Black Fridayn mekkohankinta

mekko: Ivana helsinki (Tokmanni), kengät: Pomat (saatu) Mulle kävi noin kuukausi sitten juttu, joka harmittaa vieläkin ih...


mekko: Ivana helsinki (Tokmanni), kengät: Pomat (saatu)

Mulle kävi noin kuukausi sitten juttu, joka harmittaa vieläkin ihan hirveänä. Olette ehkä huomanneet, että olen mekkotyttö ja tykkään mekoistani ihan hulluna. Vaikka mekkoja on paljon, ne ovat käytössä säännöllisesti ja etenkin Ivana Helsingin mekot ovat suosikkejani. Ja sitte yhtenä väsyneenä aamuna pesin vedenkestävän pinkin huulipunani kanssa kolme Ivanan mekkoa, yhden Marimekon ja Mellin paidan. Huulipuna suli koneessa jättäen jokaiseen mekkoon pinkkejä tahroja, joita ei vain saanut irti ja jouduin luopumaan mekoistani. Että ottikin päähän!

Ärsytystä lievensi vain se tieto, että Tokmannille oli juuri tulossa uusi Ivana Helsingin trikoomallisto ja sain korvattua yhden menetetyistä mekoista sillä. Kävin hiplaamassa tuota vihreäsävyistä trikoomekkoa (eli jälleen kerran oikeasti tunikaa) jo muutama viikko sitten, mutta jätin sen silloin hankkimatta. Nyt Black Friday viikon tarjouksissa näkyi kuitenkin sekä tämä mekko että Ivanan Tiira-pussilakanat erityisen edulliseen hintaan (mekko alessa 24,90, pussilakanat 14, 90) kävin  täällä maalla ollessani hakemassa aarteet talteen. 

Mekko kuvattiin casuaalisti myrskylyhdyn kanssa viikon lumimyrskyisimpänä päivänä ilman takkia :D Mutta halusin laittaa mekon kanssa Pomarilta joululahjaksi saadut huopakengät, jotka sopivat musta tosi kivasti tyyliin ja ovat tuollaisen märän lumikelin kengät, sillä popot ovat vedenkestävät. Sattumalta muuten nämä kengätkin ovat nyt maanantaihin saakka -20% alessa, lähes samaa mallia löytyy myös miehille ja lapsille!

Itselläni Black Friday meni melko vähin shoppailuin, sillä vaikka tarjoukset olivat suuret, ei todellista tarvetta ollut millekään. Käyttöjuttujen eli mekon ja pussilakanoiden lisäksi hairahduin hankkimaan eilen illalla Elevenin -40% aletunnilta The Balmin meikkejä, jotka voisinkin esitellä, kunhan saapuvat loskaista joulun odotusta piristämään. Kuten tuossa taannoin jo totesin, pitkän ja melko mustavalkoisen luonnonkosmetiikkavaiheen jälkeen nämä uudet hauskat synteettisemmät kosmetiikkakaverit tuntuvat kyllä myös kiinnostavilta tuttavuuksilta. 

5 kommenttia

 1. Kaunis mekko ja tuo lyhty, ai ai :)
  Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
 2. On nätti mekko.

  Ja jossain on ollut maa noin valkoisena!
  Huomenna kai koko maassa, jos on säätietoihin uskomista.

  VastaaPoista
 3. Onko sulla pysynyt hyvänä nämä Tokmannin Ivana Helsingit? Mä oon ostanu muutaman ja yhden jouduin palauttamaan kun kangas oli huonolaatuinen. Olisiko ollut joku huono erä, kun muut olleet hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Nää on pysynyt ihan ok kunnossa, kangas on ohutta trikoota joten se on vähän haituvaisuudelle altista ja ei niin laadukasta mitä kalliimpi trikoo. Mut on edelleen käytössä ja tykkään!

   Poista
 4. Onko sulla pysynyt hyvänä nämä Tokmannin Ivana Helsingit? Mä oon ostanu muutaman ja yhden jouduin palauttamaan kun kangas oli huonolaatuinen. Olisiko ollut joku huono erä, kun muut olleet hyviä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images