Ruudullisten kevätvaatteiden maihinnousu

takki: R-collection, paita: H&M+, housut H&M+, laukku: Lumi (saatu) kengät: Vans, kello: Kenzo Eka päivä kevätvaattei...


takki: R-collection, paita: H&M+, housut H&M+, laukku: Lumi (saatu) kengät: Vans, kello: Kenzo


Eka päivä kevätvaatteissa takana! Oli eilisen lasten aurinkolasi-postauksen jälkimainingeissa etsittävä nuo omatkin aurinkolasit esille, kun aloin epäilemään eilisen pääsärkyni johtuvan aurinkolasittomuudesta ja valosta. Ja tässä iässä on muutenkin hyvä suojata silmät, ettei ihan tahalleen hanki itselleen ryppyjä silmien ympärille siristelemällä.

Nappasin päälleni myös tuon lyhyen R-collectionin villajakun, joka kaipaisi akuuttia huoltoa ja nypyn poistoa. Onneksi nämä asukuvat paljastavat asioita, joita ei muuten niin huomioi. Mutta olipa kivaa pukeutua vaaleisiin sävyihin! Tosin mun vaatteet ei kyllä pysy kauaa vaaleana, kun käsikynkässä on yleensä aina kurainen lapsi, jolla on tapana halailla, nojailla ja roikkua vartalossani kiinni. Olen saanut jo ties monennenko hermoromahduksen, kun ihanan vaaleat kevättennarinikin on yliastuttu kuraisilla Soreleilla lähes päivittäin. En vain ymmärrä miten ne puutaloissa asuvat pellavaan pukeutuvat äidit hommansa hoitavat, että kaikki on aina niin putsplank. Mulla saisi aina olla kumpparit jalassa ja suojahaalari päällä.

Ruututennarit ovat muuten uusi intohimoni ja metsästin noita Vansin valkoisia checkerboardeja melko tunteella löytäen viimein oman parin Briteistä. Ostin viime kesänä Kaamokselle samaiset ruututennarit mustavalkoisina Berliinistä ja siitä lähtien olen haaveillut samistelevani lapsen kanssa tennaririntamalla. Checkerboardeissa on niin nostalginen fiilis, vaikka mulla ei niitä silloin 2000-luvun alkuvuosina itselläni ollutkaan. 

Joko teillä on kevättä puseronkauluksessa?


2 kommenttia

  1. Oot kaunis. Toi asu sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Wau! Hyvältä näyttää! Ootko laihtunut vai vaan kuoriutunut talvivaatteista :D toi r collectionin jakku yllätti, onks niillä muutakin kuin anorakkeja??

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images