30 minuutin juhlakampaus

Kulunut viikko oli todella kiireinen ja sisälsi paljon kivoja menoja, kuten Satun ja Tommin Gastronaatti2:n kirjajulkkarit , yhd...


Kulunut viikko oli todella kiireinen ja sisälsi paljon kivoja menoja, kuten Satun ja Tommin Gastronaatti2:n kirjajulkkarit, yhdet videokuvaukset ja yhdet koko päivän vieneet vaatekuvaukset. En yleensä aikatauluta päiviäni ihan minuutilleen, mutta nyt se oli melko pakollinen juttu.

Torstaina lähdin aamun koulutuspäivään tuttuun tapaan yhdistäen sitä, mitä tuli vastaan. Tunikan kanssa löytyi verkkosukkikset ja ensimmäiset kengät olivat maiharit. Tukkaa en saanut kunnolla aloilleen, joten lisäsin asuun vielä huopalippiksen juuri ennen kotioven sulkemista. Illalla oli kirjajulkkarit ja olisin halunnut näyttää hieman tyylikkäämmältä, mutta aika eikä ajantaju ollut puolellani. Kohtalo kuitenkin sattui sopivasti peliin loppupäivän mediapäivässä, jossa sain hiuksiini ihanan kiharakampauksen ja vielä maihareiheni sointuvat kukkaset koristamaan ja look muuttui puolessa tunnissa täysin salonkikelpoiseksi. 

Viimeistään tämä kampaus sai miettimään kuinka iso merkitys hiuksilla onkaan tyylin osana. Juuri hetki sitten olin voivotellut liian rajua tyyliäni ja yhtäkkiä olo oli ihan toinen. Kampauksen teki mediapäivillä BaBylissin työntekijä käyttäen Babyliss Curl Secret kiharrinta, joka vain vetäisi hiukset sisäänsä ja teki itsekseen kiharan. Itse kampaus taas tehtiin hieman huijaamalla ja hiuksista kiharrettiin vain päällä olevia hiuksia, jotka kieputeltiin nutturalle alla olevan ponihännän päälle. Koko hiuksia ei siis tarvinnut kihartaa ollenkaan, mikä nopeutti kampauksen tekoa paljon. Lopuksi hiuksiin kiinnitettiin vielä viininpunaisia lehtimäisiä kukkia koristeeksi ja viimeistelin lookin tilaisuuden lahjakassista löytyneellä parin euron Lidlin huulipunalla. 

Kiharakampauksesta tuli niin ihana, että kihartelin sitten eilen pitkästä aikaa myös omalla ghd Curve Soft Tong kihartimella lauantainkin kunniaksi kiharat. (ymmärsin muuten ehkä kuukausi sitten, että ghd tarkoittaa good hair dayta, hah) Nämä kiharat näette hieman myöhemmin.

Koska mulla ei ole omaa kokemusta hiusten laitosta BaBylissin kihartimella, luotan edelleen itse ghd:n kihartimeen, joka on kuin luotu paksujen ja pitkien hiusten kihartamiseen ja kihartimen ympärille menee vähän isompikin määrä hiusta. Mutta jos ei multa löytyisi jo omiin tarkoituksiini täydellistä kiharrinta, saattaisinpa harkita myös BaBylissiä sen helppouden vuoksi. 

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images