Frozen-äidin mekkolahja ja äitienpäiväkakku

Tämä äitienpäivä on ollut kyllä varmasti yksi muistorikkaimmista, sillä Kaamos on ollut koko viikon ihan tulessa äitienpäivän kanssa. Viikol...

Tämä äitienpäivä on ollut kyllä varmasti yksi muistorikkaimmista, sillä Kaamos on ollut koko viikon ihan tulessa äitienpäivän kanssa. Viikolla hän oli askarrellut päiväkodissa kasvattamilleen samettiruusuille hienon purkin ja sen lisäksi halusi vielä muistaa minua toisella lahjalla. Kun kysyin mikä se lahja oikein olisi (olettaen sen olevan Playstation-peli) hän ilmoitti haluavansa ostaa minulle pinkin mekon, missä on sydämiä "Koska äiti sinä pidät vaatteista ja vaaleanpunaisesta ja sydämistä".

Ajatus äitienpäivämekosta pyöri lapsen puheissa niin paljon (ja koska mikä tahansa syy on minustakin hyvä syy hankkia uusi mekko) poikkesimme Ivana Helsingin varastomyynneissä yksi ilta ja löysimme melko täydellisen mekon. Se ei ole kyllä pinkki, mutta siinä on vaaleanpunaisia sydämiä ja ihan pienenpieniä valkoisia muumifigureita. Ehkä haluatte itsekin nähdä millaisen mekon lapsi mulle valitsi? No tällaisen!


Eikä tässä vielä kaikki! Olen tänään kuullut hyvän äitienpäivän toivotuksia vähän jokavälissä ja sain myös kakun, jonka koristelusta lapsi vastasi täysin itse. Ja kyllä, sen lisäksi että kakku oli herkullinen (raparperisosetta ja vanilja-mascarponevaahtoa!), siinä oli myös siniseen mekkoon ja muhkeaan lettiin sonnustautunut prinsessa Elsa! Sekä tottakai myös melkoinen kerros jäisen näköisiä strosseleitä :D


Kyllä nyt on juhlittu oli, kun on saanut nukkua pitkään, pukeutua uuteen mekkoon ja syödä vielä puolet Prisman nomparellihyllystä yhden päivän aikana. Vuorossa olisi vielä löylyt puusaunassa ja kasvonaamio, joten ei voi kyllä valittaa.

Ihanaa äitienpäivää kaikille!

3 kommenttia

  1. Puusaunan löylyt on varmasti ihana huipennus hienolle päivälle.

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko, hyvä valinta 😊

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko ja ihanan kuuloinen päivä!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images