Sneak peek Lumoan-legginsseihin

mekko: Papu, bomber: Lindex, legginssit: Lumoan (saatu), kassi: Lumoan (saatu), korvikset: Pogostick Failure, kengät: Vans, kaulakoru...


mekko: Papu, bomber: Lindex, legginssit: Lumoan (saatu), kassi: Lumoan (saatu), korvikset: Pogostick Failure, kengät: Vans, kaulakoru: MoiMoi Accessories (saatu), aurinkolasit: Lindex


Oletteko jo kuulleet, että pitsimekoistaan tunnetuksi tullut Lumoan on avannut uuden putiikin ihan Helsingin ytimeen Torikortteleihin? Kävin tänään Katariinankatu ykkösessä tutustumassa liikkeeseen ja satuin paikalle ehkäpä parhaimpaan aikaan. Liikkeeseen tuli nimittäin juuri uusi kuorma vaatteita ja mukana oli ihan uusia aikuisten legginssejä.

Lumoan-merkin perustaja Suvi huikkasi, että voisin kokeilla uusia legginssejä päälle, niin nähdään vähän mitoitusta. Nappasin kasasta uutuuttaan hohtavat leggarit koossa XL ja nehän oli ihan kuin tehdyt mulle. Tai no, nämä ensimmäisen erän XL-leggarit ovat jopa vähän isommat mitä tavanomainen Lumoan-mitoitus oikeasti on ja jäin sellaiseen mielikuvaan, että mitoitus saattaa vielä muuttua vähän pienemmäksi. Tämä XL koko voisi silti ihan hyvin jäädä minusta valikoimiin esimerkiksi kokona 46-48, vaikka väitän että nämä venyvät ainakin kokoon 50 saakka. Vyötärö on ihanan korkea, minulla n. 8cm navan yläpuolelle jatkuva ja kangas mukavan tukevaa, ei mitään lirularutrikoota.

Olen niin jumiutunut Lumoanin runotyttöfiilikseen, että vasta kotona legginssejä katsellessani huomasin, että kuosihan on rautalankaverkkoa! Hieno särö pitsimekkoihin, mutta ei tosiaankaan heti huomattavissa. Näitä legginssejä ei siis vielä ole verkkokaupassa, mutta eiköhän ne viimeistään maanantaina sinne tule koossa S-XL. Hyvää kannattaa odottaa ;)

Mitäs tykkäätte, lumoaako vai ei?

8 kommenttia

 1. No Lumoaa todella! Hienot!
  Kassissa on hyvä viesti, tuollainen pitäisi jokaisella naisella olla ja sopii sulle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa kovasti. Tässä ehdottomasti kokeilu teki hyvää, koska lapsimessuilla nähdessäni tuota kuosia en oikein innostunut kuosista (minusta mustavalkoinen on vähän tylsää aina).tuo kerman väri oli tosi kiva päällä, erilailla pehmeä kuin puhdas valkoinen.

   Poista
 2. Hyvännäköiset sinun päälläsi :)

  VastaaPoista
 3. Ompa hienot! Täytyy maanantai katsoa nettikaupasta :)
  Ja kiva huomata, että Papukin sopii noin hyvin. Itse 46-48 kokoisena en ole uskaltanut niitä tilata, kun olen ajatellut ettei kuitenkaan mahdu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuvia uudesta myymälästä, mutta julkaisen ne sitten kun verkkokaupassa on leggarit, jotta voin muistuttaa asiasta samalla :)

   Monilla sekä lasten että naisten vaatteita tekevillä suomalaisilla yrityksillä on aika inhimillinen mitoitus.Lumoan on ollut yksi ainoista, jolta en itse löytänyt sopivaa kokoa, mutta nythän heilläkin on plussamallisto, jossa on koot 46-52 :) nää leggarit koossa xl on juuri sille ryhmälle hyvät.

   Papu, Mainio ja vimma ainakin myy reiluja kokoja :)

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images