Pietamon mittatilausmekossa

Sain hetki sitten sähköpostiini viestin, jossa tamperelainen kangaskauppa ja ompelimo Pietamo ehdotteli blogiini pienimuotois...Sain hetki sitten sähköpostiini viestin, jossa tamperelainen kangaskauppa ja ompelimo Pietamo ehdotteli blogiini pienimuotoista yhteistyötä. Kun kurkkasin ensimmäistä kertaa heidän verkkokauppaan, ajatukseni oli, että onpas muuten paljon väriä ja printtiä, eihän nämä sovi mulle ollenkaan! Ihastuin kuitenkin mekkojen malleihin ja erityisesti kurveja korostavaan Marianna-malliin

Koska Pietamon mekot ommellaan oman kangaskaupan kankaista Tampereella, keksin kysyä voisiko Marianna-mekon kankaat valita ihan oman maun mukaisesti. Ja kyllä pystyi. Sen lisäksi että värin pystyi valitsemaan itse, myös mekon teettäminen omilla mitoilla onnistui ja mitattuani rinnanympärykseni mekkoa päästiin Tampereella ompelemaan. Noin viikko tilauksen vastaanottamisesta sain viestin, että mekko on nyt postitettu. Nopeaa toimintaa!

Ja melkoinen luottomekko sieltä saapui! Olin aluksi hieman häkeltynyt mekon vartaloa nuolevasta ja naisellisesta linjasta ja mietin voiko tätä vartaloa näin vain näytellä. Sitten tulin tulokseen, että tässä mekossa jos jossain vartaloa voi huolella näytellä eikä pieni pömpötys siellä täällä haittaa mitään. Sen jälkeen ollaan oltu Mariannan kanssa hyviä kavereita. Mekko on tosi huolellisesti ommeltu, kauluksessa on kunnon alavarat ja taskut tekevät mekosta rennon ja monikäyttöisen. Helman pituus on omaan makuuni juuri hyvä, eli tarpeeksi lyhyt. 

Koska Marianna on mielestäni hyvin naisellinen malliltaan, yhdistän sen arkisin mielelläni johonkin vähän äijämäiseen kuten maihareihin ja vahvoihin silmälaseihin. Asusteita vaihtamalla Mariannasta kuoriutuu tulevaisuudessa varmasti myös iltarientoihin soveltuva enemmän naisellisuuttani korostava vaate vaikkapa deiteille. Vai mitäpä sanotte, eikös tästä mekosta olisi mainiosti siihenkin puuhaan? ;)

mekko saatu Pietamolta.

5 kommenttia

 1. Jestas miten kivoja leikkauksia mekoissa! (Sydänsilmähymiöt vaan puuttuu!) Hannele-malli jutteli mun kurveille sen verran et menee hankintalistalle.

  VastaaPoista
 2. En ole aikoihin käynyt lukemassa blogiasi. Nyt taas täällä ja sinähän aivan hehkut, sisäisesti ja ulkoisesti. Wau!
  Leena

  VastaaPoista
 3. noi sun prillit on sikamakeet! mitäs merkkiä ovat?

  VastaaPoista
 4. Ompas kyllä täysi kymppi tuo mekko!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images