Nokian Neulomon naismallit ovat syksyn paras juttu

On oikeastaan outo juttu, etten ole kirjoittanut nokialaisesta Neulomosta blogissani mitään, niin hienoa juttua tuntuu Nokialta tällä h...


On oikeastaan outo juttu, etten ole kirjoittanut nokialaisesta Neulomosta blogissani mitään, niin hienoa juttua tuntuu Nokialta tällä hetkellä tulevan. Uuden Neulomon idea perustuu siihen, mitä vaateteollisuus on ennen Suomessa ollutkin: vastuullista, suomalaista ja suomalaisille suunniteltua. Aika vaan ajoi tämän perusajatuksen yli ja nyt on lähinnä poikkeus saada jotain lähellä, juuri minulle suunniteltua.

Neulomo on sen omistajien sekä vaatteiden käyttäjien yhteisponnistus: ennen kuin yhtään vaatetta oli tehty, uskoi iso määrä suomalaisia kuluttajia siihen, että hyvää on tulossa ja ennakkotilasi pienestä valikoimasta vaatteita etukäteen, jotta Nokialla osattiin palkata oikea määrä ompelijoita ja saada homma rullaamaan. Facebookin kautta hommaa seuranneena huomasin, että positiivinen ongelma on nyt se, että työpaikkoja on pitänyt lisätä koko syksyn ajan, jotta tuotanto ja asiakaspalvelu toimisi ja vaatteet saadaan myös niitä haluaville kuluttajille. Nyt kuitenkin ainakin osa Prismoista on jo saanut omat Neulomo-vaatteensa hyllyyn ja monet ennakkotilanneetkin kulkevat jo aidossa nokialaisessa trikoossa.

Kävin tänään Neulomon sivuilla tsekkaamassa millaisia vaatteita on jo olemassa ja tulossa ja pakko sanoa, että vaatteiden lisäksi myös mallit saivat sukat pyörimään jaloissa. Hei, nämähän ovat ihan tavallisia naisia! Nämä vaatteet sopisivat varmasti mullekin! Ja niin sopisi- kokoja kun on jopa kokoon 5XL saakka ja trikoohan on materiaali, joka menee monelle kropalle, sanoi se vanha Mikko Alatalon biisi mitä tahansa.

Erityinen rakastuminen tapahtui kuitenkin malleihin, joita löytyi monen ikäisenä ja kokoisena. Lähes jokainen vaate oli kuvattu useamman naisen päällä niin, että sekä hoikempi että kurvikkaampi, pidempi ja lyhyempi löysivät fiilistä siitä miltä nokialainen trikoo omassa kropassa näyttäisi. Sen lisäksi että monen kokoisten vaatteiden esittely on kuluttajaystävällistä, on se myös hyväksymisystävällistä, mitä tulee omaan vartaloon: kaikki me emme ole samasta muotista ja sen huomioiminen on hatun noston arvoinen suoritus. Vaikka isommat naiset ovat olleet viime aikoina etunenässä tuomassa esiin erilaisten vartaloiden rikkautta, tarvitsee tottakai kaikki naiset positiivisia esikuvia niin vaateteollisuudesta kuin muualtakin. Kauneus ei ole mikään päämäärä, mutta koska kauniiksi itsensä tunteminen tuo niin paljon positiivisia fiiliksiä elämään, on ihanaa ettei Neulomo rajoita kauneutta yhteen pituuteen tai kokoon, vaan osoittaa mallistokuvien kautta, että näissä vaatteissa nainen kuin nainen hymyilee ja voi hyvin. Se jos jokin on oivaltavaa markkinointia, että minähän kelpaan (näissä vaatteissa ja muutenkin)!

Ja onhan nuo vaatteetkin ihania. Tykästyin erityisen paljon tuohon harmaansiniseen sävyyn ja kauluksella ja nappilistalla varustettu mekko olisi kyllä omiaan talveen. Jos jotain voisin toivoa, niin kuvissa näkyvät vaatteet voisi vielä merkitä sen mukaan mikä koko mallilla on päällä, jotta sitten kun Neulomon oma verkkokauppa taas aukeaa, olisi oman koon etsiminen entistä helpompaa. Siihen saakka näitä kannattaa käydä sovittelemassa Prismassa.

10 kommenttia

 1. Terkkuja Prismasta!
  Tänään kävin nappaamassa pussillisen Neulomoa mukaani, IHANIA!
  Mulla on nyt Neulomoa koossa M, L, XL ja XXL. =D Hyvä että kävin sovittamassa.
  Mallit on kyllä upeilta ja saavat vaatteet näyttämään vielä houkuttelevimmilta!

  VastaaPoista
 2. Taitaa tulla Prismareissu mullekin! Ihania!

  VastaaPoista
 3. Neulomo etsi jokin aika sitten malleja ainakin facebookin kautta. Kyllä harmittaa, etten ilmoittautunut vapaaehtoiseksi! Ihanalta näyttää, sekä vaatteet että mallit.

  VastaaPoista
 4. Marika-tunika päällä nytkin, siitä tuli jo sivituskopissa mun luottomekko töihin ja arkeen, samalla lähti läjä halpisketjun trikoorättejä. Tästä ei ole paluuta!

  VastaaPoista
 5. Onpahan upeita vaatteita ja iso peukku erilaisille ja eri-ikäisille malleille, joihin pystyy samaistumaan. <3

  VastaaPoista
 6. No joo, siellähän oli oikeasti erilaisia naisia, kun usein plusmallit ovat tavallisen kokoisia naisia tai naisia, joilla on rintavarustusta enemmän. (ja korostan nyt varmuuden vuoksi, että heissäkään ei ole mitään vikaa, kuten ei kenessäkään naisessa eikä miehessä!) Harmi, ettei verkkokauppa ollut vielä auki. Tää Neulomo on saanut kyllä hyvin mediajulksiuutta, ja syystä. Rohkeita tyyppejä.

  VastaaPoista
 7. ihana Neulomo ja ihanan kauniita naisia jokainen <3 mie tykkään!

  VastaaPoista
 8. Minä yhä odottelen ennakkotilaamaani petroolinväristä tunikaa, vielä ei ole kuulunut :/

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, että Neulomon vaatteita voi ostaa nyt myös Prismasta. Tykkään <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images