Sadepäivä!

Kuin tilauksesta! Kun eilen tein listaa tekemättömistä asioista ja uhkailin viettäväni tämänkin päivän auringossa, tulikin taivaalle pilvi...Kuin tilauksesta! Kun eilen tein listaa tekemättömistä asioista ja uhkailin viettäväni tämänkin päivän auringossa, tulikin taivaalle pilviä. Kuvan pilvistä tippuvat pisarat vielä kuvausrekvisiittaa. Sain tuon käsittämättömän hienon (+ käsittämättömän epäkäytännöllisen!) tyynyt Vikeltä vauvakutsuillani. Mystisyyteen tähtäävä kuvamanipulaatio omaa tuotantoa.

Mulle on tullut pienoinen blogiskitso, en muista kerroinko jo asiasta. Teitä lukijoita on jo aika paljon! Kun arkiglamourini koostuu lähinnä tummista silmänalusista, rintsikattomuudesta ja sipsipussista, alkoi jo muutama viikko sitten nolottamaan. Entä jos joku tunnistaa vaikka raitiovaunupysäkillä? Entä sitten, sanoisi cooleimmat, mutta muutaman kuukauden univajeen jälkeen aloin tosiaan sekoilemaan tuon(kin) asian kanssa ja mietin jonkinlaista puolianonymiteettia. Nimimerkinhän taannoin jo vaihdoin etunimestä vastaamaan blogin nimeä. Ja että menisi entistä sekavammaksi, jos joku mut siellä raitiovaunupysäkillä puolikuolleena tunnistaa niin olisi kiva, että sanoisi hei!

Lukijoiden määrästä tuli sellainen mieleen, että yleensä tutustun itselleni uusiin blogeihin kommenttiboksini kautta. Eilen aloin sitten käymään tuota googlen lukijalistaa läpi ja vastaan tuli ihan mahtavia blogeja! Lisäilin niitä vähän sattumanvaraisesti blogilistalle, liityin lukijaksi tai pistin kirjanmerkkeihin ja pelkäämpä että mielenkiintoisien blogien seulonta jatkuu tänään (Heihei vaunujen tuunaus ja ompeluhaaveet. Heihei vauvelin sänky.). Mietin ensin, että tekisin jonkinlaisen lempiblogipostauksen, mutta sitten unohtaisin kuitenkin jonkun suosikini ja ja ja...

Laiskana bloggarina ajattelin kuitenkin kysyä olisiko teillä blogisuosituksia mulle ja muille? Erityisesti omaa blogia saa ja pitää suositella, jotta olisi illalla muutakin tekemistä kuin...no edellisestä kirjoituksesta selviää.

Ps. Nivea lopettaa meikkisarjansa myynnin Suomessa. Ainakin Hakaniemen Sokoksella oli eilen kaikki meiksut -50%, hankin valokynän. Ehkä se tästä.

19 kommenttia

 1. onneks on netti, niin voi tehdä sijaistoimintoja :D

  oon kans löytäny uusia fantsuja blogeja, pitäs päivittää noi listat. varmaan osaa jo oot näist katellu mut tyksään esim.

  - suden jälkiä ja kouristuksia (tätä oon seurannu kyl jo kauan)
  - aaria (hyvii tuunauksii yms)
  - ankka lampinen (ankva on jotenkin niin ihana)

  Mut päivittelen täs kohta tuota sivulistaa niin saan sinne muitakin. Tykkään kyl tosi monesta!

  VastaaPoista
 2. Miun blogilista on järkyttävän pitkä. :D Ja yllättävää kyllä sisältää paljon muutakin kuin vauvoja. Pari mitä ei Wandabe mainostanut:

  -Viva Ciabatta! (Mies. Leipoo. Sairaan hyvää leipää!)
  - Tarjoiluehdotus (Pakko käydä itse toteamassa mikä tämä on..)
  - Salamatkustaja. (Vauvablogi twistillä.)
  - Ruttu-Nuttu (Vauvanvaatteita)
  - Intonaatio (vauvablogi, kaunista kielenkäyttöä ja hienoja valokuvia!)

  Ilmeisesti omakin blogi joitakuita kiinnostaa, jaksaa vieläkin hämmästyttää. :D

  VastaaPoista
 3. Voi jee. Minä oon niin uusi tulokas täällä blogimaailmassa että en osaa laittaa suosikkilistaa :O. Mutta Spatzin mainiota blogia toki luen ja oikein odottelen sinne päivityksiä :D.
  Omaa blogiani mainostaisin, jos kehtaisin :D. Tällä hetkellä Tulevia eilisiä antaa meistä niin kovin pinnallisen kuvan eikä näytä yhtään meiltä. Yritän parantaa tapani jahka selviän tästä flunssasta (mokoma vauva, meni ja tartutti muunkin perheen ;)).

