Vintagemekko kirpparilta

Olen viime aikoina eksynyt entistä useammin kirpparille ja lukio/opiskeluajoista tuttu vintagemekkobuumi on nostanut päätään. Kä...Olen viime aikoina eksynyt entistä useammin kirpparille ja lukio/opiskeluajoista tuttu vintagemekkobuumi on nostanut päätään. Käytin parikymppisenäniin paljon retroasuja, ettei ole ollut ikävä. Nyt vanhat vintagemekot ja etenkin vanhat arkimekot tuntuvat pitkästä aikaa tosi kivoille. Onkohan tässä se kolmenkympinkriisi vai mikä?

Kuvassa näkyvä mekko löytyi Hakaniemen Fidasta 6.50 euron hintaan ja tykästyin siihen niin paljon, että päätin kotiuttaa mekon. Tämä on varmaankin ollut jonkun mummelin arkimekko ennen uutta elämäänsä toisen (henkisen) mummelin arkimekkona. Mekko on jotakin vanhoille ajoille tyypillistä tekokuitua ja omiaan juuri nyt, kesällä ei ehkä kaikista mukavin päällä materiaalinsa puolesta. Yksilö on kyllä tehdastekoinen, mutta valitettavasti merkki on aikojen kuluessa lähtenyt pois. Harmi!

Pitäisi kyllä jaksaa kokeilla kirpisvaatteita enemmän, sillä näissä on ihan eri fiilis, mitä uusissa vaatteissa. Ja kivasti uudempiin vaatteisiin yhdisteltynä nämä vanhat vaatteet eivät näytä miltään teatteripuvustukselta. Tämäkin mekko voisi tykätä vaikkapa farkkutakista.

edit: Otsikkona oli ensin retromekko, mutta eihän tämä tosiaan retroa ole vain vintagea!

2 kommenttia

  1. Sulle sopii tosi hyvin tuo nuttura, kasvot tulee ihan erilailla esiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitäisi opetella nyt vähän kampauksia kun hiuksiin on tullut pituutta. Tämä kuvassa olevahan on vaan sykerö :)

      Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images