Maailman ihanin neule lapselle + vihtiläiset nahkakintaat

neulepaita: Hupsistarallaa-Terhi, farkut: H&M, pipo: Costo (saatu), kintaat: Käsinetori, kengät: Pomar (saatu) Jos jot...

neulepaita: Hupsistarallaa-Terhi, farkut: H&M, pipo: Costo (saatu), kintaat: Käsinetori, kengät: Pomar (saatu)

Jos jotain arvostan, niin ne on käsityötaidot, laadukkaat materiaalit ja taitavuus yhdistää nämä kaksi lahjaksi, jollaista en ikipäivänä osaisi tehdä itse. En tiedä mitä hyvää olimme tänä vuonna tehneet, sillä saimme kumpikin tällaisia lahjoja kun sekä Veera että Terhi muistivat meitä itse tehdyillä neuleilla. Veeran neulomat sukat pääsivät jalkaan jo ennen joulua kuumepäivänä, mutta Terhin paketit odottelivat melkein rauhassa jouluun asti. Melkein, sillä olin niin tyrmistynyt isosta ja pienemmästä pehmeästä paketista, jotka Terhi ohimennen meille antoi, että mun oli pakko tiirikoida ne auki jo ennen joulua. Ja tyrmistyneenä sulkea paketit ja todeta, että kässäbloggaajat on HULLUJA.

Isompi paketti sisälsi jotain niin isoa ja vaivalloista että olen vieläkin ihan mykkänä, miten joku haluaa antaa meille tällaisia lahjoja. Paketista paljastui Terhin neuloma harmaa unelmapehmeä merinovillapaita, joka on tehty maailmankaikkeuden pehmeimmästä ja upeimmasta merinovillasta, sellaisesta joka on todennäköisesti keritty merino-yksisarvisesta. Terhin mukaan lanka on Hjertegran extrafine merinoa, eli jos olette neulomassa mitä tahansa, tehkää se tästä! ( Ja jos haluatte juuri tämän paidan, tehkää se tämän ohjeen mukaan)

Ihanan lämpimän merinovillan lisäksi Kaamos sai jo vähän ennen joulua minulta lämpimän ja pehmeän lahjan, kun hankimme Tuomaan markkinoilta hänelle uudet nahkakintaat Käsinetorilta. Käsinetorin kintaat on tehty ihan tässä Helsingin vieressä Vihdissä ja perinteiseen malliin oli yhdistetty hauskoja värejä, joten näissä oli vähän twistiäkin. Tosin enemmän twistiä olisi löytynyt kullan värisestä nahasta ommelluista kintaista, mutta harmiksemme ne olivat myyty loppuun isossa koossa ihan heti. Ehkäpä ensi talveksi sitten!

ps. kuten ehkä huomaatte, päivän sana on poseeraukset, joissa näkyy kieli. Pitää itsekin ehkä kokeilla :D

4 kommenttia

 1. Kässäbloggaajat ollaan tosiaan ihan hulluja :D Auta armias, jos joku erehtyy kysyyn, neuloisinko villapaidan hänelle tai lapselleen, niin en todellakaan, liian iso työ ja liian kalliit langat. Mutta kun saa tehdä yllätyksenä ja ilahduttaa sillä toista, ei se ole homma eikä mikään. Mulle tuli niin hyvä mieli siitä, että paita otettiin noin ilolla vastaan, että tämä jouluhöperö ihan hykertelee onnesta.

  VastaaPoista
 2. Neulotut jutut on aina ajankohtaisia ja yhtä hienoja lahjoja, parhaita lahjoja vuodesta toiseen.

  Ja muuten - terveen näkönen kieli pojalla.

  VastaaPoista
 3. Hyvä Kaamos kieli on terveen näköinen...ja on poika muutekin suloinen. Tietää varmaan että Kiss on tulossa Suomeen ja harjoittelee......Hyvää Joulua teille....t. Mirja

  VastaaPoista
 4. Mä harkitsen nyt neulomista ja juuri tuosta langasta ��.. tai lahjon jonkun��

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images