Kahvia ja suppausta Töölönlahdella

Jatketaan kesäloman tekemisvinkeillä! Tässä on nimittäin kaksi huippua paikkaa samassa osoitteessa, ja ne ovat  kah...Jatketaan kesäloman tekemisvinkeillä! Tässä on nimittäin kaksi huippua paikkaa samassa osoitteessa, ja ne ovat kahvila Tyyni sekä Hakuna Matata sub rental, jotka löydät Töölönlahdelta osoitteesta Helsinginkatu 56. 

Ulkopaikkakuntalaiset usein luulevat, ettei Helsingissä ole kuin katukahviloita, vaikka ihan keskustan tuntumassa voi hörppiä päiväkahvinsa vehmaassa merimaisemassa ihaillen Töölönlahdella lipuvia suppailijoita. Ja tottakai myös vuokrata sup-laudan tunniksi-pariksi ja meloa katselemaan pääkaupunkia vedestä käsin. 

Töölönlahti on oiva paikka opetella suppaamaan, sillä toisin kuin monessa muussa Helsingin suppauspaikassa, täällä aallot eivät usein ainakaan estä sup-laudalla pysymistä. Kummaltakin puolelta Töölönlahtea löytyy omat vuokrauspisteensä, mutta itse tykkään tästä Hakuna Matatan pisteestä, jossa laudat vuokrataan edullisesti (15 minuutin opastus ja tunti vesillä 15 eur, 2h vesillä 25 eur) ja jossa voi chillailla räsymattojen päällä ihan muuten vain. Myös Tyyni-kahvilan sijainti ihan naapurissa ei pahenna tilannetta ollenkaan.

Tälle kesälle Hakuna Matatan rantaan oli ilmestynyt myös pari vuokrakajakkia sekä yksi kanootti, ja rannasta voi siis meloa monen eri välineen voimin esimerkiksi Hakaniemeen ja miksei kauemmaksikin.

Me ei olla muuten käyty vielä kertaakaan melomassa millään vekottimella tänä kesänä, mutta juuri tänään suunnittelimme Anna-Marian kanssa pientä Itä-Helsinki tourneeta kajakeilla mereltä käsin. Kaamokselle lupasin, että loppukesästä voin viedä myös hänet kerran tuonne Hakuna Matatan rantaan ja ottaa sup-laudan kyytiin. Siihen mennessä pitäisi vaan opettaa lapsi uimaan kunnolla!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images