Löytöjä Ipanaisen kirpparilta

On melko hämmentävää, kuinka vaatemaku ja tyylitaju saattaa heittää kuperkeikkaa viidessä vuodessa. Kaamoksen vauva-aikana vihasin kaikenlai...

On melko hämmentävää, kuinka vaatemaku ja tyylitaju saattaa heittää kuperkeikkaa viidessä vuodessa. Kaamoksen vauva-aikana vihasin kaikenlaista hippirytkyä ja kampanjoin kiihkeästi muiden kuin raidallisten kantoliinojen perään. En olisi laittanut lapselle vaaleansinistä mistään hinnasta ja muutenkin ajattelin, että TÄMÄ TYYLI PYSYY. No ei pysy ei.

Nyt kiinnostaa värit, hippeys, etno sekä vähän se vaaleansininenkin. Pari päivää sitten koukkasin Ipanaisen myymälässä ihan muissa asioissa, mutta bongasin kirpparin rekistä juuri oikeankokoisia hippipaitoja Kaamokselle ja yhtäkkiä ne olivatkin ihan pakko saada-juttu. Ehkä tämä lämmin alkukesä on sekoittanut pääni kun mukaan lähti nämä ihanuudet:


Onkohan musta tulossa Puutalobaby?! Tai Asikaisen mies? Ehkä olen liikaa lukenut hippien blogeja kun tällainen lähiömönkijäkin on taas ihan peace & lovea.

Löydöt oli onneksi edulliset, kuten Ipanaisella aina. Paidat maksoivat yhteensä 5 euroa. Samaan syssyyn ostin Kaamokselle Adidaksen lenkkarit 4.5 eurolla ja hetki sitten Nokian Niiskuneiti kumpparit parilla eurolla. Seuraavaksi siirryn varmaankin kirpparin raskausvaatteisiin, EI SIKSI ETTÄ OLISIN RASKAANA vaan siksi, että korkeavyötäröiset vaatteet kiinnostelee. Ei vähiten siksi, että Kaamos oli kertonut päiväkodissa, että äidillä tippuu aina housut jalasta. Jos vyötärö yltäisi rintoihin saakka, tältä ongelmalta ehkä vältyttäisiin!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images