Kesälomafiilis ja ajatuksia blogin takaa

Olimme tosiaan viime viikolla reissussa, joka johti ensin Joensuuhun ja siitä Jyväskylään ja loppujen lopuksi kotiinkin saakka. Oli kivaa...

Olimme tosiaan viime viikolla reissussa, joka johti ensin Joensuuhun ja siitä Jyväskylään ja loppujen lopuksi kotiinkin saakka. Oli kivaa, mutta onpa ihana olla taas kotona. 

Blogi ei päivittynyt koko reissun aikana, mikä on aika erikoista tämän blogin kohdalla. Yleensähän mä olen tunnettu siitä, että haalaan kaikki mahdolliset kirjoituskamani mukanani ja pyhitän illalla hetkiä päivän juttujen dokumentoimiseen. Nyt kuitenkin tuntui, että halusin pitää tunnelmat ja muistot itselläni Instagramia lukuunottamatta, mikä tuntui kieltämättä vähän oudolle. Mutta hyvällä tavalla.

Olen kirjoittanut tätä blogia ikuisuuden ja sitä ennenkin bloggasin toisessa osoitteessa säännöllisesti. Tapani tehdä blogia on arkea havainnoiva, enkä tee mitään aihelistauksia ja muita etukäteen. Yhteistyöt ovat niitä, jotka kalenteristani löytyy, mutta muuten menen sillä mitä elämä tarjoaa.

Nyt reissussa oli kuitenkin muitakin ihmisiä ja seuraa oli oikeastaan koko ajan. Tämä avasi silmäni myös sille, miksi blogi on ollut niin tärkeä juttu arjessani ja miksi juttua tulee tosi usein. En ole ollut yksinäinen, mutta ne ihmiset joille blogia mielessäni kirjoitan ovat olleet muualla kuin mukanani. Tämä oli (niin hullulta kuin se kuulostaakin) ensimmäinen pidempi oma reissu, jossa me emme olleet Kaamoksen kanssa kahdestaan ja energiaa meni myös toisten ihmisten, ei pelkästään lapsen huomioimiseen. Tai no, olemmehan me olleen blogin kautta ryhmäreissuissa, mutta ne ovat enemmän kuitenkin työhön liittyviä juttuja kuin puhdasta vapaa-aikaa. 

Viimeisen kuukauden aikana olen kokenut myös elämäni ensimmäisen penen bloggaajakriisin. En yleensä mieti miten muut tähän yhteen työhöni suhtautuvat. Nyt olen kuitenkin miettinyt, että aika aivottoman kuvanhan sitä itsestään antaa, jos iso osa elämästä menee näinkin höttöiseen sisältöön, kun näppäimistöltä voisi irrota jotain pätevämpääkin sisältöä. Sitten taas muistan, että onneksi blogin sisältö ei määrittele mua ihmisenä ja että olen hyvä just tässä. Ei mun tarvitse kirjoittaa kirjaa osoittaakseni, että osaan rakentaa kiinnostavaa tekstiä. Oikeastaan höttöisyys ja hymyselfiet ovat olleet ison oppimisen tulos ja olen iloinen, että olen antanut itselleni luvan olla myös hyvin kevyt ja höpö, sillä se tekee musta onnellisemman kuin yhteiskunnan tilasta kriiseily. Tosin mietin välillä onko tätä höpöä ja kissavideoita netti jo liian täynnä, mutta ehkä tänne yksi höpö mahtuu aina.

Höpöily jatkuu myös jatkossa. Ja niille, jotka jaksoivat kahlata tänne saakka, teille olisi yksi harvinainen kysymys. Väitän, etten ole kysynyt vielä kertaakaan postaustoiveita, mutta niitä on nyt tullut jonkun verran kommenttiboksiin ja ajattelin nyt kysäistä oisko jotain juttua, mistä haluaisitte mun tekevän postausta? Pidetään linja kuitenkin edelleen yleisellä tasolla, eli mitään yksityisaioista en ole jatkosakaan tekemässä juttuja.

Mukavaa torstaita!

11 kommenttia

 1. Jatka samalla linjalla, mä ainakin oon tykännyt tosi paljon sun jutuista :)
  Mitään erityisiä toiveita postausten suhteen ei ole, oon tykännyt siitä kun kokeilet eri kosmetiikkajuttuja ja ennenkaikkea tykkään sitä, kun liputat suomalaisten vaatteiden puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :) kosmetiikkajuttuja on tulossa lisää ja uusin onkin jo tullut.

   Poista
 2. Terve toveri! Tykkään lukea sun blogia, vaikka olen lapseton ja kymmenen vuotta vanhempikin kuin sinä. Mun mielestä sulla on hyvä asenne lapsen kanssa elämiseen ja muutenkin hyvä meininki kaikessa mitä teet ja touhuat. Eli jatka vaan samaan malliin, sun blogi ei ärsytä tai ahdista yhtään (toisin kuin aika moni muu).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeee, no joitakin taatusti ärsyttää :D mutta kiitos, eipä tässä mitään uutta suuntaa haetakaan, mutta vähän inspistä ittelle.

   Poista
 3. Minusta sinun blogi on hyvä niin kuin on, yksi minun lempiblogeista! :) Täältä löytyy aina inspiraatiota :) Mukavaa kesän jatkoa!:)

  VastaaPoista
 4. Seuraan aina suurella mielenkiinnolla vaatepostauksiasi.
  Erityismaininta jutullesi ylipaino ja seksi - se oli aivan huippu.
  Kiitos rohkeasta ja omaperäisestä otteestasi aiheeseen kuin aiheeseen!T: Lena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, vaatepostauksia tulee varmasti jatkossakin säännöllisesti.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eiiih :D tätä en voi luvata, oon aika tarkka yksittisyydestäni ja tykkään pitää kodin omana turvapaikkana. Meillä on melko värikästä ja boheemia, ei mitään sisustuslehtimatskua muutenkaan saatavilla :)

   Poista
 6. Moikka, tykkään sun blogista juuri näin. Ei kaikkien tarvitse kirjoittaa super-fakta-juttuja (jotka usein on myös kohtuu tylsiä) vaan juurikin jatka kuten tähänkin asti. Jos haluaa jotain faktaa kirjoittaa, niin sun mielipiteet eri tuotteista, lasten vaatteista ja tavaroista ym kiinnostaa. Erityisesti nautin teidän retkikertomuksista!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images