Tällisena iltana vois vaika itseensä rakastua

Kesäilmat ovat kohtalokkaita tulokkaan kannalta. Wandabelta saatu pinnasänky odottaa kasaamista, Vallilan kirpparilöytö, Marjatta Metsovaar...

Kesäilmat ovat kohtalokkaita tulokkaan kannalta. Wandabelta saatu pinnasänky odottaa kasaamista, Vallilan kirpparilöytö, Marjatta Metsovaaran kangas, ei ole ommellut itse itseään petivaatteeksi beibille. Vaunujen sisäosan putsaus on pahasti kesken, mutta onneksi Eco Bohemian vauvalahjana saatu vaunusuoja peittää hätätapauksessa ruman sisuksen. Yrtitkin pitäisi erotella ja laittaa uusiin multiin, eivät nekään ole vielä multapurkkeihin päässeet. Diabetesruokavalio kärsi jo toistamiseen viikon sisään, kun vetäydyimme Viken kanssa Pasificon suojiin brunssille ja sieltä meidän takapihalle kera alkoholittoman kuohuviinin, mansikoiden ja kasan vauvalehtiä. Illalla kävimme vielä Tokoinrannassa istuskelemassa ja nauttimassa uskomattomasta auringonpaisteesta.

Fiilis on kummallisen rento ja vaikka lääkärisetä uhkaili synnytyksen käynnistämisellä laskettuna päivänä, ellei beibiä aikaisemmin näy, ei alkuraskauden paniikkia tunnu enää olevan. Hieno oivallus oli, että eihän se aika synnytykseen lopu vaan vasta alkaa. Taidan nauttia auringosta huomisenkin, eipä nuo keskeneräiset asiat ainakaan kauas karkaa. Onko muita odottajia vaivannut lopunajan seesteisyys? Tyyntä myrskyn edellä?

12 kommenttia

 1. Puoliso tuossa alkuviikosta miettikin, että oiskohan pitäny jäädä silloin kasaamaan pinnis :)

  VastaaPoista
 2. Taiteilija kasaa jos mutsi ei jaksa. Tässä on enemmänkin mietinnässä kasaisko vasta sitten kun äp-laatikko käy pieneksi ja olen nyt sijoittanut sängynrungon eteiseen, jotta se muistuttaisi joka päivä dilemmasta. Ihmeen hyvin se silmä vaan tottuu eikä päätöstä ole tehty. Pelkään nimittäin että kasattuna sen sisus on täynnä rojua alta aikayksikön.

  VastaaPoista
 3. Huom muuten sävysävyyn pinnis&kangas! 2 eurolla löyty tommonen iso palanen.

  VastaaPoista
 4. Varo, siitä voi tulla taiteilijan näkemys :D Tuo rojuuntuminen on kyllä varteenotettava riski.Mut hienon mätsäävän kankaan oot kyl löytäny!

  VastaaPoista
 5. Äh, ihan relasti vaan. Teet nyt ihan tasan sitä mitä haluat.

  VastaaPoista
 6. niin kerkesin kirjoittaa tuon mätsäyskommentin enneku luin ton :D

  VastaaPoista
 7. Malou: Niin mä vähän ajattelinkin, kyllä noi ehtii. Tai joku muu ehtii :)Wandabe: On kyllä ihan sävy sävyyn. Ainoastaan mietin raaskinko ommella edes tosta mitään, jos laittaskin verhoksi. Kun noi vanhat kankaat on niin kivoja ja jos alkaakin harmittamaan. Hassua, tuo turkoosi ei ole ollut koskaan mikään lempivärini, mutta nyt kun sänky tuli niin innostuin kovasti. Että kiitos vain siitäkin :)

  VastaaPoista
 8. Väriä elämään :) Saat turkoositartunnan, eiks VV-Kottaraista ja Midinettiä ne jo vaivaa :D

  VastaaPoista
 9. Miten musta tuntuu et VVK on oransseja naisia, juteltiin yksi päivä siitä sen Ivanan laukusta ja näin muistelin että se väri hieman aristutti ainakin silloin.

  VastaaPoista
 10. Se tyyneys on kuulemma merkki siitä et synnytys saattaa lähestyä ihan itestäänkin jo ennen laskettua aikaa...Näin mä just toissa päivänä luin jostain. :DEt äiti on valmis tai jotain sellaista...-jenni

  VastaaPoista
 11. mut sil oli joku lievä turkoosi-infektio, samoin midillä :Dano-jennin kommenttiin että mulla ei ollu kyl tyyneydestä tietoakaan, oli vaan käsittämätön vitutus :D

  VastaaPoista
 12. jenni: jotain sellasta mä aloin miettimään ja visuaalisesti vaativa kottarainenkin siitä mainitsi muutaman päivän takaiseen postaukseen. Ihan parissa päivässä muuttunut fyysinen olokin aivan erilaiseksi, en nyt erittele enempää mutta tuntuu että paikat olisi valmiina. Ja toisaalta meno on muuttunut tipuaskeleiksi.Wandabe: Mua ehkä lahjotaan nyt raukealla ololla, kun vitutus on ollut aika kokonaisvaltaista noin muuten :) Taivunpa tästä lootusasentoon hyrisemään.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images