Juhannuksen tarpeelliset

Tuskinpa olen ainoa, joka lähettelee juhannusterveisiä maalta järven ja puusaunan läheisyydestä? Olin eilen vielä aamun Helsing...


Tuskinpa olen ainoa, joka lähettelee juhannusterveisiä maalta järven ja puusaunan läheisyydestä? Olin eilen vielä aamun Helsingissä ja kävin Novan luona aamulla vähän käsityöhommissa ennenkuin hyvästelin kaupungin ja lähdin maalle juhlistamaan kylmää keskikesää. Koska aamu oli vielä täynnä monenlaista hommaa, päätin etten viitsi raahata juhannusjuhliin paljoa tavaraa, vaan mennä niillä tarpeellisimmilla eli hyvillä ulkoiluvaatteilla ja yksinkertaisella meikkipussin sisällöllä.

Meikkipussini vaihtui juhannusaattona lennosta, kun sain Novalta kesälahjaksi hänen käsintekemänsä meikkipussin, joka on ommeltu ihanasta Libertyn kukkakankaasta. (Nova myy näitä omassa Karuselli-kaupassaan monessa koossa, kannattaa tutustua!) Meikkipussin sisältö on tänä juhannuksena minimoitu oikein kunnolla, mukana on vain neljä pientä purkkia joilla pärjää pitkälle. 

Dr Bronner's hamppu-eucalyptussaippua on omiaan mökkiolosuhteissa, siinä kun on koostumus, joka toimii niin hiuksiin, kasvoihin tai vaikka tiskeihin. Näppärä yleistuote tilanteeseen kuin tilanteeseen ja siksi mukana nyt.

Kiehlsin Midnight Recovery Concentrate tuli pussukkaani alunperin, kun Jannica sitä minulle moneen otteeseen meikkaamisien aikana suositteli. En ole edes ottanut selvää mitä kaikkea puteli sisältää, mutta se miksi öljycocktailia käytän on sen vaikutus kuivalle iholleni. Vaikka tuote on tarkoitettu öiseen ihonhoitoon, laitan sitä yleensä muutaman tipan kasvoilleni arkiaamuisin, jolloin iho on pehmeämpi ja meikki pysyy paremmin.

Kasvovoiteeni on myös superpienessä pullossa oleva Anumati Naturalsin Antistress-voide, jonka keltainen väri tulee tyrnistä. Antistress on kosteusvoiteiden supersarjaa, jokainen raaka-aine on vaikuttava ja hoitaa ihoa, jolloin pieni määrä riittää.

Käsivoiteena mukana on Anne's Past & Presentistä löytämäni Yard etc:n sitruunaa ja nokkosta sisältävä käsivoide on puutarhureille suunnattu luksusvoide. Pieni purkki on niin tehokasta ja hyväntuoksusista voidetta täynnä, että pienellä purkilla pärjää koko kesän. 

Lisäksi kukkapussukastani löytyy tottakai muutama koru, joista Pramean Fauna-korvikset ovat juhannukseen sopivan hempeä valinta. Instagramissani on muuten nyt Pramean koruihin liittyvä arvonta, joten jos nätit suomalaiset puukorut kiinnostaa, klikkaahan Instaan.

Me jatketaan nyt juhannuksen juhlimista, jatkakaahan tekin!

Antistress-voide ja korvikset saatu

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images