Kevätjuhlissa eka, kevätjuhlissa vika!

Lasten Pr:n kevätjuhlat olivat juuri sitä, miltä kuvissa näyttääkin. Tultiin ensimmäisenä, lähdettiin viimeisten jo...


Lasten Pr:n kevätjuhlat olivat juuri sitä, miltä kuvissa näyttääkin. Tultiin ensimmäisenä, lähdettiin viimeisten joukossa. Otettiin tila haltuun pillimehun voimalla ja sekoiltiin sen minkä kerettiin. Mulla tippui piilarikin silmästä heti bileiden aluksi ja tungin keskustelukumppaneita liki, että huomasin kenen kanssa puhuin. Suvivirsi laulettiin ja sain todistuksen kiitettävin arvosanoin, mutta kuten arvata saattaa niin hukkaanhan se todistus jo meni. Toivottavasti rehtori ei rankaise tästä!

Oli kiva tavata taas ihmisiä meilien ja blogien takaa. Kaamos hyökkäsi Lattepapan kuviin väkisin ja itse jäin suustani kiinni niin Ombrellinon kuin By Pinjankin kanssa. Kynsiä lakattiin ja päädyttiin siihen, ettei Pinjan korut mitään imetyskoruja edes ole, vaan hipellyskoruja kaikenikäisille. Ehkä meditaationauhoja meille heikkohermoisille, sillä turvallisia silikonihelmiä Helsingissä tehdyistä koruista löytyy vain viisi.

Lopputulos ei ollut yllättävä ja riittävän lähellä kotia pienempi juhlija kurvasi hihitellen kukkapuskan viereen ottamaan pienen välikuoleman, mutta nukkuu nyt tyytyväinen hymy huulillaan tuolla makuuhuoneen puolella. Seuraavat lastenjuhlamme taitavat muuten olla Kaamoksen 5-vuotis synttärit kesäkuussa. Onneksi sinne on aikaa, että ehtii palautua näistä kemuista kunnolla!


2 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images