Alusvaatteet arkeen ja kevään juhliin (sis. -35% alekoodin Changelle!)

Kaupallinen yhteistyö Change Lingerien kanssa Muutama teistä olikin jo törmännyt alkuviikon Ilta-Sanomien juttuun , jossa tuttu na...

Kaupallinen yhteistyö Change Lingerien kanssa

Muutama teistä olikin jo törmännyt alkuviikon Ilta-Sanomien juttuun, jossa tuttu naishenkilö esiintyi uima-asuissa! Nyt tämä samainen leidi on nähty myös alusvaatteissa, mutta toivottavasti tämä ei ylitä uutiskynnystä, sillä henkilökohtaisten tutkimuksieni mukaan 99.9% naisista nyt sattuu käyttämään alusvaatteita ;)

Ilta-Sanomien juttuun on kuitenkin pakko palata ihan vähän täällä bloginkin puolella, sillä haastattelua tehdessä multa kysyttiin milloin olen julkaissut ensimmäiset alusvaate/uima-asukuvat blogissani ja nehän ovat jo neljän vuoden takaa. Postauksen Changen alusvaatteista löydät täältä!

Muistan tuolta ajalta sen, kuinka olin aluksi kieltäytyä koko postauksesta, sillä olin aivan satavarma etten tulisi löytämään sopivia rintaliivejä trendikkäistä ja nuorekkaista liiveistään tunnetusta Changesta. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja kun raja myymälään menosta oli ylitetty, loppu onkin historiaa. Changen rintsikat istuivat mulle todella hyvin ja ihastuin merkkiin niin, että en ole sen koommin muita merkkejä edes käyttänyt! Vaikka kokoni 85H tuotti ennen harmaita hiuksia, ei nykyään tarvitse edes miettiä löytyisikö mulle jotain ihanaa, sillä aina löytyy ja yleensä vähän liikaakin!


Vietimme pari viikkoa sitten hauskan kuvauspäivän valokuvaajakamuni Maaritin ja ihanan värikkäistä meikeistä tutun Annan kanssa, kun kuvasimme Changen kesän 2018 alusvaatteita. Studiomme oli rakennettu Maaritin kotiin, kuuntelimme Antti Tuiskua ja söimme välillä salaattia ja jätskiä ja jatkoimme hommia. Kuvauksissa on aina hauskaa, kun voi leikkiä omilla puolillaan ja nytkin kokeilimme monenlaisia tyylejä, sillä on hauskaa nähdä miten erilaiset alusvaatteet luovat erilaisia fiiliksiä.

Mähän olen tyypillisesti mix and match nainen, jolla on useimmiten rintaliivit ja alushousut eriparia. Rintsikoissa tykkään leikkiä väreillä ja alaosassa taas arvostan tukevuutta. Juhliin ja vähän parempiin menoihin on kuitenkin kiva pukeutua jo alusvaatteista lähtien yhtenäiseen settiin. Tällä kertaa uskaltauduin kokeilemaan myös jotain ihan erilaista ja nappasin harmaan yksiosaisen Linnett bodystockingsin mukaani. Testailin bodya jo ennen kuvauspäivää päälleni ja olin melko varma ettei se jäisi lopullisesti käyttööni, mutta kuinka ollakaan parin päivän testailun jälkeen aloin pitämään naisellisesta pitsiunelmastani tosi paljon. Matalempien housujen kanssa selän pysyminen automaattisesti piilossa tuntuu tosi kivalle ja ohut materiaali tuntuu myös yllättävän tukevalta päällä. Tätä tulen käyttämään jatkossa etenkin juhlapukujen alla, kannatti siis kokeilla!


