Luonnonkosmetiikan ihananimmat luomiväripaletit

Ensiksi suuri anteeksipyyntö: en ehtinyt kahvitauon aikana askartelemaan silkkipaperihippusia ja kasvattamaan päivänkakkaroita tähän postauk...

Ensiksi suuri anteeksipyyntö: en ehtinyt kahvitauon aikana askartelemaan silkkipaperihippusia ja kasvattamaan päivänkakkaroita tähän postauksen kylkeen, kuten tapana nykyään on. Saatte vain tuotteet, ette kukkasia! Ehkä kestätte?

Tuli vain ihan pakottava tarve kirjoittaa vähän luonnonkosmetiikan luomiväreistä, sillä olen nyt lukenut monesta paikasta kysymyksiä niistä. Mulla on nimittäin kolme tosi hyvää luomiväripalettia, joita voin suositella lämpimästi! Alkuvuodesta tuli hirveä tarve uusia vanhat luomivärit ja nyt kokoelmani on vaatimattomasti sanottuna täydellinen. Löytyy paljon käytössä olevia nude-sävyjä sekä muutama juuri tähän vuodenaikaan sopiva leikkisämpi ja värikkäämpi versio. Aloitetaan siis tutustuminen.


Ensimmäinen versio on Bohon veikeä puupaletti, josta löytyy sävyjä kahdesta kerroksesta. Rasia on ihana, tosin ei järin käytännöllinen, ja sisältää kahdeksan pientä luomivärinappia. Boho on luonnonkosmetiikkameikkimerkiksi edullinen ja myös tämä sarjan erikoispakkaus oli mielestäni hinta-laatusuhteeltaan hyvä, n. 29 euroa. Joku varmasti miettii, ettei se kovin halvalta kuulosta, mutta pienen merkin laadukkaat meikit ekologisessa pakkauksessa voisivat maksaa enemmänkin. Väreissä on mattaa ja kuultavaa ja pigmentit on hyvät. Ei ehkä ihan ammattilaislaatua häivyttämisen kannalta, mutta tällaiselle perusmeikkaajalle oikein hyvä vaihtoehto. Miinusta peilin puuttumisesta, sillä tapanani on hukata kaikki irtopeilit.


Zuiilta saatu Spirit-"kesäpaletti" on ihanan värikäs! Sävyjä voi sipaista hennosti tai vähän enemmän, jolloin etenkin pohjustuksen kanssa sävy on näkyvämpi ja kestää pidempään. Sävyjä on helppo miksailla hillitympien luomivärien kanssa tai tehdä vaikka vain rajaus kostealla rajaussiveltimellä ja pastellisella luomivärillä. Juuri nyt alkaa olemaan tämän paletin sesonkiaika, pinkkiä olen jo tupsutellut luomelle useasti, minttua uskaltauduin testaamaan vasta eilen. Näiden sävyjen kanssa saa olla melko varovainen, ettei näytä sirkuspelle Hermannilta, mutta maltillisesti aivan ihania!


Ja viimeisenä nakuväribuumin paras paletti, ranskalaisen Couleur Caramelin Eye Essentials 01. Tämä oli sellainen raaskinko vai enkö raaski-tyyppinen sijoitus, joka maksoi krhm....59 euroa. Mulle tämä on kyllä se kaikkein lempparein paletti, sillä sävyt on hyviä, pigmentti on hyvä ja häivytyskin onnistuu. Tällä saa tehtyä kulmat ja halutessaan myös smoky eyes-rajaukset. Vaalea helmiäissävy on loistava korostustuote kevyesti puuterin päälle sipaistuna ja muutenkin tämä vaan on niin ihana. Essentials-paletin mukana olen myös opetellut käyttämään oliivinvihreää luomiväriä, joka on ollut aika kivan näköinen vaalealla iholla. Bonusta isosta peilistä, joka toimii matkoilla ihan koko meikin tekemisessä hyvin.

Näistä paleteista Bohon ja Couleur Caramelin paletit ovat melko samantyyppisiä, joten jos etsit hyvää arkipalettia näistä löytyy loistosävyt. Valinnassa helpottaa, mikäli tiedät ettet blendaile sävyjä keskenään etkä tarvitse ihan niin ammattimaista lopputulosta, ja silloin valinta on Boho. Jos taas tykkäät kikkailla enemmän ja tehdä syvänmustan luomivärirajauksen tai korostaa kasvojen korkeita kohtia highlighterilla, on Couleur Caramel varmasti hintansa väärti.

Ja hei, jos tänne asti pääsit niin liityppä muutaman kaverini kanssa perustamaamme Luonnonkosmetiikka & Ekodesign facebook-ryhmään. Siellä voi höpistä hyvällä omatunnolla luonnonkosmetiikasta ja paljon muustakin, henki on hyvä ja 100% ekoihminen ei tarvitse olla, ketään ei tuomita :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä Jolieen.

2 kommenttia

  1. Multa löytyy tuo Zuiin Spirit-paletti ja se on kyllä ihana. Luomiväreissä on tosi hyvä pigmentti ja aivan ihanat sävyt -täydelliset tähän aikaan vuodesta ja juhliin. Rasiakin on tosi kaunis ja peili käytännöllinen. Tykkään. <3 Boho voisi olla hyvä seuraava hankinta, itse en osaa luomivärien kanssa nimittäin kikkailla, kun käytän niitä sen verran harvoin. -Mulan

    VastaaPoista
  2. Mulla on Santen vuosia vanha luomiväri-trio. Siinä on väreinä vaalea, vaaleanruskea ja vähän tummempi ruskea. Tuota ei näy enää olevan valikoimissa. Se on aivan ihana. Tykkään luonnollisesta meikistä ja tuossa on ihanan luonnolliset sävyt.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images