Pastelliset kevätkynnet, jotka pysyvät viikon

Olen huomannut, että ennen vahvat kynteni ovat muuttuneet lapsen saannin jälkeen melko heikoiksi ja kynnet ovat alkaneet myös lius...


Olen huomannut, että ennen vahvat kynteni ovat muuttuneet lapsen saannin jälkeen melko heikoiksi ja kynnet ovat alkaneet myös liuskottumaan entistä enemmän. Syy on todennäköisesti jossain vitamiininpuutoksessa, jota en onnistu paikantamaan ja tarve olisi jollekin kehon rakennusaineelle, jota monivitamiinini eivät sisällä. Mutta koska ihmepilleriä kynsien hyvinvointiin ei ole löytynyt, toimii kynsien huoltokin hyvänä vahvistajana.

Luin joskus, että kynsilakat voivat pitää sisällään monenlaista kynttä haurastuttavaa ainetta ja lakkailu ei olisi hyväksi kynsille. Oman tutkimustulokseni mukaan asia ei ainakaan mulla toimi niin, vaan kynnet kaipaavat suojaavaa lakkaa pysyäkseen hyvinä. Harkitsin jo jossain vaiheessa hetken geelikynsiä, mutta Viilankantolupa-blogin Petra vinkkasi mulle hyvästä vaihtoehdosta, nimittäin pitkään pysyvästä kynsilakasta, jonka avulla voisin pitää omat nysät kynteni ja säästyä jatkuvalta lakkailulta.

CND VINYLUXista ja musta tulikin heti kaverit ja olen lakkaillut pääsääntöisesti vain näillä lakoilla (tai en siis juuri näillä laikoilla...mennään siihen kohta) jo useamman vuoden. Syyt ovat seuraavat: CND VINYLUXin geelimäinen koostumus on hyvä, lakka kovettuu kynsiin n. 8 minuutissa ja pysyy hyvänä ja kiiltävänä jopa 7 päivää. Ei nämä mikään geelikynsien korvaaja toki ole, mutta nytkin viikon vanhat lakat kynsissä kirjoitellessani näyttävät kynnet ihan samalle, kuin tavallisella lakalla päivässä. Eli hieman on kulumaa, mutta yleisilme edelleen siisti. Ja huom. tämä tulos siis yhdistelmällä, jossa aina värilakan päällä väritön CND VINYLUX Weekly top coat, joka takaa lakkauksen pysyvyyden ja kiillon. 

Mutta se, miksi juuri nyt innostuin näistä kirjoittelemaan, on tämä kevään uusi CND Chic Shock kokoelma, joka sisältää nuo neljä ihanaa pastellisävyä. Olen aina vähän ihmetellyt kynsilakkakokoelmista innostuneita tyyppejä, mutta näin keväällä nämä värit ovat tehneet mut vaan niin iloiseksi. Ja tottakai heti lakkojen kotiuduttua maalasin varpaankynteni sateenkaaren värisiksi näillä ja kokeilin niitä myös sormiini. Niin ihania! Ja jos nämä lakat pysyy kynsissä hyvänä lähes viikon, niin varpaita ei tarvitse lakkailla kuin muutaman viikon välein. Ja musta näitä kuuluu käyttää nimenomaan yhdessä, hauskoin yhdistelmin, tai vaikkapa ranskalaisen manikyyrin tapaan kynnen kärjet eriväriseksi lakattuna!

Nämä CND VINYLYX Chic Shock lakat eivät ole tainneet vielä ennättää myyntiin Suomeen saakka, mutta jos sävyt houkuttavat, tässäpä tulevaan niiden nimet, jos vaikka satutte merkkiin törmäämään myöhemmin keväällä:

pastellipinkki: CND VINYLUX candied 273

pastellivioletti: CND VINYLUX gummi 276

pastellikeltainen: CND VINYLUX jellied 275

pastellivihreä: CND VINYLUX taffy 274

Nyt kun lakkaus on kunnossa, seuraava haaste onkin saada nuo talven kuivattamat kynsinauhat jälleen pehmeiksi ja näteiksi. 

(lakat saatu pr-näytteenä)

4 kommenttia

 1. No höh, ihastuin tohon lilaan insta-kuvasta ja tulin erikseen blogiin katsomaan mistä sitä saa. Ja sitten ei saakaan mistään? Byhyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Suomesta mistään vielä, mutta otin yhteyttä CND:hen ja huhtikuussa on tulossa. Jos kuitenkin kynsilakkaostos on nyt ajankohtainen, kannattaa katsoa CND:n jo olemassa oleva valikoima, mistä löytyy useampikin ihana lilan sävy.

   Muista kuitenkin hankkia tuo weekly top coat samalla, sillä se pitää lakan pysyvänä.

   Poista
 2. Todella kauniit värit.
  Näitä melkein pitäisi kokeilla, sillä olen kovin skeptinen ns. normaalien kynsilakkojen pysyvyyteen esim. viikon verran. Käytän itse valokovelakkoja, jotka ovat pysyneet minulla jopa 4 viikkoa todella hyvänä.
  Nämä ovat ensimmäiset mitä aioin nyt kokeilla, jos vain saan näitä jostain kynsiini :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images