Kukkia ja mehiläisiä hierontapöydällä

yhteistyössä Suomen Blogimedia ja Suomen seksuaaliterapeuttien liitto Bloggaaminen on kyllä hauskaa hommaa, kun tämän tästä päätyy ...

yhteistyössä Suomen Blogimedia ja Suomen seksuaaliterapeuttien liitto


Bloggaaminen on kyllä hauskaa hommaa, kun tämän tästä päätyy tilanteisiin, joihin ei ennen olisi edes kuvitellut joutuvansa. Yksi tällainen tilanne oli, kun sain Blogimedian kautta alkuvuodesta kyselyn, jossa Suomen seksuaaliterapeuttien liitto etsi ennakkoluulotonta bloggaajaa ottamaan osaa kuuden viikon mittaiseen De-armouring-koulutukseen. Seksuaalisuus on luonnollinen osa ihmisen elämää, mutta emmin silti aluksi tämänkaltaista yhteistyötä. Mietittyäni kuitenkin aikani alkoi de-armouring kuulostamaan juuri siltä, mitä olen aina itsekin halunnut kokeilla ja tehdä ehkä jopa työkseni. Siksi olenkin suhannut kevättalvella aika paljon Helsingin ja Jyväskylän väliä opiskeluihini liittyvän intensiivijaksoni vuoksi ja pakko sanoa, että kevät on ollut silmiä avaava. 

Mikäli De-armouring on vielä tuntematon juttu, avaan sitä lyhyesti. Kyseessä on siis tantrinen terapiamuoto, jossa kehoon jumittuneita traumoja avataan genitaalihieronnan avulla. Yleensä kyseessä on naisille tehtävä vaginahieronta, mutta De-armouringia voidaan tehdä myös miehelle peniksen ja peräaukon kautta. Hieronta on yhtälailla voimakas kokemus kuin esimerkiksi jumittuneiden lihasten hieronta, mutta se usein avaa myös tunnelukkoja ja saattaa aiheuttaa erilaisia mielentiloja kuten voimakasta surua tai äkillisiä ja odottamattomia naurunpuuskia. Itselleni kokemukset ovat olleet melko neutraaleja, mutta huomaan seksuaalisen haluni kasvaneen näiden viikkojen aikana todella paljon. Mikä on tietenkin vain positiivinen juttu ;)


Olen neljän viikon aikana opetellut erilaisia, lähinnä naisille suunnattuja hierontamenetelmiä. Nyt kun alkutyö on tehty, alkaa minulla opinnoissa toinen vaihe eli omien "asiakkaiden" kanssa työskentely. Ja mikä parasta, tämän Suomen seksuaaliterapeuttien liiton yhteistyön kautta juuri sinä voit osallistua harjoitteluuni mikäli asut joko Helsingissä tai koulutuspaikkakunnallani Jyväskylässä. Teen huhtikuusta alkaen valvottuja De-armoring-hierontoja sekä ammattitaitoisten kouluttajien valvonnassa Jyväskylässä, että kotoa käsin, jolloin opettajani ovat skypen välityksellä läsnä. Kaikki hieronnat videoidaan ja niistä koostetaan myöhemmin hyvällä maulla tehty ja tunnelmallinen panhuilumusiikilla varustettu videokooste, joka julkaistaan blogissani. Video on katsottavissa myös Youtuben kautta ympäri maailman. 

Oletko siis etsimäni asiakas? Etsin 25-45-vuotiaita synnyttäneitä naisia, joilla on kiinnostus parantaa seksuaalielämäänsä. Asiakashieronnat alkavat jo ensi viikolla ja jatkuvat kuun loppuun muutaman kerran viikossa. Ilmottautumiset kommenttiboksiin!

EDIT: APRILLIA!

17 kommenttia

 1. Tää on kyllä todella mielenkiintoisen kuuloista! Ilmoittaudun ensimmäiseksi koekaniiniksi! Samalla saadaan vaihdettua pitkästä aikaa kuulumiset. :)

  VastaaPoista
 2. Siis hetkinen! Voinko sittenkään osallistua jos en ole synnyttänyt? Onko synnyttämättömille oma vastaavanlainen hoitomuoto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki samanlainen, mutta itse olen kiinnostunut vähän löysemmästä hierontamateriasta. Toki sä oot ollut niin kauan parisuhteessa, et eiköhän se onnistu.

   Poista
 3. Repesin, todnäk päivän paras on tämä :D

  VastaaPoista
 4. Tää oli kyllä paras :D :D :D

  VastaaPoista
 5. Mä siis haluaisin osallistua. Tuun kesällä Suomeen, eli toivottavasti saadaan aikataulut sopimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! Kesällä ei valitettavasti ole enää näitä skypemahdollisuuksia käytössä, mutta eiköhän me pärjätä ilmankin.

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tavara kuulostaa oikein hyvälle, meilaan kun aikataulut varmistuvat!

   Poista
 7. Tarjotaanko kurisdrinkin hoidon jälkeen :)

  VastaaPoista
 8. Ha haa. Tää on niin hauska.

  VastaaPoista
 9. Tää kuulostaa niin hyvältä Aprillipilalta 😁

  VastaaPoista
 10. Voi lääh! Mä olen jo 47 eli liian vanha ... höh! Miksi?!
  Olisin niin mielelläni tullut!!
  Jos mä juksaan pari vuotta niin otatko!? ;-)

  VastaaPoista
 11. Panhuilu-kooste :DD huh ku just luin aiheesta muualta pari päivää sitten ja nyt katoin että eeeeiii täälläkinkö on höpsähdetty moiseen :D

  VastaaPoista
 12. Repesin panhuilun kohdalla. (Pun intended.)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images