Helppo läpivetoletti ja ohje siihen

Tänään oli tosi kiva päivä, joka huipentui iltapäivästä erääseen blogitapahtumaan, jossa tapasin yllättäen ja pitkästä aikaa vanh...


Tänään oli tosi kiva päivä, joka huipentui iltapäivästä erääseen blogitapahtumaan, jossa tapasin yllättäen ja pitkästä aikaa vanhan työkaverini Idan. Entinen työkaverini työskentelee edelleen kauneusalalla ja oli päätynyt töihin paikkaan, joka maahantuo mm. Invisibobblen hiuslenkkejä. Tiedättehän ne eriväriset vieteriponnarit, joilla hiukset pysyvät hyvin kiinni eikä latvat katkeile turhaan? Suosittelen noita vieteriponnareita ihan kaikille, käytämme niitä Kaamoksen kanssa päivittäin, sillä haluan pitää hiukset jatkossakin paksuina ja katkeamattomina.

Ida istutti mut kampaajan tuolille ja rupattelun aikana mulle valmistui ihan huippuhieno lettikampaus, jollaiseen olinkin törmännyt joskus jossakin instagramkuvassa. En kuitenkaan tiennyt, että kampauksen nimi on läpivetoletti ja sen tekeminen onnistuisi kuuleman mukaan tällaiselta letti-rookieltakin. Kiristävien pikkukuminauhojen sijaan kampaukseen käytettiin kuitenkin Invisibobblen pieniä nano-pikkuponnareita, joiden tarkoitusta olinkin joskus ihmetellyt. Nyt selvisi, että turhakkeiksi mieltämäni miniminiponnarit toimivatkin tosi hyvin esimerkiksi kampauksissa ja lettien päissä. Aina oppii uutta!

Innostuin näin illan tullen etsimään Youtubesta tutoriaalia läpivetoletille eli englanninkieliseltä nimeltään pull through braidille ja löysinkin oikein hyvän sellaisen. Alla olevan videon perusteella Ida oli ihan oikeassa ja taatusti tämä kampaus onnistuisi myös itseltäni. En kuitenkaan ajatellut testata kampausta vielä huomenna, sillä tykkään hieman räjähtäneistä leteistä ja päätin jättää letin yöksi päähän ja toivoa, että se näyttäisi huomenna entistä pörheämmältä ja vähintään yhtä ihanalle. 

Tämän videon myötä hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images