  VastaaPoista
 4. Hekoti, tuo spatzin eka blogivinkki on mun entinen poikaystävä :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on myös ihan äärettömän pitkä blogilista luettavana, ehkä vähän liikaakin. :D Koetan aina välillä karsia niitä joihin ei tule kommentoitua, koska se mulla ainakin kuvastaa sitä että kuinka kiinnostunut oikeasti olen. Tosin, jotkut blogit on vain sellaisia, ettei niihin välttämättä ole mitään sanottavaa, vaikka erittäin suurella mielenkiinnolla seuraankin. Ja pahoin pelkään, että tämkin on yksi niitä, joita tulee enemmän luettua kuin kommentoitua.

  VastaaPoista
 6. toi tarjoiluehdotus on kyllä näppärä. Löysin sen pari viikkoa sitten, ja jäin heti koukkuun. Mun pitäis kyllä varmaan kans päivittää omia listojani. kiitos naiset vinkeistä!

  VastaaPoista
 7. Pitää alkaa itsekin käymään listaa läpi, palauduin juuri tuiki tärkeältä harsojenhakumatkalta. Tarjoiluehdotus on kyllä nimenomaan näppärä, kuten Verskinen sanoi, löysin sen eilen illalla ja jäin heti koukkuun.

  VastaaPoista
 8. Tarjoiluehdotus saa kehuja täältäkin. Itse löysin jokin aika sitten aivan ihanan blogin, niin ikään Blogspotissa olevan Suden hetken. Kannattaa käydä vilkaisemassa varsinkin jos pitää koirista.

  Terveisin uusi lukija Sandra

  VastaaPoista
 9. Aika töykeää toimintaa. Häpeätkö omia sukulaisiasi? Voi vauva-parka, kun ei sukulaisia tunne äidin puolelta ollenkaan.

  VastaaPoista
 10. Tuulia: Poistin kommenttisi, missä oli nimeni, syntymäpaikkakuntani, äitini nimi sekä äitini siskon nimi. Yllä olevassa tekstissä käy ilmi, etten halua kirjoittaa nimelläni ja on mielestäni kurjaa ettet kunnioita toivettani. Minusta on myös enenmmän kuin epäkohteliasta tulla tänne, tuntemattoman ihmisen blogiin, mesomaan vauvaparasta, vaikka sukua oletkin.

  VastaaPoista
 11. Ei mielestäni ole tarpeellista tulla kenenkään blogiin nillittämään. Sukulainen tai anonyymi, yks hailee. Piä mutsi puolias vaan!

  VastaaPoista
 12. Ehm. Oletko muuttanut sun kommenttiasetuksia vai sössinkö ite jotain?

  VastaaPoista
 13. Joo, laitoin kommettien hyväksynnän päälle ja varmaan huomasitkin jo miksi. Mulla ei ole nyt aikaa eikä halua alkaa draamailemaan 10 vuotta sitten viimeksi tapaamien ihmisten kanssa, oli ne sukulaisia tai ei. Mun blogi, mun säännöt ja mun nollatoleranssi älyttömyyksiin.

  VastaaPoista
 14. kyllä mä ainakin häpeäisin omia sukulaisiani jos ne käyttäytyis tolla lailla. ei sukulaisuus anna kellekään erikoislupaa olla idiootti.

  VastaaPoista
 15. Komppaan Spatzia täpöllä! Mä vedän henkisesti nekkuun kaikkia jotka kiusii Oi mutsia tai Oi beibiä! Tai ketään mun blogikaveria.

  VastaaPoista
 16. hanska: ehkä tässä tapauksessa annetaan anteeksi vähän iänkin takia, kai sitä itsekin 18-vuotiaana oli enemmän herkillä. Ja hei, mekin tunnetaan ihan livenä!

  Wandabe: No ei täällä kukaan jaksa kauaa trollailla ketään kun poistan viestit lukematta :)Tai jos jaksaa niin sitten jaksaa. Mulla oli parempaaki tekemistä 18 veenä ku lukea mammablogeja, mutta tosin en muista oliko internettiä sillon ees keksitty.

  VastaaPoista
 17. Lisää sadepäivään, vaikkei enää sadakaan. Mutta tän ääressä mä sain kulutettua yhdet vauvan päikkärit, vaikka kai ne olisi paremminkin voinut viettää.

  kai sä olet tänään löytänyt jo syyn, miksi olet raskaana?

  http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1407720/netti_ei_toiminut__nyt_raskaana_kenelta_voi_hakea

  Tuon ohjeiden mukaan meillä on onneksi nyt asiat kunnossa. Koliikkivauva suojaa kuulemma viisi vuotta. Mutta ilmeisesti se paituli on silti hommattava, ihan vaan varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
 18. Juu, toki olen jo nuo vinkit lukenut. Meillä on se PS3 menetelmä käytössä jatkossa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images