Helppoa ja edullista kotiruokaa (sis. alekoodin Feelia Ruokakauppaan)

 mainos Feelia Ruokakauppa Tätä kesää 2021 on vietetty epätyypillisen lämpimissä tunnelmissa, mikä on ollut sekä kivaa että ihan kamalaa! Po...

 mainos Feelia Ruokakauppa


Tätä kesää 2021 on vietetty epätyypillisen lämpimissä tunnelmissa, mikä on ollut sekä kivaa että ihan kamalaa! Positiivisina puolina on ehdottomasti se, että tänä kesänä on ollut paljon hyviä matkailu/mökkeily/retkipäiviä ja ainakin meidän perhe on ottanut niistä ilon irti. Kääntöpuolena olemme vain käyneet kääntymässä muutaman päivän kotona ja jatkaneet matkaa vaatteiden pesun jälkeen. Kuumassa kaupunkiasunnossa ei oikein viihdy näillä keleillä! Eikä siellä ainakaan tee mieli tällä hetkellä kokata.

Löysin noin vuosi sitten aivan täydellisen helpotuksen meidän arkeen, nimittäin Feelia Ruokakaupan valmiit pitkään säilyvät kotiruuat, joita olen tilannut vuoden aikana useampia erilaisia settejä.  Feelia Kotiruuat ovat oikeasti ihan nerokas hätävara, sillä ne ovat aivan tavallista Suomessa tehtyä kotiruokaa, joka on sekä edullista että säilyy pakkaustyylinsä ansiosta useita kuukausia jääkaapissa odotellen sitä hetkeä, kun ruokaa haluaa nopeasti ja helposti. Kuinkakohan monet laiskuuspizzatilaukset näillä onkaan vältetty? - Tosi monet!


Suurimpia suosikkeja meillä on olleet Feelia Ruokakaupan erilaiset keitot, joita jääkaappi on nytkin täynnä. 600g pussista syö just sopivasti kaksi ihmistä, mutta valittavana on myös isompia pakkauskokoja isommille porukoille. Kotiruokapussukat ovat litteitä ja niitä voi pinota jääkaappiin helposti vaikka kymmenen päällekäin. 

Tänä keväänä lapsen täyttäessä jo 10 vuotta opetin hänellekin miten helppoa Feelia Kotiruokien teko kotona on (eli pussi kattilaan ja lämmitys! Yleensä 5 minuutissa on jo ruoka valmista) ja näillä lapsi onkin ravinnut itseään lomalla silloin kun itse olen ollut töissä tai muuten kiireinen lounasaikana. 

Miltä Feelia Kotiruuat siis maistuvat? Perusmaut ovat varmasti kaikille tuttuja kun kyseessä on kaikkien suomalaisten tuntemat ruokalajit kuten kiusaukset ja keitot.  Feelia Ruokakaupan ruokia on kyllä maustettu, mutta makumaailma on mieto ja siksi erityisesti lapsiperheeseen sopiva. Meillä ruokia tuunataan jonkun verran, saatan lisätä ruuasta riippuen mukaan hieman srirachaa, sitruunaa, tuoreita yrttejä tai muita lempimausteita. Kaikki ruuat eivät tätä todellakaan kaipaa ja usein ainoa lisäys etenkin kiusauksissa on viereen nopeasti koottu vihersalaatti kurkulla ja vaikka fetalla. 

Nyt testissämme on ollut vähän mausteisempia Feelia Retkiruokia, jotka sopivat nekin hyvin myös ainakin oman lapsen makuun. Retkiruuatkaan eivät ole mitään kuivapusseja, vaan valmista kamaa, jota voi kantaa esimerkiksi päiväretkillä mukana pienessä kylmäpussissa. 


Kätevyyden lisäksi parasta Feelia Kotiruuissa on mielestäni todella edullinen hinta. Keittoannos voi maksaa jopa alle 80 senttiä/ syöjä ja ihan perushintakin on siinä kahden euron kieppeillä/ annos. 50 eurolla saa siis jo ihan huikean ison satsin erilaisia kotiruokia, jotka säilyy kuukausia hyvänä. Ehkä parhaita hetkiä tänä kesänä onkin ollut, kun ollaan tultu myöhään illalla reissusta kotiin eikä ole tarvinnut käydä erikseen kaupassa, kun on tiennyt, että kalakeittoa kyllä löytyy aina jääkaapista. 

Eikä Feelia Kotiruokien käyttö tietenkään tarkoita, että kotona kokkaus olisi nyt täysin ohi. Ei todellakaan! Meille tulee silloin tällöin edelleen myös valmiit reseptit ja raaka-aineet tilauksena ruokakassipalvelusta ja suurimmaksi osaksi teen kotona ruuan itse (paitsi nyt helteiden aikana mielellään EN!). Eihän mihinkään ruokaan tai palveluun ole pakko vihkiytyä loppuelämäksi vaan nimenomaan käyttää niissä hetkissä, joihin se sopii parhaiten. Feelia Ruokakaupan ruuat sopivat mielestäni parhaiten kiireisiin päiviin, lapselle itse kokattavaksi, mökille mukaan ja ihan vaan kotivaraksi, että aina olisi jotain ruokaa mikä pelastaa nälkäkiukulta. 

ETU: Saat Feelia Ruokakaupan ensitilauksestasi -10% alennuksen koodilla HEIKO. 

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images