Etnomekko ja tummatukka

mekko: Lindex, kengät: Birkenstock, korvikset: Pramea (saatu) Tänään oli mun kolmen viikon kesäloman viimeinen päivä - lom...

mekko: Lindex, kengät: Birkenstock, korvikset: Pramea (saatu)

Tänään oli mun kolmen viikon kesäloman viimeinen päivä - loma kyllä jatkuu viikon päästä vielä viikolla, mutta huomenna palaan viikoksi työkoneen ääreen. Kesäloman alkaessa pää oli sen verran jumissa, etten uskonut päivätöihin palaamisen olevan kolmen viikon kuluttua mukavaa ollenkaan, mutta etäisyys on tehnyt hyvää ja päässä on vaikka millaisia uusia ideoita. Kaamoksen loma jatkuu vielä hetken ja hänen lähtiessä isälle jään viikoksi yksin kaupunkiin! Luvassa on ainakin yksi äitien facebook-ryhmän get together ilta (jee, ei tarvitse edes hankkia lapsenvahtia!) ja vapaamuotoista haahuilua töiden jälkeen. Olen ollut lapsen kanssa kaksin yhtä soittoa yli 20 päivää ja vaikka meillä on ollut todella kivat lomaviikot, on itsenäinen työviikko silti tervetullut, sillä saan viimein illat itselleni. Hellou vaan Viaplayn leffat ja afterworkit! 

Tänään kuitenkin hengailtiin vielä yhdessä Alppipuistossa. Itseasiassa mukana oli myös pari työkaveria lapsineen, joten laskeutuminen duunimoodiin on aloitettu. Päälläni oli toinen kesäaleostoksistani, eli pitkä värikäs kaapumekko, jonka hankin loppukuun Berliinin reissu mielessäni. Tässä mekossa kelpaa nimittäin hengailla itäisen Berliinin kaduilla ja mekko peittää kätevästi myös sen ruokamäärän, jonka aion lomalla syödä :D

Työkaverini Sara letitti tänään hiukseni tuollaisille "hottismuijien leteille" kuten lettejä pyytäessä ne nimesin. Nyt kuvia tuijotellessa vähän hämmästyin kuinka tumma mun tukkani oikeasti onkaan tuolta alta. Olen ottanut n. vuoden välein vähän vaaleita raitoja pehkooni ja muuten pitänyt hiukset luonnontilassa. Aurinko on vaalentanut luonnollisesti aina hiuksiani ja päälihiukset ovat pitäneet yllä illuusiota, että olisin blondimpi mitä olenkaan.  Ja koska aurinko on tehnyt ison työn vaalennuksessa, sain tänään ahaa-elämyksen että ehkäpä noita hiuksia pitäisi suojata auringolta jollain aineella...? Kysymys kuuluu millä? (ja ei, vinkiksi ei nyt käy huivi, sillä haluan pitää hiuksia myös näkyvillä kesäisin.)

Jos muuten mietitte mitä teen viimeisessä kuvassa, niin tässäpä selitys. Kaamos on vaatinut viime viikkoina "selkäsaunoja" jotka tarkoittavat hänen kielellään selän rummuttamista nyrkein. Rummutusta pitää tehdä aina iltaisin ennen nukkumaan menoa ja käydä huolellisesti koko selkä läpi. Jonkinlainen hieronta siis kyseessä ja muutaman kerran kun lapsi on tuota rummuttelua myös omaan selkääni tehnyt, niin on se kyllä tuntunut mukavalle!

Mitäs tykkäätte tuosta kaftaanista? Joku pukeutumissääntöhän sanoo ettei iso ihminen saisi pukeutua telttoihin, mutta olen hyvin vahvasti kaikkia hoikkuuteen pyrkiviä tyylisääntöjä vastaan. Miksi ihmisen pitäisi näyttää yhtään miltään muulta kuin itseltään? Miksi aina pitäisi pyrkiä sopusuhtaisuuteen, korostamaan pituutta, hoikkuutta ja nuoruutta? Pukeutumissäännöt ovat NIIN TYLSIÄ!

3 kommenttia

  1. Ihana kaftaani!!! Se on just niin, oma tyyli --> paras tyyli :)

    VastaaPoista
  2. Hyvän näkönen kaapu; onko materiaali puuvillaa?

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko :) Ja minäkään en tykkää pukeutumissäännöistä. Minusta kaikkien pitää saada pukeutua sellaisiin vaatteisiin josta itse tykkää :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images