Elsan ja Anikon Kupla-podcast tänään ensikuuntelussa!

Olen vihjaillut jo jonkin aikaa, että mulla ja Anikolla on menossa podcast-projekti ja tänään se kuulkaas vihdoin alkaa! Elsan ja Aniko...


Olen vihjaillut jo jonkin aikaa, että mulla ja Anikolla on menossa podcast-projekti ja tänään se kuulkaas vihdoin alkaa! Elsan ja Anikon Kupla on, kuten Aniko asian hyvin ilmaisi, Hubbabubbaa sielulle. Eli kevyttä ystävien välistä jutustelua, jossa kuitenkin ryvetään välillä myös syvemmissä vesissä, mutta ainakin tähän astisien nauhoitusten perusteella ei jouduta pinnan alle. Ei, vaikka tulevaisuudessa aiheina ovat niin rakkaudet kuin erotkin. Tänään aiheena on kuitenkin aikuisten ystävyys ja etenkin aikuisena solmitut ystävyyssuhteet sekä myös yksinäisyys, ajankohtainen aihe varmasti meille kaikille!

Elsan ja Anikon Kuplaa on helppo seurata meidän oman Facebook-sivun kautta, jonne linkitämme aina perjantaisin uusimman podcastin. Ja podcast löytyy itsessään Radio Helsingin sivuilla. Kuten olen todennut, aina kun mä teen podcastia, teen sitä Vuoden radiokanavalle :D

Podcastiin liittyy myös Youtube-kanava, jossa julkaisemme jokaiseen podcast-aiheeseen liittyvän videon. 

Elsan ja Anikon (vai Anikon ja Elsan, me ei muisteta vielä kumpikaan miten se meni) Kuplan uusimman podarin löydät osoitteesta radiohelsinki.fi/podcast ja meidän podarin sivuille pääset TÄSTÄ

Olisi huippua kuulla kommentteja tästä ensimmäisestä jaksosta! Mutta silleen armollisesti, että mä olin studiossa muistaakseni toista kertaa elämässäni :D Myös aihetoiveita olisi kiva kuulla tulevaisuutta ajatellen!

5 kommenttia

 1. No tykkäsin!
  Hauskaa että vaikka ote oli kevyt ja aihe suht raskas, yleisvaikutelma oli helposti lähestyttävä, älykäs ja välillä kipeänkin rehellinen. Kaikessa kuplivaisuudessaankin ammattimainen mukaansatempaava keskustelu (en pysty sanomaan podcast kun en tajua mikä se on).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Aniko on niin huippu, kun se osaa taustoittaa noita juttuja ja itselle on taas helppo heittäytyä keskustelemaan. Mua toki ärsyttää jo nyt omat maneerit ja muminat mutta siis jee, ainakin yksi tykkäys! Kiitti tästä!

   Poista
 2. Tykkäsin! Musta oli just kiva, että kuulostat samalta kuin esim. insta stroriesissa, eli kuulostat aidolta ja rehelliseltä. Itselleni aihe oli kipeän ajankohtainen, koulukiusattuna paluumuuttajana pienellä paikkakunnalla uusien ystävien löytäminen on vähintäänkin haastavaa.

  Terkuin pitkäaikainen anonyymi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on varmasti tosi monelle ajankohtainen aihe aina. Jos sulla kuitenkin on jo aikaa siitä kun olet viimeksi asunut (kouluaikana?) paikkakunnalla, niin uskon että sielläkin on käynyt muuttoliikettä niin että uusiakin ihmisiä on tullut. Mutta hankalaa se on, varsinkin kun itsensä pitää pistää likoon. Tuo kiusaustausta tekee vielä vaikeammaksi asiaa, mutta toivottavasti ajan kanssa onnistuu :)

   Poista
 3. Kuuntelin ja tykkäsin! Herätti paljon ajatuksia, erittäin ajankohtainen aihe. Ystäviä on, mutta tämä hemmetin elämäntilanne...ei ehdi eikä aina jaksa niin paljon kuin haluaisi ja ehdottomasti tarvitsisi.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images