Kiltin äidin lahjat

Ihania välipäiviä tyypit! Itselläni joululoma on jo ohi, vaikka jatkankin työviikkoani vielä hetken joulupaikastamme maalta Kaamoksen isän ...

Ihania välipäiviä tyypit! Itselläni joululoma on jo ohi, vaikka jatkankin työviikkoani vielä hetken joulupaikastamme maalta Kaamoksen isän luota. Tähän on syynä ihan käytännön asiat, eli meidän vanhempien työt yhdistettynä lapsen lomaan eskarista. Samassa osoitteessa ollessamme pystymme hieman paremmin jakamaan aikaa töiden ja lapsen huomioimisen välillä ja onneksi mun työajaksi valikoitui pitkää tikkua vetämällä normaali konttoriaika ja Kaamoksen isä saa tehdä töitään iltaisin. Olen siis paukuttanut konettani eilen muun muassa pressikutsujen merkeissä ja näin torstaisen kahvipaussin kunniaksi ajattelin paljastaa muutamat saamani joululahjat teillekin, vanhan ajan tyyliin lahjat nopeasti lattialla kuvaten :)

Toivelistani oli lyhyt ja ytimekäs. Halusin kunnollisen sienikorin enkä mitään muuta. Ja sienikorin sain, sellaisen vanhan kirpparilta metsästetyn version, joka oli musta kiva juttu ihan siksikin, ettei lahjojen todellakaan tarvitse olla uusia. Se että ovat toimivia riittää hienosti! Vaan sen verran kilttinä olin ollut, että muutama muukin paketti tuli, tässäpä siis mun joululahjat 2017.


Pehmeät paketit kiinnostaa aina! Tänä vuonna sain lahjaksi aivan upean Vanamo decon meikkipussisetin. Vanamo Deco ei ole vielä kovin tunnettu sisustustekstiilimerkki, mutta sen isosisko eli Vanamo kantoliinat ja kantoreput ovat varmasti monelle pienen lapsen vanhemmalle tuttu juttu. Ja olen tosi iloinen, että suomalaisen Vanamon kauniita kankaita saa nyt myös muuhun kuin kantotarkoituksiin.

Kosmetiikkaakin tuli, Doftin Helsingissä käsin tehdyn artesaanisaippuan muodossa. Laventelin ja piparmintun tuoksuinen suolasaippua päätyy varmasti käyttöön ja saippuapala on nestesaippuaa kätevämpi ja pitkäikäisempi, joten tämä oli hyvä juttu ehdottomasti!


Poikkeuksellisesti kansainvälistä kirjallisuutta käsiini! Luen suurimmaksi osaksi suomalaisia kirjoja ja tällaiset muiden valitsemat kirjat ovat aina hyvä juttu. Tosin joululoman aikana en saanut aloitettua kumpaakaan kirjoista, sillä keskityin lähinnä nukkumaan päiväunia ja...


Pelaamaan pleikkaa! Playstation4 oli mun lahjani koko perheelle ja en ole ihan varma kumman vanhemman luo se nyt jää, todennäköisesti kuitenkin ainakin aluksi maalle. Pleikkarin mukaan hankin muutamia pelejä, joista suurin yhteinen suosikki on ollut Harry Potterin kaikki lukuvuodet sisältävä peli. Myös uusia kännykän kautta pelattavia Playlink-pelejä on kokeiltu Knowledge is the power pelin myötä ja Knack2 on ollut myös kovassa käytössä. Eilen kirjastoreissulla löysimme myös ps4-version Hobitti-pelistä, joten tämän kanssa on nyt tullut vietettyä iltaisin aikaa oikein urakalla.


Ja vaikka kodinkoneet eivät kuulemma ole hyvä lahja, musta tämä spiraalileikkuri on ihan huippu juttu! Arkisin pyrin syömään mahdollisimman energisoivia ruokia, sillä olen todella altis väsymään esimerkiksi pastan syömisen jälkeen. Hiilarit eivät vain sovellu ruokavaliooni kovin hyvin, vaikka rakastankin leipää, pastaa ja sokeriherkkuja paljon. Siksi tällainen helppokäyttöinen spiraalileikkuri oli nappilahja minulle, sen avulla kun saan tehtyä esimerkiksi kesäkurpitsasta ja punajuuresta vähemmän väsyttäviä nuudeleita arkiruuaksi. Esimerkiksi bolognesekastike toimii kesäkurpitsanuudeleiden ja parmesaanin kanssa kuin väärä raha ja punajuurinuudelit ovat aurajuuston, päärynän ja saksanpähkinöiden kanssa ihan huippuhyvä setti, joten kunhan jouluruuat on syöty, on ihan pakko päästä kokeilemaan tätä!

Aika kivoja ja tarpeellisiakin lahjoja siis tuli. Ei mitään liian pröystäilevää tai suurta, vaan just sopivasti iloa vuoden loppuun :)

1 kommenttia

  1. Kivoa lahjoja!
    Erityisesti kiinnostaa tuo spiraalileikkuri, kun olen sellaista harkinnut itsekin. Olisin siis tosi kiinnostunut kuulemaan, onko laite hankinnan arvoinen, kunhan olet päässyt sitä kokeilemaan.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images