitaa olla himppasen liian pieni nykyisiin tarpeisiini :(

7 kommenttia

  1. Ensijärkytyksestä (tiikeriankka kadonnut????????????????????????????) huolimatta ja hetken tätä uutta logoa tuijotellessani silmät tottuivat siihen ja hymy nousi pelon sekaisille kasvoille. Eli tämä on myös hyvä !

    Kommentoin nyt vasta (monen kuukauden salalukemisen jälkeen ) että vau. Tykkään tästä erittäin paljon ja olen enemmän kuin koukussa. (huom. paljon enemmän)

    tällä kertaa ei muuta.

    -henu

    VastaaPoista
  2. :D tiikeriankka olikin parasta siinä edellisessä,sehän oli mun mahtavilla kuvankäsittelytaidoilla itte rustattu ja inhosin siinä, no kaikkea muuta paitsi tiikeriankkaa :)

    VastaaPoista
  3. Noita jenkkikasseja löytyy isommassa koossa Lasten Metsolalta.

    VastaaPoista
  4. Juu, näinkin niitä livenä metsolan liikeessä!

    VastaaPoista
  5. Apua kun ihana koru!!! Pakko saara!! ;)

    VastaaPoista
  6. mussukat.fi paikasta saa tilattua lähes samaan hintaan isompaa mallia laukusta.

    VastaaPoista
  7. joo, noita on aika monessa paikassa ja ei niiden hinnat eroa paljoakaan kokojen vaihtuessa. Toi pienin onkin selkeesti sellanen lasten tarhakassitarkotukseen sopiva, eiinkään aikuiselle :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images