Ruplassa brunssilla

Mitäpä sitä ihminen viikonloppuna kaipaisikaan enemmän kuin rentoa yhdessäoloa ystävien ja perheen kanssa. Yhtä...


Mitäpä sitä ihminen viikonloppuna kaipaisikaan enemmän kuin rentoa yhdessäoloa ystävien ja perheen kanssa. Yhtälöön ei ollenkaan sovi kiire ja stressi, mutta hyvä ruoka, kahvi ja lajitelma erilaisia kakkuja sopii kyllä. Siksi viime lauantai alkoikin meillä Ruplan brunssilla, joka on kyllä yksi Helsingin herkullisimmista.

Meille on muodostunut jo pienimuotoinen traditio pyytää Anna-Mariaa mukaamme lauantaina ulos syömään ja tällä kertaa päädyimme siis Helsinginkadun varrelle Ruplaan, joka on sekä ravintola, second hand myymälä että taidegalleria. Rupla on niin rento kuin ravintola voi olla ja eriparisilla kierrätystuoleilla voisi viettää brunssin aikaan ikuisuuden vain hengaillen ja nauttien siitä hyvästä fiiliksestä, mitä Rupla tarjoaa. 

Brunssitarjonta on ihanan runsas ja kasvisvoittoinen, mutta hitaasti syöminen on melko hankalaa kun tietää millainen Ruplan jälkiruokabuffet on. (paljastus: se on todella iso) Jälkkäribuffa, smoothievalikoima ja mukana olleet puuhakortit pitivät myös seurueen viisivuotiaan tiukasti tuolillaan. Kerrankin!

Hintatasoltaan Ruplan brunssi on mielestäni oikein kohtuullinen, aikuinen maksaa 23 euroa ja lapsi euron ikävuotta kohti. Aikuisen hinnan ymmärtää hyvin, kun tarjolla on runsaan ruokapuolen lisäksi on todella hyvää ja laadukasta kahvia, raakakakkuja, juustoja sekä hyvät hedelmäsmoothiet. 

Ruplan jälkeinen olo oli kyllä kakkuöverit, mutta se oli tarkoituskin! Ei ehkä ihan jokaviikonloppuinen herkuttelupaikka siis, mutta silloin tällöin enemmän kuin tarpeeseen. 

1 kommenttia

  1. Onhan se ihan mukava piipahduspaikka arkipäivänäkin.
    Ihana myslijugurtti ja erilaisia kahveja.

    Ja mukava katsella isoista ikkunoista kadun persoonallisia kulkijoita.
    Kallio on niin omanlaisensa paikka että.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images