Jokapäiväiseen käyttöön tulivat harmaan Linnett full cup rintaliivit saman sarjan tai-alushousujen kanssa sekä mustat Lissi-rintaliivit, sekä näihin sopivat Lissi highwaist hipster alushousut. Hillittyjen värivalintojeni takaa löytyy muuten aika luonnollinen syy, ostin nimittäin jo aiemmin Changesta ihanat persikanväriset Lee Full Shaperit kesämekkojen alle, joten nyt oli hillitymmän värin vuoro :D 

Changen alusvaatteet tuntuvat nyt olevan todella suosittuja myös muiden somevaikuttajien päällä ja kurkin aina innolla Instasta löytyisikö hashtagilla #changesuomi mitään uutta inspiraatiota. Changen yhteistyökumppanit kun tuntuvat olevan aina poikkeuksellisen inspiroivaa porukkaa ja on ilo kuulua porukkaan, joka suhtautuu positiivisesti sekä elämään että ulkonäköönsä. Sehän on ihan meidän jokaisen oikeus!

Ja nyt se paras osuus! Koska Changella tiedetään, että välillä sinne alusvaatemyymälään meneminen on vähän vaikeaa ja joskus rintsikoiden uusiminen saattaa unohtua muutenkin arjen hulinoiden keskellä, halusi Change Lingerie kannustaa seuraajiani tutustumaan Changen myymälätarjontaan todella hyvän alennuskoodin kera! Kun mainiset minkä tahansa Change-myymälän kassalla koodin ELSA, saat ihan kaikista alusvaatehankinnoistasi - 35% alennuksen 26.6. saakka. Kyllä! Nyt siis kannattaa uskaltautua Changen ammattitaitoisten myyjien huomaan ja löytää kesäksi yhdet tai useammatkin rintaliivit sekä pino pikkuhousuja. Kaikki Changen Suomen myymälät löydät TÄÄLTÄ.

Muut postauksessa näkyvät tuotteet :

Loungewear kimono ja Plain Hosiery verkkosukkahousut

Kuvat: Maarit Vaahteranoksa
Meikki ja hiukset: Anna Nuutinen

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia taas kerran ja niiin upeat meikit!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo naiset on niin taitavia ja oli ihana tehdä Annan kanssa ekaa kertaa töitä yhdessä <3

   Poista
 2. Olen tänä keväänä yrittänyt jo kolmesti käydä lähichangessa rintsikkaostoksilla, mutta joka kerta reissu on keskeytynyt jo ennen sovituskoppiin pääsyä yli-innokkaiden myyjien alkaessa ärsyttää liikaa. Tiedätkö tunteen, kun vastaat vain katselevasi ja myyjä vastaa, että ok ja pyytää kysymään heti, jos tarvitsen apua. Sen jälkeen hän kysyy, että onko change tuttu ja kun myönnän niin saan katsella rauhassa noin 15s ja sitten myyjä on taas kyselemässä voiko auttaa, etsinkö jotain tiettyä jne. Olen jopa joka kerta pyytänyt erikseen tässä vaiheessa, että saanko vain RAUHASSA katsella, kun on alkanut yli-innokkuus jo ärsyttää, mutta silti seuraavan minuutin sisään on tullut useampia innokkaita auttamistarjouksia, joten tässä vaiheessa olen sitten poistunut liikkeestä:D

  Pitänee siis yrittää vielä kerran tosi pitkän pinnan kanssa, sillä tykkään itsekin tosi paljon changen rintsikoista tai hurauttaa toiseen kauppakeskukseen parinkymmenen kilometrin päähän:)

  VastaaPoista
 3. Olen kuullut kehuttavan aiemminkin näitä Changen rintaliivejä. Nyt täytyy itsekin lähteä ostoksille, kun näin hyvä ale tiedossa. Voin sanoa. että oma alusvaatevarastoni on surkea ja varsinkin rintaliivit. Olet käyttänyt paljon noita bodeja, kun litistävät vatsaa, joka muuten tuntuu inhottavan "vapaalta".

  Ihanat kuvat taas sinusta. Olet upea nainen ja fanitan sun aitoutta ja rohkeutta olla oma itsesi juuri sellaisena kuin olet. Itselläni olisi paljon opittavaa sinulta.

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi hienoilta ja mukavilta rintsikoilta.

  VastaaPoista
 5. Koskeeko tarjous myos bikineita?ma oon ollu tyytyvainen changen full cup bikineihin

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images