Annan, en anna

Meillä tuli joulun aikana kuunneltua tosi paljon joululauluja niin radiosta kuin levyiltäkin. Kun joulunpyhät saatiin pakettiin, tuntui ...


Meillä tuli joulun aikana kuunneltua tosi paljon joululauluja niin radiosta kuin levyiltäkin. Kun joulunpyhät saatiin pakettiin, tuntui ettei sitä Rajatonta, Club For Fiveä ja Jouluradiota yksinkertaisesti jaksa enää yhtään ja onneksi samalla muistin yhden lempiartistini, Anna Järvisen, julkaisseen suomenkielisen levyn vuoden lopulla. Annan, en anna- levy oli jäänyt mulla täysin kuuntelematta, vaikka samat biisit ruotsinkielisenä sisältävä Buren-albumi on yksi toissavuoden suosikeistani. Onneksi tuli korjattua tämä virhe!

Anna Järvinen on siinä mielessä jännä artisti, että vaikka hän on asunut 6-vuotiaasta asti Ruotsissa ja ensimmäisen äidinkielen eli suomen ääntäminen muuttunut hyvin ruotsalaiseksi, se ei häiritse musiikissa ollenkaan. Jos musiikkia kuuntelee samalla tehden jotain muuta, ei laulukieleen oikeastaan edes kiinnitä huomiota ja kun tarkoituksella kuuntelee laulua, se kuulostaa vain ihanalta. Niinkuin  herkkää folkpoppia tekevä Anna Järvinen on kuulostanut aina. 

Annan, en anna sopii hyvin tällaiseen pimeän ajan arkihengailuun kotona villasukat jalassa. Kun lapsi jo nukkuu viereisessä huoneessa ja itsekin haluaa rauhoittua toimii tämä levy kaiuttimien kautta nautittuna melatoniinina. Joten jos satut lukemaan tämän suosituksen illalla ennen nukkumaan menoa, niin kannattaa etsiä Spotifysta levy käsiin, rentous on taattu!

Täällä ilta jatkuu vielä hetken ajan työhommien merkeissä, mutta mikään ei estä nauttimasta Annasta myös näin. Kauniita unia!


2 kommenttia

  1. Täytyypä laittaa omalle kuuntelulistalle. Kiva kun kirjoitat taas pienen tauon jälkeen, juttujasi on kiva lukea aiheesta kuin aiheesta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nyt kun olen taas vuosien jälkeen täysin itsenäinen bloggaaja on tämä postaaminenkin jotenkin rennompaa :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images