Suomalainen matka-asu

mekko: Vietto*, legginssit ja neulostakki*: melli Ecodesign, laukku: H&M, kengät: Adidas Terveisiä Virosta! Olemme olleet nyt ...

mekko: Vietto*, legginssit ja neulostakki*: melli Ecodesign, laukku: H&M, kengät: Adidas

Terveisiä Virosta! Olemme olleet nyt kolme päivää Kaamoksen kanssa Visit Estonian järkkäämällä bloggaajamatkalla ja vaikka ajatukseni oli koota matkapäivät heti illalla postauksiksi, olemme olleet niin naatteja päivän päätteeksi, että tässä sitä ollaan ilman matkapostauksia! Kivaa on ollut ja nyt olemme jo paluumatkalla minibussissamme matkalla alpakkafarmille, joka on viimeinen ohjelmanumero tässä reissussa. 

Äsken kävimme Pärnun jahtiklubilla syömässä ja sieltä lähdettyä Riikka nappasi musta nämä kuvat matkavaatteistani. Matkoilla (kuten yleensä arkisinkin) on mukava olla päällä helppoa trikoovaatetta sekä luonnonmateriaaleja kuten pellavaa. Tyylillisesti ollaan ehkä hieman mix and don't match linjalla, mutta tällaisissa kuteissa on vaan paras matkustaa. 

Mellin leggarit ja Vieton pellavamekko ovat viime kesältä ja niiden kaveriksi sain juuri ennen reissuamme Melli Ecodesignin mallistosta pitkän neulostakin. Vasta nyt kuvia tietokoneelle tuodessani huomasin, että asuni on - harvinaista kyllä - kokonaan Suomessa ommeltu. Tärkeämpää on kuitenkin, että vaatteet ovat Suomessa suunniteltu ja siksi tällaiselle suomalaiselle xl-naisellekin sopivia ja tarpeeksi rentoja reissaamiseen. En voisi kuvitellakaan matkustavani missään kireissä farkuissa ja tiukoissa mekoissa, vaikka muuten ne ovatkin mieleeni.

Nyt on kyllä viikkorytmi ihan sekaisin ja tuntuu oudolle, että huomisen jälkeen viikonloppu on vasta edessäpäin!

* saatu blogin kautta

5 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää. Ja mukavuus ennenkaikkea! Vaatteisiin liittyen pitää sinulta kysyä, että mitkä mahtoivat olla ne korkeavyötäröiset farkut, joita jossain postauksessa kehuit? Vero moda/only? En löydä juttua enää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vero modalla on tosi hyvät korkeavyötäröiset farkut. Toinen loistava on leviksen mile high pillit!

   Poista
  2. Kiitos! Täytyy etsiä, molemmat :) Keskivartalosta mukavia housuja ei koskaan ole liikaa ja näin omenavartaloisena sellaisia on hankala löytää

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images