Museoon ja teatteriin collegepaidassa!

Meillä oli eilen työpaikan virkistäytymispäivä ja vaikka olen ollut järjestämässä virkistyspäiviä itsekin, oli nämä kyllä ehdottomasti kivoi...

Meillä oli eilen työpaikan virkistäytymispäivä ja vaikka olen ollut järjestämässä virkistyspäiviä itsekin, oli nämä kyllä ehdottomasti kivoimmat ja hauskimmat ikinä. Nautin ihan hulluna siitä, että ihmiset viettivät aikaa toistensa kanssa ilman snapchattia, selfiemaratonia, facebookstatuksia ja ainoa ilonpilaaja olin minä itse kamerani kanssa. Ihmiset siis viettivät aikaa yhdessä keskittyen toisiinsa, se on kuulkaa bloggaajaporukkaan tottuneelle välillä ihan hämmentävän vieras juttu. Virkistyspäivällämme ei ollut edes omaa hashtagia - just loving it!

Ennen päivän eli illan alkua kävin kaverini Annen kanssa Kiasmassa ja otatin kuitenkin kuvat siitä, minkä näköisenä olin virkistymään lähdössä. Hommahan oli niin, etten tiennyt yhtään mitä tulevan piti ja päätin lähteä mahdollisimman casuaalisti liikenteeseen.

paita: Vai-ko Clothing (saatu), hame: Junarose, kengät: Birkenstock, kassi: MoiMoi Accessories (saatu), korvikset: Makee design


Päälle lähti siis Vai-ko Clothingin Pure Waste-kankaasta tehty collegepusero, Junarosen muutaman vuoden vanha inkahame sekä Birkkarit, setti jossa viihdyn tosi paljon, mutta jossa ei kyllä yökerhon ovia kannattaisi paljon nykiä. Laskin kuitenkin sen varaan, että kukaan työporukastamme ei vaikuta varsinaiselta diskotytöltä, mutta ihan varmuuden vuoksi pistin korviini Taidehallista hankkimani Makee designin kimmeltävänpinkit hapsukorvikset.

Setti toimi itseasiassa tosi hyvin, sillä ohjelmaksi paljastui Uuden Iloisen Teatterin revyy Lintsillä (hauska!!!), kierrokset kolmessa vuoristoradassa sateella (onneksi oli tuulitakki mukana) sekä hohtokeilausta, ensimmäistä kertaa elämässäni. Unohtamatta pahvimukista juotua skumppaa sekä makkaraperunoita :D Muakin on kierrätetty blogin kautta ties missä pippaloissa, mutta kyllä tällainen perusmeininki vaan on ihan kaikista parasta. Ja vaikka hohtokeilauksen jälkeen ennen puolta yötä päätinkin jatkaa iltaa kotisohvalla enkä karaokessa, oli kyllä hauskin ilta aikoihin. Yksi syy saattoi olla tämä:


KYMPPIRADAN VOITTAJAN ON HELPPO HYMYILLÄ!!!

4 kommenttia

 1. No noi korvikset sopii sulle tosi hyvin! :) pitäis itteki opetella käyttämään korviksia, ois helppo asustaa taas nyt kun ei enää ipana repele koruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvikset on mun heikkous, tykkään isoista roikkileista! Niitähän oli lyhyempiäkin ja vähemmän säihkyvästä nahasta tehtyjä jos ei toi kimalle kiinnosta :)

   Poista
 2. Viimenen kuva oli ihan paras! sain hurjasti hyvää energiaa ja fiilistä :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images